cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)

clock-img

16.12.2014, 09:00

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

i ja volim gospodara prstenova i hobite iako nisam ljubitelj tog zanra

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

16.12.2014, 09:26

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ma ne može se to porediti, jer Gospodar Prstenova je bolja i kompleksnija priča, a i bile su tri knjige - pa tri filma imaju smisla. Apsolutno mi najdraža triologija.
Hobit je samo jedna knjiga, a gramizivi producenti su od nje napravili tri filma (logika, svaki film zaradi stotine i stotine i stotine miliona $) i razvukli priču, izmislili likove (mislim nek su meni ne smeta :) - ali je maestralno odrađen u tehničkom smislu. Ja sam uživala - s tim da je 50% od moje ljubavi prema Hobitu poteklo od Gospodara Prstenova.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

16.12.2014, 11:42

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

Odavno nisam gledala bolji film! Predobaruser posted image

podjoh da vidim je li ko pisao o njemu. Film je odlicaaaaan!

Uhh...sve što dodam bilo bi suvišno... user posted image Jedino, eto, očekivala sam drugačiji kraj... user posted image

clock-img

18.12.2014, 00:44

clock-img

saritaa

pencil-img

-109

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: saritaa

a Hobit me totalno razocarao, mislim ova prva dva dijela, treci mi se i ne gleda...

Stvarno?
meni su super. Bolji mi je Gospodar, ali i Hobbiti su odlični

ma ne znam jel bilo do umora, a bila sam bas preumorna, i jos smo gledali oba dijela, jedan za drugim...
ali nikako se nisam mogla udubiti u pricu...

imala sam osjacaj kao da gledam tom and jery...ulove ih, a oni se oslobode, ulove ih itd, itd

necu dalje palcinka ce me zik user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

clock-img

18.12.2014, 10:27

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

10/10

user posted image

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 18.12.2014 10:28:16 >

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

18.12.2014, 10:33

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

10/10

user posted image

Skinula preko vikenda i nikako da nađem vremena da pogledam.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

18.12.2014, 13:52

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Odgledah girl gone, nije lose, ali mogao je biti bolji na kraju. Ben mi je sexy iako ga nesto ne simpatisem.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

18.12.2014, 17:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Predobar triler!!!

http://www.imdb.com/title/tt2872718/?ref_=nv_sr_1

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

18.12.2014, 22:21

clock-img

saritaa

pencil-img

-109

IZVORNA PORUKA: MicoTico

10/10

user posted image

Skinula preko vikenda i nikako da nađem vremena da pogledam.

gledali sinoc...dobar user posted image

Ako te jednog dana sustigne bijeda, ti ne govori Stvoritelju o tome kako imas jako veliki problem.Okreni se svojoj bijedi i reci joj da ti imas jako mocnog Stvoritelja.

mamina princeza 25.02.2008.
mamin princ 01.10.2011

clock-img

19.12.2014, 07:08

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ako sma ja uzivala u ovom filmu

http://www.imdb.com/title/tt1872194/?ref_=nv_sr_1 malo je reci da je dobar , zivotni film 10 cista :) ja ne znam al mene je i rasplakao divan film ono sto bi se reklo s dusom .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

19.12.2014, 07:37

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

htjedoh reci kako sam uzivala :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

19.12.2014, 10:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Predobar triler!!!

Obavezno pogledajte,jake je zasluzio oscara!

clock-img

19.12.2014, 10:38

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ako sma ja uzivala u ovom filmu

http://www.imdb.com/title/tt1872194/?ref_=nv_sr_1 malo je reci da je dobar , zivotni film 10 cista :) ja ne znam al mene je i rasplakao divan film ono sto bi se reklo s dusom .

Jest divanuser posted image

clock-img

19.12.2014, 13:05

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Predobar triler!!!

aj se neki dan anmjestila kahvicu pripremila hajd reko da ga gledam nece pa nece krene on meni ali zakoci cim prebacim na tv , al bas imam zelju da ga gledam jer volim ne predvidive filmove iako sam ga odgldala 10 -15 minuta nemam poima sta bi moglo da se dalje odvija.

BA 13.12.2008

clock-img

19.12.2014, 22:31

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Bas tako, skroz je nepredvidljiv, a glavni lik pravi ludjak

clock-img

19.12.2014, 22:40

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

10/10

user posted image

svježe odgledan......user posted image user posted image saglasili smo se u kući da ne postoji film da ga je Denzel loše odradio...legenda...user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

19.12.2014, 22:45

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

Predobar triler!!!

upravo pristavili...bolje da je dobar da nismo uzalud protratili noć.....user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

20.12.2014, 02:09

clock-img

minja_

pencil-img

655

Jeste li citali ovaj tekst: http://www.vecernji.hr/zvijezde/denzel-ne-smije-dobiti-glavne-uloge-jer-je-crnac-angelina-je-potpuno-luda-980052

"...jedan od rezisera upozorava ostale da Denzel Washington ne smije dobiti glavne uloge u filmovima koji će se prikazivati izvan SAD-a jer je crnac. Producenti su mišljenja da je međunarodna publika rasistička pa tamnoputi glumci slabije prolaze kod njih..."

Na koju publiku misli, i na evropsku? Denzel je GLUMAC i razlog zasto cu odabrati da pogledam bas njegov film a ne neki drugi. Da ne nabrajam sad redom crne glumce, ali stvarno ima odlicnih uloga i filmova. Mozda azijsko trziste podbaci?! A i ono ne znam zasto bi...

Naravno, ovo sve - ako su pisma istinita :)))

ljudi koji gledaju svoja posla i ostali jednorozi...

clock-img

20.12.2014, 02:12

clock-img

minja_

pencil-img

655

http://m.imdb.com/title/tt0119832/

Kultni film, black-white love:)))

ljudi koji gledaju svoja posla i ostali jednorozi...

clock-img

20.12.2014, 08:03

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: minja_

Jeste li citali ovaj tekst: http://www.vecernji.hr/zvijezde/denzel-ne-smije-dobiti-glavne-uloge-jer-je-crnac-angelina-je-potpuno-luda-980052

"...jedan od rezisera upozorava ostale da Denzel Washington ne smije dobiti glavne uloge u filmovima koji će se prikazivati izvan SAD-a jer je crnac. Producenti su mišljenja da je međunarodna publika rasistička pa tamnoputi glumci slabije prolaze kod njih..."

Na koju publiku misli, i na evropsku? Denzel je GLUMAC i razlog zasto cu odabrati da pogledam bas njegov film a ne neki drugi. Da ne nabrajam sad redom crne glumce, ali stvarno ima odlicnih uloga i filmova. Mozda azijsko trziste podbaci?! A i ono ne znam zasto bi...

Naravno, ovo sve - ako su pisma istinita :)))

jedino zlo i rasisti i jesi Amerikanci od njih svako zlo , ovi bijeli amerikanci , a sto se tice Denzel odlicnan glumac i da ne sjecam se filma od njega a haman da sam sve pregledala da ne valja , odlicnan je.

BA 13.12.2008

clock-img

20.12.2014, 11:32

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

jedino zlo i rasisti i jesi Amerikanci od njih svako zlo , ovi bijeli amerikanci

user posted image user posted image

Inace zivis sa svim tim Amerikancima?

< Poruku je uredio Galicia -- 20.12.2014 11:40:37 >

clock-img

20.12.2014, 11:55

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Mirkice, nadam se da ti se omaklo, jer tvoj post zvuci i rasisiticki i nacisticki. Vjerovatno se nisi dobro izrazila.
Elem, pogledah ovaj Denzelov, dobar, ali nisam sad bas full odusevljena. A D.W. mi je inace u top 5 frajera,.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

20.12.2014, 12:09

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

A D.W. mi je inace u top 5 frajera,.

On meni i nije nesto posebno, cak ni kao glumac. Previse glumi.

clock-img

20.12.2014, 17:24

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

znaci film je fenomenalan!

http://www.imdb.com/title/tt2884206/?ref_=nv_sr_1

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Zadnji članci

article-img