Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
kazu da je odlican ko je gledao, naravno prvi uslov voliti tu vrstu filma
U mom slučaju je drugačije, ne volim westerne, ali volim art, a ovaj film je to u svakom pogledu
A sinoc sam gledala ovu komediju, ispocetka je kao Neighbours (ne znam je li isti reziser), ali poslije je pravo duhovita Jedino ne znam vrijedi li gledati ostala dva dijela...
kazu da je odlican ko je gledao, naravno prvi uslov voliti tu vrstu filma
U mom slučaju je drugačije, ne volim westerne, ali volim art, a ovaj film je to u svakom pogledu
A sinoc sam gledala ovu komediju, ispocetka je kao Neighbours (ne znam je li isti reziser), ali poslije je pravo duhovita Jedino ne znam vrijedi li gledati ostala dva dijela...
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
BA 13.12.2008
28.11.2014, 22:33
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Mirkica
ja u poslednje vrijeme gledam francuske, iranske filmove dopadaju mi se svi sto sam odgledala
imam ga al se ne usudjujem da gledam jer je bas haman tezak cuvam ga za one dane kad mi se bude ono bas plakalao pa da bas odpcejfim .
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.