writing-img

RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)

clock-img

21.04.2013, 13:33

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Prekjuče pogledala ovaj:

http://www.imdb.com/title/tt1235522/?ref_=sr_1

I šta znam, ne smrdi, ne miriše, onako. Ili sam možda ja previše očekivala na osnovu najaveuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

21.04.2013, 13:40

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: chuci

ja volim sf mnogo
ma volim sve osim horora

Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf.
Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.

Zato mm obožava horore( to mu je uz sf omiljeni žanr) i preporučuje ovaj
http://www.imdb.com/title/tt2023587/?ref_=fn_al_tt_1

Meni i trailer prestrašan bio.

< Poruku je uredio MicoTico -- 21.4.2013 13:41:50 >

clock-img

21.04.2013, 18:05

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja procitah sada o ovom ubistvu tuga pa ona imala termin 12
a oni je 8 ubili:(

Ne znam detalje, osim da su je "ritualno" isijecali, Boze sacuvaj user posted image

Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...

Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...user posted image

http://www.filmski.net/filmovi/485

a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini user posted image , ali sam uzivala u prizorima iz Venecije user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 21.4.2013 18:07:52 >

clock-img

21.04.2013, 18:41

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: aazra

Ne znam detalje, osim da su je "ritualno" isijecali, Boze sacuvaj user posted image

Zato mi je tesko ako negdje vidim taj film...ali "Bal vampira" je i pored toga cista umjetnost horora i preporucujem svima da pogledaju, posebno sto ima i dosta komicnih scena, a urađen je vrhunski za to vrijeme...

Mm kaze da je njemu jedan od najstrasnijih ikad "Isijavanje" sa Jack Nicholsonom...user posted image

a ja sam sinoc konacno odgledala "Turista" i odmah da vam kazem nije nesto, Anđelina mi nikako nije uvjerljiva, posebno ne kad je rijec o emocijama, sva je nekako hladna, ili se meni cini user posted image , ali sam uzivala u prizorima iz Venecije user posted image

meni je bolja knjiga

ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

21.04.2013, 20:06

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ja inace kod filmova (koiji se rade na osnovu knjige) imam problem sto procitam knjigu i nikad mi nisu dobri kao knjiga

Slazem se s tim, bas je neko spomenuo "Velika očekivanja" od Dickensa...sumnjam da film moze opisati sve one detalje kojih ima u knjizi, unutrasnji svijet likova...user posted image

Pa jedan od mojih omiljenih filmova "Prohujalo s vihorom" koji je takodjer radjen po knjizi i mada je dostigao svjetsku slavu, opet nije bolji od romana...user posted image

E jedini film koji je po mom ukusu nadmašio knjigu je Breakfast at Tiffany s Audrey Hepburn...user posted image

clock-img

22.04.2013, 09:50

clock-img

Storm

pencil-img

183

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

IZVORNA PORUKA: aazra

meni je bolja knjiga

isto mi je, uvijek se razocaram

clock-img

22.04.2013, 16:44

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: chuci

ja volim sf mnogo
ma volim sve osim horora

Isto ovako. I dobru dramu i rom.komediju. Tarantina obožavam, pa filmove katastrofe i sf.
Jedino horore ne volim, i ježim se na one akcione tipa sa Van Damom, Bruce Lee-em i sl. fazoni.

Zato mm obožava horore( to mu je uz sf omiljeni žanr) i preporučuje ovaj
http://www.imdb.com/title/tt2023587/?ref_=fn_al_tt_1

Meni i trailer prestrašan bio.

sad nešto kontam. mogla bi ja gledati i horor ali bez zvuka. meni je zvuk najstrašniji, kad je dobro urađen uh

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

23.04.2013, 08:35

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

23.04.2013, 20:01

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Mico Tico skinula sam film Mama i posla da gledam al sreca pa je bio pirat a ja nesto ne volim pirate da gledam nikako , pa ga izbrisem al on em toliko izaziva da cekam bolji kvalitet :))) pa da zajedno s muzem pogledam encu sama a cini se jakoo dobar.

Ma bježi bona, ja to ne bih gledala ni uz muža , ma ni da tata moj sjedne pored mene(a uz njega se ničeg ne bojim). Meni su ti horori sa djecom najgori.
A eto mm obožava.

clock-img

23.04.2013, 21:22

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

znaci mamu pogledati

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

23.04.2013, 22:27

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Evo i ja sam se zainteresovala...sumnjam da moze biti gori od onog famoznog filma s Nicole Kidman i njenih dvoje djece...user posted image

Ne znam za vas, ali ja s vremena na vrijeme jednostavno moram pogledati dobar horor user posted image .

Imam jedino averziju od akcija, mm je gledao neku noc jednu...ja kad vidim da je film te vrste bjezim user posted image

< Poruku je uredio aazra -- 23.4.2013 22:29:37 >

clock-img

23.04.2013, 22:29

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr

< Poruku je uredio teacher75 -- 23.4.2013 22:30:24 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.04.2013, 22:31

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja volim akcije s Jasonom Stathamom user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

23.04.2013, 22:33

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: palachinken

who's that guyuser posted image odoh googlatiuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

vidjeh, meni bezveze skroz

clock-img

clock-img

aazra

pencil-img

2141

IZVORNA PORUKA: teacher75

mene vala strah mada mi je primamljiv, kad se samo sjetim koliko sam se isprepadala s tim filmom the others (nicole kidman i djeca) ne usudjujem se...a najgora scena u tom filmu mi je bila kad nadjose slike onih mrtvaca brrrr

Nisam ni znala da se tako zove film u originalu...meni je sve jezivo...likovi kako su prikazani od pomocnog osoblja do ovih glavnih...user posted image

Ali izdvojila bih onaj momenat kada Nicole gleda u dijete na podu, a ona se okrene s licem one bake..

< Poruku je uredio aazra -- 23.4.2013 22:34:54 >

clock-img

23.04.2013, 22:35

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

evo ga:
http://www.imdb.com/title/tt0230600/?ref_=sr_1
Kod nas preveden kao "Uljezi"

clock-img

23.04.2013, 22:37

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Ne volim akcije, ali Jasona obožavam! Totalno moj tip!

clock-img

23.04.2013, 22:37

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Sad mi dođe da ga gledam opet...user posted image (Uljeze) Ima nesto cudno kod tih horora, jezivi su, a privlace te da ih gledas...user posted image

Najjeziviji mi je definitivno momenat kad skontas da su oni ti...ma, necu vise, koga zanima, neka pogleda, stvarno kvalitetan film.

< Poruku je uredio aazra -- 23.4.2013 22:39:38 >

clock-img

23.04.2013, 22:38

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Ne volim akcije, ali Jasona obožavam! Totalno moj tip!

a moj nikako nije, ja volim kosuuser posted image

clock-img

23.04.2013, 22:40

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Meni su najstrašniji horori sa djecom. Tipa Krug, pa Omen i sl. Kaže mi mm da u vom Mama curice fenomenalno glume.

Gledala sam nedavno skrivenu kameru kao u lift uveli onu djevojčicu iz Kruga. Ja bih umrla, em lift em freaky djevojčica.

< Poruku je uredio MicoTico -- 23.4.2013 22:42:57 >

clock-img

23.04.2013, 22:41

clock-img

leona81

pencil-img

6373

i ja

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

23.04.2013, 22:43

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Neki dan gledali Skyfall i Django.
Skyfall mi je onako.
Al zato Django ocjena 15. user posted image user posted image user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

23.04.2013, 22:44

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

IZVORNA PORUKA: Galicia

Neki dan gledali Skyfall i Django.
Skyfall mi je onako.
Al zato Django ocjena 15. user posted image user posted image user posted image

Vala baš. Tarantino kralj!

clock-img

23.04.2013, 22:45

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

Meni su najstrašniji horori sa djecom. Tipa Krug, pa Omen i sl. Kaže mi mm da u vom Mama curice fenomenalno glume.

i meni je to strasno, gledala sam nekidan ovaj i djeca me bas isprepadala:
http://www.imdb.com/title/tt1462041/?ref_=sr_1

Zadnji članci

article-img