cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Koliko djece planirate imati?

clock-img

04.07.2009, 00:33

clock-img

Mama1

pencil-img

486

dobre ste zene moje ... ja cu da ganjam jos 2 kcerke i jednog sina i od mene dosta :) 

clock-img

04.07.2009, 00:34

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

IZVORNA PORUKA: Mama1

dobre ste zene moje ... ja cu da ganjam jos 2 kcerke i jednog sina i od mene dosta :) 

i odmah otvoris slasticarnu...dok svima torte napravis...user posted image

Naomih 27.03.2008 9.41 hm...

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

04.07.2009, 00:35

clock-img

Mama1

pencil-img

486

lulu ja sam "slasticarnu"  vec odavno otvorila  :)
ja sam o tome vec odavno razmisljala hehe

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

clock-img

04.07.2009, 00:35

clock-img

Pankica

pencil-img

151

I moja želja je imati bar troje djece. Imam dva sina (i veliku razliku u godinama među njima). Ovaj mali mi je baš "stigao" u pravi trenutak, baš sam se bila zaželjela jedne male bebice user posted image i eto desila mi se beba, hvala dragom Bogu. Voljela bih i treće, prvenstveno nek je živo i zdravo, ali kada bih mogla da biram, voljela bih jednu curicu. Međutim, malo me i strah, jer su moje obje trudnoće bile visoko-rizične sa prijevremenim porodima, ali se hvala dragom Bogu opet sve dobro završi. Mi želimo, a Bog dragi određuje, pa će i oko tog trećeg djeteta biti kako dragi Bog odrediuser posted image

clock-img

04.07.2009, 00:37

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

IZVORNA PORUKA: Mama1

lulu ja sam "slasticarnu"  vec odavno otvorila  :)
ja sam o tome vec odavno razmisljala hehe

a ja mislila ti radis kuci...gdje ta slasticarna

I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have
Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change

clock-img

04.07.2009, 00:39

clock-img

Mama1

pencil-img

486

Imam samo proizvodnju ... nemam kafe slasticarnu  ( prodaja na veliko i po narudjbi )
tako da moja djeca ce imati bas bas torte hehe :)

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

clock-img

04.07.2009, 00:44

clock-img

slono

pencil-img

379

IZVORNA PORUKA: Pankica

Mi želimo, a Bog dragi određuje, pa će i oko tog trećeg djeteta biti kako dragi Bog odrediuser posted image

Upravu si!!!!!! A mojoj sreci ne bi bilo kraja kad bi bilo onako kako ja zelim!!!!! user posted image user posted image user posted image
Prvenstveno, svim nasim trudilicama zelim da imaju svoju bebicu za koju se dugo bore.

Vjerujem u Boga i sigurna sam da nam je sve zapisano i koliko se god mi trudili da promijenimo stvari, sto MM rece i to je zapisano da tako bude!!!!!
Pusa svim majkama i onima koje te zele biti!!!! user posted image user posted image user posted image

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

clock-img

04.07.2009, 22:31

clock-img

medolino

pencil-img

207

e daj Bože jedno prvo (koje ne može ni nakon 1,5 god)
voljeli bi troje

Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni
al' sreca kofere spakova
od nas se odseli
sakricu suze za kraj
da mi ne pokvare sjaj
za jos koji tren dok ti nocas pripadam

clock-img

05.07.2009, 08:24

clock-img

Baby1608

pencil-img

8

evo da se nadovezem i ja imam dva sina sa bas MASHALA razlikom....nazalost trecu bebicu sam izgubila prije 3 sedmice ali akobogda i nadam se da ce biti i trece jedino me malo buni sto imam skoro 34 godine(dozica straha)user posted image

clock-img

11.07.2009, 13:34

clock-img

Doraa

pencil-img

445

Eris i ja sam glasala za 4 djece mada ne znači da ću imati toliko?! Voljela bih kad bih mogla sad dvoje i dvoje odjednom tamo za par godina ali ali tek imam jednouser posted image  vidjećemo

Ja sam bogata žena hB

clock-img

18.08.2009, 23:47

clock-img

slono

pencil-img

379

IZVORNA PORUKA: medolino

e daj Bože jedno prvo (koje ne može ni nakon 1,5 god)
voljeli bi troje

E dusa draga, ne doceka ni to jedno!!!!!!!!!!! Srce mi se cijepa, tako me sve ovo pogadja!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama ima dva slatka kolačića!
I kolačić- ljeto 2003.god.
II kolačić- zima 2008.god.

clock-img

18.08.2009, 23:49

clock-img

neki

pencil-img

3476

Vjerujem u Boga i sigurna sam da nam je sve zapisano i koliko se god mi trudili da promijenimo stvari, sto MM rece i to je zapisano da tako bude!!!!!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2009, 23:56

clock-img

Lulu_

pencil-img

1444

user posted image user posted image
zao mi je sto svi njeni ucenici sada citaju to...to je njena intima...zar ne postoji nacin da se stavi anoniman umjesto nicka

clock-img

18.08.2009, 23:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Lulu_

user posted image user posted image
zao mi je sto svi njeni ucenici sada citaju to...to je njena intima...zar ne postoji nacin da se stavi anoniman umjesto nicka

Slažem se Lulu_ sa tobom ili da se jednostavno izbrišu njeni postovi..... user posted image

clock-img

19.08.2009, 00:00

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Ako je izbrisete bice kao da nikada nije ni postojala a nebih se sa tim slozila. Inace je forum javan i na njemu se ne iznosi ono sto zelite zadrzati za sebe. Jako mi je zao sto nije imala djeceuser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

19.08.2009, 00:04

clock-img

Anoniman

Da forum je javan ali mislim da nije prikladno da njeni učenici čitaju o tome....
Moje mišljenje .....

clock-img

19.08.2009, 00:05

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Joj kud naletih ovdje...user posted image user posted image user posted image user posted image
Tražim temu da se oraspoložim a vidi ovouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo planirali troje i baš juče ponovo priča moj mm o tome...a nekako mi neumjesno da vam kažem šta mu rekoh...kad sam normalna sa ove dvije još bolje mu je da me ne dira...treće nek mu druga rađa

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

19.08.2009, 00:08

clock-img

mamina cura

pencil-img

1288

Kod mene je kontrauser posted image  Ja bih voljela imati troje a mm ne zeli ni da cujeuser posted image user posted image user posted image  Tako da cemo to ostaviti za bolje vrijeme ako ne bude prije sudjenouser posted image

Timur 20.03.2004.
Hena 30.12.2007.

koristimo platnene pelene
za zdravije odrastanje

clock-img

29.08.2009, 13:46

clock-img

Tidzi

pencil-img

894

Sigurno 3, a mozda nekada bude i cetvrto!

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

clock-img

30.08.2009, 12:09

clock-img

irenaSA

pencil-img

553

Za sada čekamo ovo dvoje da dođu na svijet akBd živi i zdravi...user posted image  a ako bude još koji put možda će biti opet dvoje user posted image  user posted image

Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine
Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine
Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...

Zadnji članci

article-img