Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
U radnji u Skenderiji je nestalo rukavica.....Odoh za vikend na pijacu.... Ako ne nadjem, nema mi druge nego iglu i vunicu u ruke i opleti mama!
17.12.2009, 14:39
manuela RR
2377
IZVORNA PORUKA: w.pooh
Sad i meni trebaju rukavice ali one za planine što ne propuštaju Breskva kakve su bile na maloj pijaci? Ja imam ono kao platnene debele ne znam ni ja od čega su, i one su mi super do obdaništa ili kad gdje krenem ali mi trebaju što ne propuštaju da može dirati snijeg..a koje su boje bile?
Ja uzela takve u Bingu(došle im)na Šićkom,a imaju i u Azelu
< Poruku je uredio manuela -- 17.12.2009 14:40:31 >
17.12.2009, 14:53
w.pooh
1021
Hvala manuela moram otići i pogledati odgovarajuu li mi jer mi trebaju za Vlašić. A pogledala sam ti u Tušu i ima set kapa,šal i rukavice pamuk 9,60 KM
17.12.2009, 14:54
manuela RR
2377
To baš nešto povoljno
20.12.2009, 01:00
lely
1265
I mi smo juce bili u potrazi za rukavicama.Uspjeli smo naci jedne debele pletene u BBI centru,radnja je Okaidi.Doduse sa prsticima su,mislim sa svih 5 posto je nase momce vec veliko i mozemo to navuci. E posto sam obisla sve radnje u BBI primjetila sam da imaju dosta tih sa jednim prsticem,ali nama nisu pasale,jer su premale ili bas velike. Moramo naci jos jedne termo za rezerve kad se ove ukvase.
20.12.2009, 12:21
Arko
82
IZVORNA PORUKA: skvo
Hm, imamo mali problem, ne mogu da nadjem rukavice za Umceta! Mislim na one sa jednim prstom! Pregledala sam radnje po BBI, pijacu Otoka, Tiffany!
Na Ciglanama ima zaista prelijepih, ali sa one druge strane,ona strana blize groblju. (ako si ti mene ista skontala ) Kostaju po 5 KM.
21.12.2009, 20:10
Skvo RR
4542
Konacno, kupljene u FIS-u, sa jednim prstom, suskave, nepropusne, postavljene iznutra!!!!!
21.12.2009, 22:54
Arko
82
Zar si i u Fis morala po rukavice Ja kazem, na Ciglanama iste takve kakve si i opisala
22.12.2009, 08:38
M kao Mama
5536
Joj, i nama trebaju rukavice, prošle godine sam joj kupila na ulici u Ferhadiji, ali su sada male, imamo i te sa jednim prstiće, i dvoje onih klasičnih, ali sada su male. Međutim, sada imamo problem, jer su nam sve ili velike ili male.
Višnja, gdje je ta radnja u Skenderiji, da tamo odem da vidim
22.12.2009, 09:44
tea lana
2255
IZVORNA PORUKA: mama alma
Joj, i nama trebaju rukavice, prošle godine sam joj kupila na ulici u Ferhadiji, ali su sada male, imamo i te sa jednim prstiće, i dvoje onih klasičnih, ali sada su male. Međutim, sada imamo problem, jer su nam sve ili velike ili male.
Višnja, gdje je ta radnja u Skenderiji, da tamo odem da vidim
Ista sam takva ili da nas sutra prije kafe Visnja uputis gdje se radnja nalazi