Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
uh,ima tu svega i svacega...... od osnovnih stvari tj. novcanik,mobitel,kljucevi.... pa do igracaka,pempasa.slatkisa...... uh zgrozim se kad mi mob. zazvoni, nikad ga naci
05.04.2008, 08:36
Amelaa RR
3309
Ima svega i svacega...a posto ja volim velike tasne...tako da kad trazim nesto...treba vakta da se nedje.. 1.PARFEM 2.MARAMICE 3.TABLETE NALGESIN 4.DNENI ULOZCI... 5.I SVE OSTALO STO SU HANUMICE VEC REKLE
znate šta ja kažem na to pitanje... hudo žensko...
a preporucujem da si nabavljamo torde sa puno dzepova... ja bar tako praktikujem.. jer kao što almai reče... kad telefon zazvoni... bude upomoć.... nikad ga pronaći.... a osnovne stvari su kao što i same kažete: 1. novčanik 2. mobitel 3. sunčanice 4. maramice 5. sjajilo za usne
05.04.2008, 13:12
Sonja
2429
kod mene :
mobitel novcanik maramice parfem sjaj za usne zvake
to mora biti a pored toga jos 100 drugih stvarcica pa se kasnije pitam od cega me boli ruka i rame hehehhh
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
05.04.2008, 13:16
sanja.sa
214
IZVORNA PORUKA: Sonja
kod mene :
mobitel novcanik maramice parfem sjaj za usne zvake
to mora biti a pored toga jos 100 drugih stvarcica pa se kasnije pitam od cega me boli ruka i rame hehehhh
identicna situacija , a rame zna pravoooo da boli
05.04.2008, 13:37
Hamos
88
Tek sada vidim kolika mi je torba i kakav haos u njoj vlada, cak mi ni dzeparosi ne bi mogli nista.... Volim velike torbe u kojima se nadje sve sto su hanume vec prije nabrojale uz jos toliko ne bitnih stvari, koje evo upravo vadim i pitam samu sebe o cemu sam mislila kad sam to stavila.....
05.04.2008, 14:14
lavica
268
e kod mene je uvijek ovako
1.novcanik 2.dokumenta 3.cigare i upaljac 4.zvake 5.maramice 6.olovka i blokcic 7.ogledalce 8. i naravno telefon
e bez ovih stvari ne idem nigdje ali moze se tu naci jos milion sitnica
Joj moje torbe su uvijek teske, prepune stvari, i kad god hocu da olaksam torbu nista ne mogu da izbacim, sve mi se cini neophodno. Cudno je sto sa isto stvari napunim i veliku i malu torbu. Cini mi se vise strpam u malu torbu. Ponekad me rame ili ruka boli od torbe. A ono sto obavezno moram imati je> 1. novcanik 2. mobitel 3. flasica sa vodom 4. labelo i sjaj 5.zvake
Hej zenice drage e dobro je ovo pitanje.Kod mene je haos u torbi konstantno.....samo sto jos mrtvi ljudi nema Obicno kupujem vece torbe i uvijek su pune djecijih stvari kao npr. -Adijeva flasica za vodu -djecije kape rukavice -vlazne maramice -novcanik -mobil itd.....nesmijem vise nabrajati