cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: gdje kupiti?

clock-img

21.04.2010, 10:02

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

kaže mm na stupskoj autopijaci, 50km

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

21.04.2010, 10:11

clock-img

jiji

pencil-img

19

Stolica za biciklo je prošle godine bilo u Penny-ju ( onaj u Velešićima) i bile su negdje oko 20 KM pa možeš pogledati

clock-img

21.04.2010, 10:24

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

kosulju sam ja K kupila u Skafi za rodjendan,pa ako ti nije daleko pogledaj...oko 10 km,cini mi se.

IZVORNA PORUKA: Dida79

Nisam znala gdje da postavim pitanje pa ako nije na mjestu neka moderatori premjesteuser posted image

Juce sam trazila djeciju stolicu za biciklo i zaista sam se iznenadila cjenom...Preskupouser posted image
Ako ko zna gdje bi mogla kupiti polovnu stolicu neka mi se javi na pp
A evo otprilike nesto ovako trazim
user posted image

bas sam vidjela neki dan na market. ba ili na pik.ba

potrazi ima sigurno

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

21.04.2010, 15:11

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Joj 50 kmuser posted image Pa ja ove sto sam gledala sve su oko 150 km i to mi je bas preskupouser posted image
Mama 2009 sad sam pogledala na Pik onu sjedalicu i super je ali kvaka je u tome sto je osoba sto prodaje u Gracanici,ja sam svakako poslala pp pa ako moze da se nekako dogovorimo.
user posted image
Hvala vam

clock-img

22.04.2010, 21:24

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ej gdje kupiti ljudi ono cudo za cuclu sto se zakaci na odjecu?

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

22.04.2010, 21:25

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Imaš u DM-u svakom predobar izbor imaš Nukove i njihove DM. odlične su, 

clock-img

22.04.2010, 21:30

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: leona81

mi imamo jednu chicco-vu zakacku i jednu babylove iz dm-a

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

22.04.2010, 22:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: leona81

Imas  svugdje gdje ima kupiti i cucli, flasica i sl. (apoteke,DM, Chicco,Supermarketi....)

clock-img

22.04.2010, 23:10

clock-img

leona81

pencil-img

6373

e hvala puno, pokusavam je bar malo navici na dudu a posto je katapultira iz usta moram naci ovo

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

23.04.2010, 11:25

clock-img

mama2009

pencil-img

2192

IZVORNA PORUKA: Dida79

Joj 50 kmuser posted image Pa ja ove sto sam gledala sve su oko 150 km i to mi je bas preskupouser posted image
Mama 2009 sad sam pogledala na Pik onu sjedalicu i super je ali kvaka je u tome sto je osoba sto prodaje u Gracanici,ja sam svakako poslala pp pa ako moze da se nekako dogovorimo.
user posted image
Hvala vam

ma neka ti posalje postom ja mislim da je 6 KM postarina....sretno

Princeza dosla 05.02.2010

clock-img

27.04.2010, 22:11

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Obzirom da trebam kupiti hranilicu za bebu,zanima me koja je dobra odnosno prakticna? gledali smo u TL razlicitog kvaliteta i cijene! iskusne mamice dajte koji savjet da ne bacam lovu bespotrebno!
Ako vec postoji ova tema negdje drugo molim moderatore da me prebaceuser posted image user posted image

clock-img

27.04.2010, 22:15

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: salmy

Obzirom da trebam kupiti hranilicu za bebu,zanima me koja je dobra odnosno prakticna? gledali smo u TL razlicitog kvaliteta i cijene! iskusne mamice dajte koji savjet da ne bacam lovu bespotrebno!
Ako vec postoji ova tema negdje drugo molim moderatore da me prebaceuser posted image user posted image

I mene ovo zanima,kako se uopce krecu ove hranilice?user posted image

clock-img

27.04.2010, 22:16

clock-img

taurus

pencil-img

3578

Za hranilicu ti je najvažnije da je stabilna i da ima čvrste noge kako se beba ne bi mogla prevrnuti. A one dodatne igračkice na hranilici i nisu tako neophodne jer ti je tada znatno teže čistit hranilicu poslije svakog obroka (bar kod nas je hrane bilo na sve straneuser posted image user posted image )

clock-img

27.04.2010, 22:16

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

http://www.ringeraja.ba/forum/hranilica/m_22418/tm.htm

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

27.04.2010, 22:17

clock-img

aya

pencil-img

265

Gdje se moze kupiti dekorativna NIVEA kozmetika u Sarajevu?

Salmy, zao mi je nemam iskustva po pitanju hranilice, dobila sam neku primitivnu, staru sto godina (porodicno nasljedje ) ali vrlo stabilnu, mislim da je to jako bitno.

< Poruku je uredio aya -- 27.4.2010 22:20:58 >

Sunce moje malo 21.august 2009
24.februara cura rekla "ma - ma" :-)
05.03. smo nasli jedan mali zubic

clock-img

27.04.2010, 22:18

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Salmy ja sam kupila njihovu hranilicu bubu nije nesto bila skupa i sluzi svrsi a to je da djete pojede i nogauser posted image user posted image user posted image nema tih nekih polozaja i dzidza a meni i ne trebaju.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

27.04.2010, 22:35

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Hvala Vam na informacijama,bila sam na temi hranilice!
idemo za vikend do TL!

clock-img

02.05.2010, 12:00

clock-img

Anoniman

je li neko negdje vidio haljinicu kao kosulju...kruci pamuk, mislim da je fino strukirana, kratkih rukava, na dugmad skroz do dna(malo veca dugmad), s kragnom,v kroj, sportski stil...safari...fazoni...jooooooooooj mi opisa...ako skontate sta mislim dobrojeuser posted image user posted image user posted image ...imam ja sliku u glavi ali ne mogu naci na netuuser posted image

clock-img

02.05.2010, 12:03

clock-img

Anoniman

ovako nesto ali malo krace

< Poruku je uredio dadada -- 2.5.2010 12:04:19 >

clock-img

02.05.2010, 12:05

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: dadada

je li neko negdje vidio haljinicu kao kosulju...kruci pamuk, mislim da je fino strukirana, kratkih rukava, na dugmad skroz do dna(malo veca dugmad), s kragnom,v kroj, sportski stil...safari...fazoni...jooooooooooj mi opisa...ako skontate sta mislim dobrojeuser posted image user posted image user posted image ...imam ja sliku u glavi ali ne mogu naci na netuuser posted image

znam na sta mislis, vidjala sam ja to prosle godine u esprit, a sad ne znm. ako gdje vidim javim ti

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

02.05.2010, 12:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: teacher75

znam na sta mislis, vidjala sam ja to prosle godine u esprit, a sad ne znm. ako gdje vidim javim ti

Fidis...esprit...hmmmm

clock-img

02.05.2010, 12:50

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

tom taylor...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

02.05.2010, 13:37

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: teacher75

Fidis...esprit...hmmmm

x nation

clock-img

02.05.2010, 13:53

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

Je li za tebe ili za dijete? S obzirom da je pdf Dječija oprema.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

02.05.2010, 14:08

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Gdje mogu kupiti cd dvd Bumba sinhronizovan na naš jezik?U mome gradu nema nigdje.

< Poruku je uredio koka i po -- 2.5.2010 14:09:05 >

Zadnji članci

article-img