e iz mog licnog iskustva sa osobama oko sebe, znakovi koji znaju biti teski su jarcevi i bikovi (i sami su mi to priznali, imam ih dosta u okruzenju
). skorpije ne poznajem bas, al horoskop kaze da i one znaju biti cudne i zatovrene. djevice me isto nerviraju jer znaju biti previse pedantne, picajzle i tako to. a rakovi su me dosta puta neugodno iznenadili jer se naljute i zamjere nekad a ni sama ne znam zasto, pa ne mozes da skontas zasto su ljuti, moras im citati misli. kod mene je, brate, sto na umu to na drumu. kad sam ljuta to kazem i pokazem i uvijek sam za konstruktivnog razgovora, ili bilo kakvog razgovora, nemoj mi sutit i mutit
najbolje se slazem sa vagama, vodolijama, ovnovima i lavovima. imam i jednu ribicu koja mi je jaaaako draga, podznak joj je strijelac pa je to vadi
u biti, kod mene se pokazalo bas ono sto kaze horoskop: slazu se medjusobno vazdusni i vatreni, a vodeni i zemljani. posto sam ja vazdusni iz dosadasnjeg zivotnog iskustvva u 90% slucajeva su mi bas takvi znakovi odgovarali u odnosima