IZVORNA PORUKA: Maida RR
I sve ovo se pitam svaki dan i bojim se da ne pogrijesim.
Zaista mi je zao, ali kao prvo ta mala nije bila silovana. Volila bih da se to nije desilo, ali ne mogu vjerovati da nije bila upucena.
To do kad neko izlazi zaista nije bitno. Ja sam imala ogranicen izlaz. Da sam htjela mogla sam radit sve i svasta, ali nikad nisam htjela izgubiti povjerenje svojih roditelja i nisam htjela nista uradit cega bi se stidjeli.
potpisujem
mislim mi od te djevojke pravimo petogodisnju djevojcicu
...
ona se svjesno upustila u odnose mozda cak i u kuci svojih roditelja
a i to oko izlaza je bezveze, ja sam kao tinejdzer prije jedno 6-7god mogla ostajati do kad mi je volja jer su roditelji moji znali kakvo dijete su odgojili. Ipak, mene je bilo stid da se vracam iza ponoci kuci i sl. Uvijek sam gledala oko 23h najdalje da sam kuci.
Druga stvar, sa 18 godina su me poslali samu da zivim. NIKAD me niko od njih nije dosao provjeriti gdje sam, ko mi je u stanu, kad se vracam, skim se druzim...i posto sam bila svjesna te cinjenice da oni imaju povjerenje u mene i da moram sama mozgati sama sam sebi pravila postavila...e to i jeste bio period najvecih iskusenja, ali hvala Bogu vjerski principi i odgoj me odvratio od svih ruznih stvari koje cini danas omladina.
Malo jeste danas tesko i omladini apstinirati u ovako "erotiziranom" drustvu...na svakom cosku sve je obnazeno, preuzimaju se vrijednosti sa zapada, napusta vjera i moral. Zato sam se ja odmah sa 21 god udala cim sam zavrsila fax
. I jos kad me neke zenturace "zacudjeno" pitaju sto sam "poletila" da se udam ...eh dodje mi da im u lice saspem
da mi je vidjeti danasnju djevojku mojih godina koja ce apstinirati do 30.-te
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.