cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: porodiljska naknada

clock-img

07.04.2015, 19:45

clock-img

Minaca

pencil-img

3

Otoka

clock-img

07.04.2015, 19:49

clock-img

namali

pencil-img

7

Koji dio starog grada mamy?

clock-img

07.04.2015, 19:59

clock-img

mamy:

pencil-img

11

Vratnik, danas cika postar bio oko 15h

clock-img

07.04.2015, 20:43

clock-img

namali

pencil-img

7

Na memli strani nije bio user posted image

clock-img

07.04.2015, 21:36

clock-img

Ellea

pencil-img

14

I u centru je bila user posted image user posted image

clock-img

09.04.2015, 07:28

clock-img

amrara

pencil-img

97

alipasino nista, bas su bezveze a kad sam se u decembru porodila i muz odmah predao sve papire jer smo ih ranije spremili

clock-img

09.04.2015, 09:23

clock-img

Irilda

pencil-img

19

Amrara i ja sam se u decembru porodila,i isto sam na alipasinu, dobila rijesenje u martu i kaze mi postar juce (zvala sam i opstinu to su potvrdili) da kad bude drugim porodiljama ispalata za mart da cemo i mi dobiti svoje, sto znaci u maju :/ samo ne znam hocemo li u maju onda dobiti sve retroaktivno,pa ako koja od mama zna da nam kaze :) hvala

clock-img

09.04.2015, 09:40

clock-img

buci muci

pencil-img

34

Hocete, sve na kamaru user posted image
Meni doslo prvi put brdo love, sve po dvadeset KM na hrpi user posted image

clock-img

09.04.2015, 09:44

clock-img

buci muci

pencil-img

34

IZVORNA PORUKA: amrara

alipasino nista, bas su bezveze a kad sam se u decembru porodila i muz odmah predao sve papire jer smo ih ranije spremili

A bas puno kasne...
Ja se u novembru porodila, a krajem decembra dobila Rjesenje, primam vec treci put naknadu, s tim da je prvi put bila za nov i dec

clock-img

09.04.2015, 13:00

clock-img

mama puta dva

pencil-img

3

ima li jos neko kome nije stigla naknada, cini mi se da je kod vecine postarko biouser posted image user posted image

clock-img

09.04.2015, 13:41

clock-img

minni

pencil-img

2

Pozdrav svima, nova sam ovdje i pokušavala sam da iščitam što više da ne postavljam suvišna pitanja, ali teško nešto :) .
Zanima me ova porodiljska naknada, ja sam prijavljena u Novo Gradu, a suprug u Istočnom N Sarajevu, zanima me da li tako mogu da ostvarim išta i na koji način, jer ne bih da se prebacujem, želim da se porodim ovdje, molila bih Vas da mi pomognete i odgovorite.

clock-img

12.04.2015, 14:34

clock-img

vedada

pencil-img

-206

Ne moras se prebacivati, mozes i tako, ostani prijavljena u opstini Novi Grad i tamo predas papire, kad bude potrebno muz izvadi u svojoj ti u svojoj opstini. Isti je slucaj i kod mene, ja i suprug nismo prijavljeni na istoj adresi.

clock-img

14.04.2015, 09:15

clock-img

minni

pencil-img

2

Hvala ti :)

clock-img

14.04.2015, 14:10

clock-img

Seashells

pencil-img

15

Pozdrav svima, nova sam ovdje i imam pitanje sto se tice ovih naknada. Radnog staza imam 4 godine, ugovor na neodredjeno ali nije uplacen radni staz, paa da li to ima kakve veze, mogu li me odbiti zbog toga i da ne primam porodiljsku naknadu user posted image Opstina sam Novi Grad i posto ulazim u 8.mjesec odlucila sam da lagano prikupim sta mi treba od dokumentacije, da olaksam MM user posted image Hvala unaprijed na odgovorima.

clock-img

14.04.2015, 15:49

clock-img

buci muci

pencil-img

34

Ne bi te trebali odbiti jer su to ipak socijalna davanja na kantonalnom nivou. Predpostavljam da znas vec sta ti treba od dokumentacije i na tom spisku onda znas da ne postoji nista cime traze uvid u uplacene doprinose. Uostalom vjerovatno velika vecina porodilja ima neuplacenih doprinosa u momentu podnosenja zahtjeva, poznavajuci situaciju u realnom sektoru nazalost. Iako porazavajuca je cinjenica da tebi 4 godine nije uplacivano, rado bi da znam o kojoj se firmi radi, strasno...

clock-img

14.04.2015, 15:59

clock-img

Seashells

pencil-img

15

IZVORNA PORUKA: buci muci

Ne bi te trebali odbiti jer su to ipak socijalna davanja na kantonalnom nivou. Predpostavljam da znas vec sta ti treba od dokumentacije i na tom spisku onda znas da ne postoji nista cime traze uvid u uplacene doprinose. Uostalom vjerovatno velika vecina porodilja ima neuplacenih doprinosa u momentu podnosenja zahtjeva, poznavajuci situaciju u realnom sektoru nazalost. Iako porazavajuca je cinjenica da tebi 4 godine nije uplacivano, rado bi da znam o kojoj se firmi radi, strasno...

Hvala na odgovoru, nadam se da si u pravu i da necu biti odbijena ;) Znam sta mi treba od dokumentacije, ali mislila sam da mozda oni vrse jos neke provjere na osnovu kojih daju ona rjesenja. Od 4 godine jedan kraci dio je uplacen, vecina nije. Porazavajuce, upravu si ;).
I ako ti je poznato jos ona prijava na obavezno osiguranje po osnovu radnog odnosa gdje se dobija? Jel' ja to ganjam ili firma? Hvalaa

clock-img

17.04.2015, 11:42

clock-img

idicaa

pencil-img

5

Cao, drustvo ! Nova sam na forumu. Zanima me kakva su vasa iskustva vezano za ove naknade.
Porodila sam se 25.02. i dobila sam rjesenje za Mart , prije 15 tak dana . Zanima me kad bih mogla poceti dobijati ove naknade.
Hvala :)))
ps Seashells, moci ces ostvariti pravo, Kod mene je slicna situacija, muz i ja smo prijavljeni na razl adresama.

clock-img

17.04.2015, 12:01

clock-img

Emica_sa

pencil-img

1463

IZVORNA PORUKA: idicaa

Cao, drustvo ! Nova sam na forumu. Zanima me kakva su vasa iskustva vezano za ove naknade.
Porodila sam se 25.02. i dobila sam rjesenje za Mart , prije 15 tak dana . Zanima me kad bih mogla poceti dobijati ove naknade.
ps Seashells, moci ces ostvariti pravo, Kod mene je slicna situacija, muz i ja smo prijavljeni na razl adresama.

Dobit ces sada pocetkom maja kada budu naknadeuser posted image

Hello, it's me...

clock-img

17.04.2015, 12:39

clock-img

Seashells

pencil-img

15

IZVORNA PORUKA: idicaa

Kod mene je problem neuplacenog staza. Nadam se da ne odbijaju zbog toga.

clock-img

17.04.2015, 14:27

clock-img

idicaa

pencil-img

5

user posted image Emice hvala

clock-img

03.05.2015, 11:44

clock-img

mykica

pencil-img

482

Pozdrav zene moje. Imam pitanje. Zanima me da li opština Novi Grad daje jednokratnu pomoć za 1. i 2. dijete. Znam da se za 3. i svako naredno dobije 500 KM, ali ne znam da li se šta dobije za 1. i 2.
LP

12.06.2013. Nakon godinu i po, napokon plusić.

21.01.2014. Rodi se ljubav najveća i sreća neopisiva!

23.04.2015. Stigla ljubav druga

07.05.2017. Očekujemo novu srećicu

clock-img

03.05.2015, 17:33

clock-img

vedada

pencil-img

-206

Daje, za prvo i za drugo 210 KM.

A 2012
E .2015

clock-img

05.05.2015, 11:04

clock-img

Irilda

pencil-img

19

Zene je li iko dobio nakandu? :)

clock-img

05.05.2015, 12:25

clock-img

semira01

pencil-img

68

Ima li neko novi grad da je dobio naknadu???????

Zadnji članci

article-img