Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
sta ime veze ako ce zvati ih mamom i tatom. Moj şh tako zove
Kako ja da ih zovem mama i tata kad ih njihova djeca ne zovu tako nego imenima
29.10.2010, 14:31
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: MALA1994
nema logike zvati im mamom i babom, ne kontam, ne želim ni da mene neko zove kćerkom, ja sam snaha a oni meni svekar i svekrva Ni meni nije nikad palo na pamet da mm zove moju mamu majkom, prosto bi mislila da je puko da to uradi I koja je razlika izmedju roditelja mojih i roditelja njegovih???? nema je uopće
29.10.2010, 15:10
Galicia
2433
A zasta nam imena onda sluze?
29.10.2010, 15:41
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: MALA1994
e ovo mi je pravo ružno kad djeca roditelje zovu imenom
29.10.2010, 22:25
Medić*
29
vec sam rekla da ih zovem nanom i dedom kao i nas maleni, mog svekra inace svi zovu hadzi baba i sinovi i snahe, mojoj svekrvi je bilo merak da ga i ja tako zovem, ali ja uz duzno postovanje nisam mogla jer bi me to odmah podsjetilo na rahmetli oca koji je mlad preselio na Ahiret a isto tako i majka, tako je to najveci razlog sto ih ne mogu zvati tako, ljepse mi zvuci kad ih zovem nanom i dedom jer to zapravo i jesu
29.10.2010, 22:38
malena.
288
svekrvu zovem nadimkom...a svekra imenom mada mi je jako tesko izgovoriti to ime jer se tako zvao moj rahmetli brat.da bar i on ima neki nadimak. nikad ih ne bih mogla zvati majko i babo iz postovanja prema mojim roditeljima...jer ipak jedna je majka i jedan je babo.mislim da bi to cak i vrjedjalo na neki nacin moje roditelje i prva ja ne bih voljela da moja kcerka neku drugu zenu zove mama...
28.11.2010, 14:04
almicch
80
ne zovem ih - sami dođu zovem ih imenom , onako kako i treba
28.11.2010, 14:27
Amila_ra
64
Zovem ih mama i tata jer su zasluzili da ih tako zovem a i zaista mi i jesu kao mama i tata.
26.12.2010, 20:48
Cherry
126
MM i ja smo se dugo zabavljali i ja sam je, naravno persirala, pa sam nastavila tako i u braku. nakon nekog vremena mi je ona rekla da je ne persiram, ali ja nisam mogla tek tako prestati, nekako mi glupo bilo. neka je persiram, tako mi se sidja i mislim da cu do kraja tako.
26.12.2010, 20:49
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: Lejlla
MM i ja smo se dugo zabavljali i ja sam je, naravno persirala, pa sam nastavila tako i u braku. nakon nekog vremena mi je ona rekla da je ne persiram, ali ja nisam mogla tek tako prestati, nekako mi glupo bilo. neka je persiram, tako mi se sidja i mislim da cu do kraja tako.
ovako i ja :) i ja volim persirati :)
13.02.2011, 21:43
Dina_1405
83
Persiram svekrvu i oslovljavam je nj imenom.
13.02.2011, 22:22
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: Amila_ra
Zovem ih mama i tata jer su zasluzili da ih tako zovem a i zaista mi i jesu kao mama i tata.
e ovo je dobro, zamisljam koje su to zasluge da nekog stavim u prvi saf sa svojima.... i ne mogu da upalim
14.02.2011, 01:17
Simran
180
Ja svoju svekrvu zovem mati,a oca sam a.r. zvala babo,ali to mi nije smetalo jer svoju mamu zovem mama ili mami a oca sam a.r. zvala tata tako da mi nije bilo teško jer me ne asocira na moje roditelje,a nekako sam se osjećala bliskije sa suprugovim roditeljima, a ovome svemu je presudilo je i to jer sam ih znala od djetinstva i nisu mi bili strani
14.02.2011, 08:36
Anoniman
zovem ih imenom,svekra persiram a svekrvu nisam jer je ona tako tražila..u pocetku sam i nju persirala..
14.02.2011, 08:56
joni
119
IZVORNA PORUKA: almicch
ne zovem ih - sami dođu zovem ih imenom , onako kako i treba
super si ja svoje zovem baba i djed jer to i jesu ja ih napravila babom i djedom persiram ih i poštujem najvažnije je da ima sloge a kako ko koga zove to nije bitno
14.02.2011, 08:58
Lulu_08
350
Moji bas i ne dodju sami a ni ja ih ne zovem pretjerano hehehehe.
Sala na stranu. Zvala sam ih imenom, jer ih njihovi sinovi tako zovu. Medjutim odkako se Luna rodila zovem ih nena i djed.
14.02.2011, 09:13
sunce27
1546
Moju dragu svekrvu zovem mama jer je to zasluzila, muz nazalost nema babu
14.02.2011, 09:14
Lulu_08
350
IZVORNA PORUKA: sunce27
Moju dragu svekrvu zovem mama jer je to zasluzila, muz nazalost nema babu
14.02.2011, 09:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Simran
Ja svoju svekrvu zovem mati,a oca sam a.r. zvala babo,ali to mi nije smetalo jer svoju mamu zovem mama ili mami a oca sam a.r. zvala tata tako da mi nije bilo teško jer me ne asocira na moje roditelje,a nekako sam se osjećala bliskije sa suprugovim roditeljima, a ovome svemu je presudilo je i to jer sam ih znala od djetinstva i nisu mi bili strani
ne do Bog da ih znam još iz djetinjstva
14.02.2011, 09:42
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Anoniman
IZVORNA PORUKA: Simran
ne do Bog da ih znam još iz djetinjstva
14.02.2011, 09:55
ziki
1815
Ja sam već pisla da sam svekrvu počela da zovem nana kad sam rodila Nemirka Seniora, svekra na žalost nemam a zvala bih ga deda. Do tad je bila teta S*** Al pišem iz persperktive buduće svekrve, i to duple, i ako mi ova pamet bude, nadam se da hoće, neće mi ni na kraj pamei bit da tražim da me zove mama, majko i sl biću teta Z ili nana/bika ako dočekam unuče.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
14.02.2011, 09:56
veeseelaa
20552
ziki i ja ne bi željela da me neko osim moje djece zove majkom, ja bi sve kontala da me zahebava
14.02.2011, 10:01
Lulu_08
350
Ja sam stvarno prije mislila da je to normalno zvati mama svekrvu. Medjutim kad sam ja postala snaha jbg nije nikako islo preko jezika, i onda bolje je istinski zvati onako kako mi je prirodno nego na silu onako kako mi je neprirodno. A sreca pa je odmah postala nena hehehe..
14.02.2011, 10:04
veeseelaa
20552
ma brate ne bi voljela ni da mm zove moju majku majkom Zove je nadimkom i super zvuči E sad koja je poenta kod snahica koje zovu roditelja od svog supruga mamom i ocem neznam, pitam se dal muževi od istih zovu njenog oca babom il majku majkom??? nešto nikad ne čuh a glupa Balkanska zahebancija, vazda bi ženu da "izrade" i na pijadestal stave muža i njegovu familiju pa i na ovakav način
14.02.2011, 10:05
ivanak
1767
Po imenu. nema mi smisla zvati ih mama i tata. Zna se tko su roditelji i jedni su.