cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Otac RR :)

clock-img

11.12.2009, 12:32

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

user posted image user posted image user posted image user posted image za RR....ali meni je tatica trofac praviuser posted image

clock-img

11.12.2009, 12:50

clock-img

Anoniman

Svaka čast tati na ideji jer da njega nije gdje bi mi mahalale...meni nekako baš ovaj njegov forum bio naj, naj, privukao me dizajn, tekstovi a poslije i teme ... sad sam se baš navukla ...Još jednom za tatuuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.12.2009, 12:59

clock-img

bebica1989

pencil-img

1321

ma sta ga nafuravate user posted image user posted image user posted image sto jedna veli trebamo mu promjeniti naocale,hajmo poceti skupljati pare,i zamijeniti mu naocaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....

clock-img

11.12.2009, 13:30

clock-img

Anoniman

čikica izgleda komično, ali je ustvari jako sposoban i pametan, jelde? U svakom slučaju, hvala mu što nam je napravio rr.user posted image

clock-img

11.12.2009, 15:50

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

sad bez zeze, čovjeku svaka častuser posted image user posted image user posted image
Cijenim ljude koji stvaraju i svojim radom dobro zarađuju

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.12.2009, 19:31

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: bebbe

Lijepo da smo i upoznali RR tatu:) Ideja mu je fantastična, i  hvala mu na njoj;)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

11.12.2009, 19:40

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Breskva

Svaka čast tati na ideji jer da njega nije gdje bi mi mahalale...meni nekako baš ovaj njegov forum bio naj, naj, privukao me dizajn, tekstovi a poslije i teme ... sad sam se baš navukla ...Još jednom za tatuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

12.12.2009, 15:27

clock-img

stella

pencil-img

1360

Hvala mu u svakom slucaju.
Ja sam na rr od Haninog 3 mjuser posted image
I svasta mi se lijepo desilo.
Upoznala sam drage zene.
Ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

12.12.2009, 17:46

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Babuka hvala ti na trudu koji si ulozio u osmisljanje rr user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

Zadnji članci

article-img