Drage moje, tema je poprilicno stara pa se iskreno nadam da ce mi neko odgovoriti kako ne bih morala otvarati novu temu...
Procitala sam sve sto je napisano i nisam pronasla rjesenje...
Naime moj Imran cesto od rodjenja zna da se zacene, ali nekako to prebrodimo, na ove ili one nacine... znaci, pocne plakati ostane bez daha, poplave mu usta, onda i lice cijelo, povucem ga za nosic i malo mu puhnem u lice i tako prodise , medutim, sinoc sam se sva izbezumila, sreca da je muz bio kod kuce... evo ovako je bilo,
zabranila sam mu da udara igrackom po ekranu,on me nije poslusao pa sam ga uzela i odmaknula od tv-a a on se jako naljutio, poceo plakati, ostao potpuno bez daha, poceo plaviti, nista ne pali, nikakav nacin... nakon sto sam isprobala sve sto sam znala, mozda je i minuta prosla pozovem muza koji je bio u drugoj sobi da mi pomogne, on i dalje ne dise.... on ga uzeo i ja sam ga pogledala a on klonuo potpuno...opustile mu se rukice i nogice, glava pala na rame, i dalje ne dise... odnese ga mm u kupatilo da ga polije vodom... meni se noge odsjekle... mislili smo da ce ga trebati ozivljavati, ali onda ga je poprskao vodom i malo mu pritisnu stomacic i prodisao je... ma nocna mora i sad mi suze idu dok pisem... ne znam sta da radim... ima li neko ko zna stvarno efikasno rjesenje, trebam li ga odvesti doktoru? kako se vi s tim nosite... help please