Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Sve najbolje bubuli i malenoj princezici
Masallah, kako napredna bebica! Cestitamo ponosnim roditeljima, mami sto brzi oporavak, a bebici srdacna dobrodoslica na ovaj svijet! _____________________________Adin 12.01.2007 Elma 22.09.2008 Erna 02.08.2010 "Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"
cestitke od srca _____________________________Haris 28.10.1999 Fatih 25.01.2008 Iman 13.01.2013
Iskrene cestitke.....bebi sve najljepse, a mami brz oporavak _____________________________Curica 2006 Dečko 2009
Iskrene cestitke od srca za nasu dragu bubuli i njenu masallah djevojcicu... da bude zdrava i ziva i sretna u zivotu zajedno sa svojim roditeljima...
cestitamooo _____________________________29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
CESTITAMOOO! Mami brz oporavak, a malenoj princezi zelimo dug i sretan zivot! < Poruku je uredio batterfly -- 9.12.2009 15:10:45 >
Cestitamo sretnim roditeljima, a djevojcici zelimo dug i sretan zivot. _____________________________#A&A# Srece moje.
,,,, CESTITAM OD SRCA!!! Bubuli ti sebi rodi odma veliku curu,,,,masala nek vam bude ziva i zdrava a vi sretni s njom! moram napisati da si zena zmaj,,,,ja dok se okrenu ti odo u bolnicu i vec stoji tema ti se porodila,,ma svaka cast _____________________________Lejla 18-09-2006 Emana 29-01-2010 Moja dva pileta dosadna:)
bubuli jos jednom vam upucujem iskrene cestitke, da vas kroz zivot prati sreca i zdravlje i naravno mama2009 hvala sto si nas obavijestila _____________________________Nase blago je zasjalo u maminom narucju 03.01.2010.
Cestitke od srca _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
Čestitke i od nas! Želimo vam da se što prije snađete u novim okolnostima!!! _____________________________Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!
cestitke i od nas
Svaka cast, bas vejika curetina, mashallah! Mami brz oporavak, a bebici topla dobrodoslica.
Mnogo sreće mami i malenoj cujici _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
prvi put sam ovdje sa Vama ali vas redovno pratim Cestitke od srca, mami brz oporavak a bebci sretan i zdrav zivot..... Harunova mama majka
Cestitamo i mi,sve najljepse _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
cestitamo
Čestitamo vam i želimo sve najbolje!!! _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
sve naj, naj...iskrene čestitke... _____________________________Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...
ma ona je žena zmaj znam ja to je moja familyy.....čestitke i jedva čekam da vidim malu buci buci
čestitke i od nas _____________________________LAURA 5.1.2008.
cestitamo i mi.... ..... sve najbolje.... _____________________________Sve sto je na zemlji prolazno je... Ostaje samo Gospodar tvoj velicanstveni, plemeniti!
cestitam i zelim vam sve najbolje _____________________________Ima nade za bolje sutra... 04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.
ja sad vidjela malu bebu garavica, cupavica buca _____________________________Nora-21.06.2009. :)
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja