cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sanke

clock-img

22.12.2009, 23:37

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Hej, kupili smo sanke u TL, 50 KM, super su, od svih su mi se ucinile najkonkretnije i najstabilnije.
Namontirali smo i naslon iz OBI-a i dobili smo extra vozilicu za Umceta!!!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

22.12.2009, 23:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

SUPER!!!

Al dok sastaviste sanke Umče mora sačekat novog snjegana...ovaj se haman otopiuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.12.2009, 23:44

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Hahaa, dobro kazes, ali eto ovo su joj sanke pa za akoBogda vise snjegica!!!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

23.12.2009, 11:50

clock-img

Anoniman

E da prijavim,
i mi smo kupili sanke...u grand centru...50 KM...mogu se skroz sklopiti...ma dobre pravo, jos moramo naslon kupiti i to je to

Hvala Amrino za dojavu!

clock-img

23.12.2009, 11:54

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Nema na cemu user posted image user posted image user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

05.02.2010, 13:47

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ovo je prenos postova sa teme Koje sanke odabrati
http://www.ringeraja.ba/forum/Koje_sanke_odabrati/m_161283/tm.htm

koja će biti zaključana, a uskoro i izbrisana, budući da je dupla, ali i tema iz 2008. godine.

LP

IZVORNA PORUKA: Crvena

Pade nam i snijeg, vrijeme za sankanje. E sad koje sanke kupiti? Ne moraju imati ovu ogradicu, ali dvoumim se da li ove sa platnom ili skroz drvene?
user posted image

IZVORNA PORUKA: nikka

A koliko je dijete?
Mom će sad 2godine ja ću tražiti ove s naslonom i pojasom za vezanje po mogućnosti,
ili druga opcija neke jače da i mama sjedne pa ga držiuser posted image

IZVORNA PORUKA: ElmaB RR

Mi smo koristili ove drvene sa naslonom dok je Tea bila manja, a sada nam to vise ne treba. Blizanci su jos mali za sanke, pa cemo za sada ostati na jednim drvenim, koje vec imamo!

Tri godine, ali ima i sestricu koja ove godine nece na saonice.

Mislim da su bolje ove s platnom,udobnije neće nažuljati malu guzu.

IZVORNA PORUKA: belmac

iz svog bogatog sankačkog iskustva od nekih 7-8 godina user posted image mogu vam reći da su one obične plastične naj, naj. ove drvene su zaista teške i nepraktične, a i mogu biti prilično opasne ako se mališani s njih prevrnu. za razliku od njih one plastične su lagane, ne prevrću se i super furaju po svim tipovima snijega.
djeca zaista uživaju . mi imamo i one drvene sa platnom, i one plastićne kao tanjire, ali su im ubjedljivo najbolje one plastične velike u koje se njih dvoje velikih uvale bez probleme i počinje luda zabava.

Hvala vam puno drage moje.
user posted image

IZVORNA PORUKA: stella

Mislim da je malim guzama svejedno,bitno je samo da "idu" user posted image

Dali imaju u TL sanke?
Trebale bi biti...

< Poruku je uredio mama alma RR -- 5.2.2010 13:55:00 >

clock-img

17.11.2010, 15:35

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mi bismo malo da trosimo bajramluke...user posted image

Kakva li je ovogodisnja ponuda?

Ili moramo cekati prvi snijeg?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

17.11.2010, 15:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Mi bismo malo da trosimo bajramluke...user posted image

Kakva li je ovogodisnja ponuda?

Ili moramo cekati prvi snijeg?

sta te interesuje...plastika ili drvo

vidjela sam da imaju ponudu u intersportu plasticnih...drvene sam vidjela u onom baby shopu na socialnom...i cini mi se u merkatrovom letku

clock-img

17.11.2010, 15:50

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

žene jesu li bolje drvene?...ima li onih velikih?...da možemo porodicno...user posted image
tako smo nekad mama , tata i ja niz Trnovsku ulicu u Kovačićima user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

17.11.2010, 15:55

clock-img

Anoniman

ja sa A. kupila drvene jer su meni ljepseuser posted image user posted image

mada su djeci sigurno draze plasticne jer su lakseuser posted image

a opet ako zelite profesionalno da sankateuser posted image ...onda drvene...a i familijarno...ma naj ti je bolj imati obojeuser posted image

clock-img

17.11.2010, 15:59

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Moje mišljenje je da su bolje drvene, možda sam subjektivna al sankanje sa drvenim i plastičnim se ne može poredit. Nemirko je naslijdio naše sanke, moje i mojih sestrara. Dobile smo ih olimpiske 1984 od amidže, Elanove. Bile su nabrže u ulici i još uvijek su brze. e znam kako će moj stomak i beba u njemu ove godine reagovat al bih voljela da se sankam. Uh al mi pobudiste nostalgiju jedva čekam snijeg

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

17.11.2010, 15:59

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

mi imamo drvene...ali smorovski je vozat ih uzbrdouser posted image user posted image user posted image user posted image
pa smo im neki dan kupili u intersportu onaj plastični krug...čini mi se 18,5 Km...roze boje nek lete i same nosajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.11.2010, 16:01

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: ziki

Moje mišljenje je da su bolje drvene, možda sam subjektivna al sankanje sa drvenim i plastičnim se ne može poredit. Nemirko je naslijdio naše sanke, moje i mojih sestrara. Dobile smo ih olimpiske 1984 od amidže, Elanove. Bile su nabrže u ulici i još uvijek su brze. e znam kako će moj stomak i beba u njemu ove godine reagovat al bih voljela da se sankam. Uh al mi pobudiste nostalgiju jedva čekam snijeg

user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

17.11.2010, 16:13

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

Mi smo se na kraju odlucili za drvene, dosada su se pokazale ok.user posted image

Jedva cekam snijeg (ali na planinama, ovdje u gradu ne) pa da se spuuuuuuuuustamo zajednouser posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

17.11.2010, 17:00

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

a gdje ima kuiti sanki ...ima li neko svjezu informaciju????

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

17.11.2010, 22:24

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Meni bi najbolje bile neke "cetverosjed"...user posted image user posted image user posted image user posted image

Voljela bih one prave "starinske" drvene, sa onim visokim rukohvatom naprijed i kariranim platnom...
Te bi nam bile "planinarke"...user posted image

A za mahale cemo nabaviti one plasticne jeftine... 

Dadada, u onu radnju na Socijalnom ne volim ici jer je ona starija prodavacica bas poteska... (pamtim je iz Skenderije)
A u Mercatoru cu da pogledamuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

29.11.2010, 08:40

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Trazila sam, ali jos nista...user posted image

U onoj radnji na Socijalnom (ipak sam otislauser posted image ) imaju drvene, ali bas teske i sa cijenamauser posted image  110, 130 i 150 KM

U samo jednom centru sam vidjela i to drvene (ali uzasno teskeuser posted image ) 80 KM i neke drveno-aluminijske 40 KM (povoljne, ali ruzneuser posted image )

Jos trebam pogledati u OBI, ali mi je bas daleko...

Ako neko ode tamo, neka nam "snimi" ovogodisnju ponuduuser posted image

clock-img

29.11.2010, 08:43

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Ajli ce djed kupit sanke i bas mi kaze da u Robotu ima dobri,i drveni i plasticni,cini mi oko 35

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

29.11.2010, 08:57

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

U sta sam ja gledalauser posted image user posted image user posted image

Ja moram imati bilo kakve u avliji kad je prvi snijeg prekrije...

clock-img

29.11.2010, 09:10

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

Mi smo svoje kupili u Peni plus, kombinacija drvo-zeljezo, cijena od 32 do 42 km. Dosta su stabilne , mozemo se obje zajedno sankati. 

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

clock-img

15.12.2010, 13:21

clock-img

ada033

pencil-img

70

A zna li neko gdje se mogu kupiti sanke sa onim naslonom i, po mogucnosti, s kaisevima za vezivanje??

clock-img

15.12.2010, 13:48

clock-img

muby

pencil-img

730

IZVORNA PORUKA: Dinkica

Mi smo svoje kupili u Peni plus, kombinacija drvo-zeljezo, cijena od 32 do 42 km. Dosta su stabilne , mozemo se obje zajedno sankati. 

Samo ti reklamiraj :)

I mi bi trebali nabaviti neke cisto da se ima. Jeste li vi testirali te vase?

clock-img

15.12.2010, 13:49

clock-img

muby

pencil-img

730

IZVORNA PORUKA: ada033

A zna li neko gdje se mogu kupiti sanke sa onim naslonom i, po mogucnosti, s kaisevima za vezivanje??

Imas u obiju. Sve se to moze kupiti pojedinacno. I malo su skuplje.

clock-img

15.12.2010, 13:52

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

IZVORNA PORUKA: muby

IZVORNA PORUKA: ada033

Imas u obiju. Sve se to moze kupiti pojedinacno. I malo su skuplje.

Ali su super!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

15.12.2010, 13:56

clock-img

Dinkica

pencil-img

1038

IZVORNA PORUKA: muby

IZVORNA PORUKA: Dinkica

Samo ti reklamiraj :)

I mi bi trebali nabaviti neke cisto da se ima. Jeste li vi testirali te vase?

Nismo još, nemamo skafandera, sad za vikend bi se trebale provozati pa javim utiske

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

Zadnji članci

article-img