cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

"Nisam znala da sam trudna"

clock-img

07.12.2009, 23:02

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

Neznam da li je neka od vas upratila na Discovery kanalu subotom navecer emisiju "I didn't know I was pregnant". Ove istinite price su zaista nevjerovatne. Vrijedi pogledati:

http://www.youtube.com/watch?v=OAbF5DzVSPo
http://health.discovery.com/tv/i-didnt-know-i-was-pregnant/about.html
http://www.youtube.com/watch?v=yfRQeljq6s8&feature=fvw

clock-img

07.12.2009, 23:16

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

super temauser posted image user posted image nisam gledala, a volim ovakve emisije, uživam dok ih gledam
(ja mislila da ti nisi znala da si trudnauser posted image user posted image user posted image )

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

07.12.2009, 23:27

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

user posted image user posted image iskreno se nadam jednom novom malom "iznenadjenju". Ali ove price su zastrasujuce.

clock-img

07.12.2009, 23:32

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

I, ja...user posted image  isto imam naduuser posted image , ali ne skontah baš najbolje o čemu se ovdje radi, ja mislila ono saving baby, na taj fazon...nije?
ne smijem puno poječavati ton, mali mi je osjetljiv, a da bih razumjela eng-mora biti dobro glasnouser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

07.12.2009, 23:35

clock-img

Anoniman

voljela bih pogledati ovu emisiju, ali nikako da upratim kada je, pa da li bi ti bilo mrsko da mi napises termin kad je emisija?

clock-img

07.12.2009, 23:37

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

Ovo je medicinski fenomen. Postoje zene koje uopste nisu svjesne da su trudne sve dok ne pocnu radjati!!! Ja nisam mogla da vjerujem kad sam to cula. 9 mjeseci nemaju simptome ili su toliko blagi. Jedna zena se porodila u WC-u, druga je bila na nekom derneku. Znaci ni pocemu nisu skontale da su trudne niti su bile na pregledu a kod nekih su se testovi pokazali negativni, pa cak i nalaz krvi (kod jedne) a svo vrijeme su imale menstruacije ili su im bile neredovne.

clock-img

07.12.2009, 23:38

clock-img

milenium

pencil-img

6133

a micanje ploda,debljanje,pa nije user posted image nevidljivauser posted image

clock-img

07.12.2009, 23:39

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

Subotom u 21:00 na Discovery Travel and Living. A mozes pogledati i na YouTube, samo ukucaj "I didn't know I was pregnant"

clock-img

07.12.2009, 23:40

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Čovječe, ja sam imala jednu poznanicu, koja je tako rodila, ja joj nisam vjerovala...a, sad vidim da je bila istina, ono nije imala nikakav razlog da laže

clock-img

07.12.2009, 23:40

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: milenium

e i mene ovo zanimauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.12.2009, 23:43

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

http://www.parenting.com/article/Pregnancy/Postpartum/didnt-know-i-was-pregnant

Ovaj tekst to objasnjava. Postoje odredjeni problemi koji mogu uciniti trudnocu "nevidljivom" i da zavaraju i zenu i hormonalne testove. Miomi na maternici, zavaljena maternica, prekomjerna tezina....sve su to stvari koje mogu da uticu na ovakvo stanje.

clock-img

07.12.2009, 23:43

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Ja sam gledala jednu epizodu, ma ni mm ni ja nismo mogli vjerovati. Ali desava se stvarno.
MM je imao drugaricu u razredu koja isto tako do poroda nije ni znala da je trudna.

clock-img

07.12.2009, 23:45

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Sad sam pažljivije pratila, nemam riječi, ne znam šta bih ti rekla-super kraj za njih...
Ali mi nije jasno ovo sa testom, kako nije pokazao trudnoću? fakat, nije pouzdan ili?

clock-img

07.12.2009, 23:45

clock-img

milenium

pencil-img

6133

znači,ovo se dešava samo debljim ženama?mršavije bi skontale jel?
e baš ću gledat na Discoveriju.

clock-img

07.12.2009, 23:46

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: acudesa

Sad sam pažljivije pratila, nemam riječi, ne znam šta bih ti rekla-super kraj za njih...
Ali mi nije jasno ovo sa testom, kako nije pokazao trudnoću? fakat, nije pouzdan ili?

testovi znaju cestooo zeznuti

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

07.12.2009, 23:48

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

clock-img

07.12.2009, 23:49

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

a sta ej sa izostankom periode ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

07.12.2009, 23:49

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

milenium nemoj biti tako iskljuciva. user posted image
Desava se i mrsavim zenama, jednostavno nema nikakvih simptoma, ili one koje imaju prepisuju necemu drugom. Jedna je povracala, ali je mislila da je mahmurluk. user posted image user posted image Nekima nisu ni izostajala mjesecnice, nije rastao stomak... Neke su su se debljale, ali su nalazile druge razloge svog debljanja.

clock-img

07.12.2009, 23:51

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Mene zanimaju ove sto im ne raste stomakuser posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.12.2009, 23:51

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ne ne ne can't bealivet,moram ja to vidit u subotu.user posted image

clock-img

07.12.2009, 23:52

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: reallove

Mene zanimaju ove sto im ne raste stomakuser posted image user posted image user posted image

i mene?pa kolka su in onda bebe od kilo ipo se rodeuser posted image

clock-img

07.12.2009, 23:52

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ej mi smo imali konu koja je bila trudna nije se nista videjlo i samo jednom smo vuli porodial se TIdza , ma koja tidza kad nigdej stomaka user posted image user posted image user posted image user posted image ma ni pod lupom nemozes naci , a inace je bial extremno mrsava 

BA 13.12.2008

clock-img

07.12.2009, 23:53

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: reallove

i mene?pa kolka su in onda bebe od kilo ipo se rodeuser posted image

ma gdje je bila ta beba user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

07.12.2009, 23:54

clock-img

boogy woogy

pencil-img

777

Kod jedne zenske je bebica bila bas mala, oko 1,8 kg. ali bila je jedna crnkinja koja nije znala da je trudna sa blizancima!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2009, 23:55

clock-img

milenium

pencil-img

6133

živi bili pa vidjeli,jedva čekam sub.

Zadnji članci

article-img