Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Osjecate li se ponekad ponosnim mamama zato sto znate nesto vise od drugih mama, onih mamakoje vam stalno pametuju, a da pri tome nisu procitale niti jedan casopis o bebama ili procitali ijedan informativni clanak na internetu... Onih mama koje se pridrzavaju necega sto je bilo "prije"... Osjecam se doista ponosnom zato: sto svome djetetu nisam davala hranu koja sadrzi gluten do 6.mjeseca, zato sto joj ne dajem smoki i druge karafeke umjesto obroka, zato sto ne koristim hodalice i slicna pomagala, zato sto bebi nestavljam cokolina i ostale "slastice" u bocicu, zato sto joj umjesto cokolade dam bananu, zato sto njene igracke biram po uzrastu i edukativnosti........ Zato sto znam mnogo stvari o njenom zdravlju, vakcinama, i ostalom... Zato sto znam koja hrana izaziva alergije i na sto treba obratiti paznju.... Koja kolica su dobra, koje stvari su nepotrebne... A sve to znam zahvaljujuci zelji za informiranjem i VAMA drage forumasice koje ste dale i dajete mnoge korisne savjete.... I zato sam ponosna kad mi neke zene koje imaju troje etvero djece pametuju daj joj ovo ili ono, zasto ovo ili ono a ja se samo smjeskam.... Jeste li vi ponosne i zasto najvise????
04.12.2009, 23:18
noaa
1662
Ja se osjecam ponosno sto radim sve suprotno od tebe,cokolino,hodalica itd...pa cak znam i citati i bas sam ponosna na sebe..kakva ti je ovo prica znaci zbog cokolina je neko losa mama auuuuu
04.12.2009, 23:19
Ilhana RR
6113
Nemogu biti vise ponosna... i to zato sto sam ja mom djetetu najbolja mama sto postoji...
04.12.2009, 23:20
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: noaa
Ja se osjecam ponosno sto radim sve suprotno od tebe,cokolino,hodalica itd...pa cak znam i citati i bas sam ponosna na sebe..kakva ti je ovo prica znaci zbog cokolina je neko losa mama auuuuu
04.12.2009, 23:23
anitaMO
1384
nek je ona meni samo živa i zdrava.ponosna sam .
04.12.2009, 23:24
teta berta
1361
Noa pogresno si me shvatila a znala sam da ce ovo s cokolinom izazvati reakcije... Ja sam PONOSNA sto svom djetetu sve osim mlijeka i caja dajem da jede kasikom, prvenstveno radi zubica, a u prijasnje vrijeme su mame sakom i kapom davale cokolino, med, keks i ostale stvari.... I to u najranijoj dobi.... Ali svako ima SVOJE PRAVO I SVOJE RAZLOGE... Sto se hodalice tice i tu se osjecam PONOSNOM iz razloga sto dok nisam rodila dijete i informirala se, hodalica mi je bila nesto "uzvoseno" da tako kazem... A kad sam procitala ono stetno djelovanje NE HVALA....
04.12.2009, 23:24
tea lana
2255
IZVORNA PORUKA: Ilhana
osjecam se MAMOM KOJA SVOM DJETETU ZELI SVE NAJBOLJE U ZIVOTU TO SA PONOSOM NEMA VEZE.
04.12.2009, 23:25
anitaMO
1384
teta berta kako joj daješ AD.?
04.12.2009, 23:27
fatimica09
1435
p.s. nazalost ja jos nisam mama, ali ja sam ponosna na svoju mamu jer je od mene napravila jaku i sigurnu mladu zenu...mozda bas tako sto se nije trudila da me drzi pod staklenim zvonom i da od mene napravi princezu na zrnu graska....da je bilo srece, pa da jemoja djevojcica uspjela....sve nestasluke bih radila zajedno s njom i bila ponosna na sebe kao mamu....mmmm, da sam bar mogla da se meljamo cokoladom i pravimo nered po kuci i sve ostalo sto bas i kao nije lijepo...
04.12.2009, 23:28
Skvo RR
4542
Joj nisam nesto danas u fazonu,,,,pa bi kratko-
" Hvala mama na divnim savjetima koje si mi dala i koje dajes dok odgajam moju kcerku, a tvoju unuku"!!!! Ponosna sam mama jer smatram da sam na dobrom putu da kcer odgojim kao sto je mene moja mama!!!
04.12.2009, 23:29
noaa
1662
teta berta odlicno sam te shvatila,kako vec rekoh znam citati jer moja baba nije znala citati a odgojila troje zdrave djece!!!
malaaaa
677
ja sam ponosna kada mi dijete kaze *mama* *baba* i slicno sto je zdrav hvala bogu a nemogu biti ponosna na to sto dijetu nedam ovo nedam ono
teta berta
1361
I niko nije reko da je neko los ili dobar, BIT JE SAMO U TOME STO NEKO HOCE I ZELI ZNATI NESTO VISE I INFORMIRATI SE, a neko slusa starije i sve radi kako je bilo prije... I onda tebe ubjeduje u to... Recimo moja prijateljica meni govori da se ne glupiram sa mmr vakcinom i zasto jos nisam odvela dijete, pa sva se djeca vakcinisu od pamtivjeka, sta ja pametujem ili zasto joj ne umacem dudu u med... To je poanta svega.... Sta odmah napadate.........
04.12.2009, 23:30
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: skvo
Joj nisam nesto danas u fazonu,,,,pa bi kratko-
" Hvala mama na divnim savjetima koje si mi dala i koje dajes dok odgajam moju kcerku, a tvoju unuku"!!!! Ponosna sam mama jer smatram da sam na dobrom putu da kcer odgojim kao sto je mene moja mama!!!
Slazem se sa tobom draga, takodjer i mojoj sveki hvala za sve dobre savijete koje mi nikakav casopis nit internet nebi mogao dati...
04.12.2009, 23:31
tea lana
2255
ma nije to napadanje ali ti post zvuci malo
04.12.2009, 23:32
dinaa
2141
Sve mame su ponosne mame,bar ja tako mislim.
04.12.2009, 23:33
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: dinaa
Ljubim te tako pametnu!!!
mamina cura
1288
Kada dodju da me ljube i Timur kaze "Mama ja te volim" iz cista mira - to me cini najsretnijom mamom. I mogu biti ponosna na svoju djecu i muza. Previse sam skromna da sebe velicam Mislim da bi drugi to trebali raditi.
malaaaa
677
IZVORNA PORUKA: dinaa
bas tako slazem se
04.12.2009, 23:35
noaa
1662
Zato sto sam se osjetila prozvanom zato sam odreagovala kako jesam i stojim iza toga...osjetljiva sam kad me netko prcne u moje majcinstvo jer mi je to svetinja.
04.12.2009, 23:36
Amrino
2613
Naravno da sam ponosna teta berta!
04.12.2009, 23:36
jupajdi
435
Ponosna sam jer imam divnu djecu
04.12.2009, 23:38
fatimica09
1435
Pravoj zeni ne treba internet, posljednji modni krici niti ove relativne teme medicinskih istrazivanja koji variraju u prosjeku svakih 2-3 godine, da bi znala sta je dobro za njeno dijete....mislim da se sve mi rodimo sa tim ,,necim"....ne osudjujem, ali nisam ni veliki pobornik novotarija....a znam i ja citati i jos kako
04.12.2009, 23:44
almai
795
Ponosna sam kao i svaka majka mada od gore navedenogo iz teta bertinog posta 90% stvari nisma radila kao ona i djeca su mi ziva,zdrava, i na mene ponosni kao i ja na njih
04.12.2009, 23:45
dana3
2128
E pa ne bi covjek opsovao i na internet i casopise i ovosvjetske gluposti!Eto de kad nadjes nesto u tim nadri medijima javi kako da uspavam moje dijete! Malo se osjecam glupom jer eto ne citam ama bas nista iz onog sto nabroja! E svasta!teta berta imala sam malo vise misljenje o tebi!poslije ovog...hm.....