Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
kažu med je dobar za memoriju...pa valjda da ti čitanje i pamćenje pročitanog bolje idu
e sutra u napad
15.07.2010, 00:11
lila25
638
onaj u skenderiji sam propustila i to najvise zbog muza icemo danas icemo sutra i ja ne odoh ali ovaj nema sanse,fino bebija i odosmo...
skvo imaju li kakve price,bajke,basne za djecu,ovaj moj vec slusa kad mu citam pa ne znam sta bi mu mogla kupiti...
15.07.2010, 00:15
Skvo RR
4542
Lila 25 ima, prica i basni..To sam primjetila, za nederace ima izbora...a za ove terminatore papira tanko...
Ja mislim Amela da cu ja ici pa cu pogledati. hoces da ti ja prodam :) hehehhe ozbiljno ja sam twilight kupila pola u knjizari pola naproslom sajmu u seknderiji (mislim da je na sajmu bila oko 13 i 15 KM kako koja a u knjizarama ok o 20 KM - meki uvez) Tad sam se bas bila zagrijala za ove knjige ali sma se kasnije ohladila - cak nisam zadnji dio ni procotala do kraja nesto me pocela nervirati.
Pogldacu ja mislim da cu poslijepodne otici ako uspijem od vrucine.
Ja bih trebala isto da kupim neke knjige al nisam trennutno u dobrim odnosim s novcanikkm pa jos razmisljam .. a neznam ni koj ami je sad na redu:) Skvo daj reci neke od naslova koje si ti kupila posto vidim da je bilo podosta :)
15.07.2010, 11:57
M kao Mama
5536
Uh, predobra za moj ukus, pročitaj nečeš se pokajati, ja sam neki dan pročitala U slovenačkim gorama, volim Mir-Jam
< Poruku je uredio mama alma RR -- 15.7.2010 12:01:34 >
uh čitala davno... sve knjige od mir-jam imam...to je već komplet koji je moja mama nekada u fazi rata i iza rata kupovala i skupljala...ona je voli...ali i meni je sasvim OK...od svih njenih ja se zaklinjem u ''U slovenačkim gorama''- opisi su mi samo u njenom načinu pisanja savršeno prihvatljivi za čitanje...percepcija slike prilokom čitanja daje mogućnost opuštanja savršenog
15.07.2010, 12:00
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mamina princeza
Ja mislim Amela da cu ja ici pa cu pogledati. hoces da ti ja prodam :) hehehhe ozbiljno ja sam twilight kupila pola u knjizari pola naproslom sajmu u seknderiji (mislim da je na sajmu bila oko 13 i 15 KM kako koja a u knjizarama ok o 20 KM - meki uvez) Tad sam se bas bila zagrijala za ove knjige ali sma se kasnije ohladila - cak nisam zadnji dio ni procotala do kraja nesto me pocela nervirati.
Ja bih trebala isto da kupim neke knjige al nisam trennutno u dobrim odnosim s novcanikkm pa jos razmisljam .. a neznam ni koj ami je sad na redu:) Skvo daj reci neke od naslova koje si ti kupila posto vidim da je bilo podosta :)
ako nisi nemoj... ja sam jedne godine otišla na sajam a bila u svađi sa novčanikom...danima sam bila bolesna od tuge majkemi
hajd jedan sajam bez tebe nije strašno
15.07.2010, 12:02
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Uh, predobra za moj ukus, pročitaj nečeš se pokajati, ja sam neki dan pročitala U slovenačkim planinama, volim Mir-Jam
ko zna zna što bi rekla naša dobra drugarica acu
15.07.2010, 12:06
Srculence
848
Joj ja ću večeras ići ako mognem .....jedva čekam Nekako baš volim on atmosferu na sajmu...svi nešo gledaju... kupuju...ma baš super
15.07.2010, 12:06
M kao Mama
5536
U kod mene neko srbijansko izdanje, na ćirilici, ipe majke mi u slovenačkim planinama, ali eno ispravila sam u slovenačkim gorama u postu da bude nam identično, hahahahaha.
Predobra je knjiga, a što je nagore ponijel aje naposao, pa kad se zakuhalo, frcale suze na sve strane.
Hanady, ako imaš koju ponesi mi
15.07.2010, 12:10
Hanady RR
18727
U kod mene neko srbijansko izdanje, na ćirilici, ipe majke mi u slovenačkim planinama, ali eno ispravila sam u slovenačkim gorama u postu da bude nam identično, hahahahaha.
Predobra je knjiga, a što je nagore ponijel aje naposao, pa kad se zakuhalo, frcale suze na sve strane.
dogovorit ćemo se...samo da znaš ja knjige na revers izdajem
ima onih koji su ljuti na mene jer sam odbila da pozajmim...nikada nisu vraćali... nikada neću prežalit ''Zeleno busenje'' koje sam u ratu pozajmila...do tada revers izdajem
15.07.2010, 12:16
Srculence
848
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
dogovorit ćemo se...samo da znaš ja knjige na revers izdajem
ima onih koji su ljuti na mene jer sam odbila da pozajmim...nikada nisu vraćali... nikada neću prežalit ''Zeleno busenje'' koje sam u ratu pozajmila...do tada revers izdajem
ovo ti je najpamtnije ali stvarno...ja ne znam ni kome sam šta posudila...dođu uzmu pokupe sve što im se sviđa i poslije ih nigdje...ne vraćaju..ili se kunu da nije kod njih
15.07.2010, 12:20
mamina princeza
1856
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ako nisi nemoj... ja sam jedne godine otišla na sajam a bila u svađi sa novčanikom...danima sam bila bolesna od tuge majkemi
hajd jedan sajam bez tebe nije strašno
imam ja i kartcu s minusom ona se sa mnom bolje druzi u zadnje vrijeme :) na nju se i oslonim , a nisam mislila ni d ami je moguce da odem otici na sajama a vratit se s 0 knjiga. To mi se nije jos desilo :)
15.07.2010, 12:22
mamina princeza
1856
Sve knjige od MIr- JAM sam proscitala u ratu kao i vecinu od Agathe Cristie. Bile su mi divne uzivala sma u njima samos to je bilo davno pa s e pola ne sjecam mogla bih i ja kupiti neku od tih knjiga.
Znam da pamtim da mi je ta jedna od njenih najboljih.
Sad nesto kontam - bas sam bila nacitana djevojcica u ratu:))))))
15.07.2010, 12:24
M kao Mama
5536
Ma, znaš šta, ti mala ako mi ne vjeruješ, nemoj je ni nositi, zar ja tako izgedam i doimam se neozbiljno, e , sad si me uvrijedila
15.07.2010, 12:27
Hanady RR
18727
Ma, znaš šta, ti mala ako mi ne vjeruješ, nemoj je ni nositi, zar ja tako izgedam i doimam se neozbiljno, e , sad si me uvrijedila
vjerujem ja draga moja al to je sigurno sigurno je...ja sma bolan noćne smjene na kompiću u mladosti radila da bi sebi knjige zaradila...pusti zezu... nego kaži koja ti treba...da od mame uzmem...nema na sedreniku polica koliko ja imam u djevojačkoj sobi...
15.07.2010, 12:39
mamina princeza
1856
neka neka i treba na revers.... potpisi se i uzmi pa vrati:) i ja isto pazim na to, ma kkao god da je osoba pouzdana. asada i za druge stvari kad posudjejem pisat cu ugovo o posudbi pa bri ga me ko hoce hoce. Ko se jednom zezne uvijek pazi....
15.07.2010, 12:40
teacher75
5394
Sve knjige od MIr- JAM sam proscitala u ratu kao i vecinu od Agathe Cristie. Bile su mi divne uzivala sma u njima samos to je bilo davno pa s e pola ne sjecam mogla bih i ja kupiti neku od tih knjiga.
Znam da pamtim da mi je ta jedna od njenih najboljih.
Sad nesto kontam - bas sam bila nacitana djevojcica u ratu:))))))
ovo ko da sam ja napisala
15.07.2010, 12:46
M kao Mama
5536
Neki ljubić teži, da odplačem podobru turu, hahahahahahah
a, i ja sam Agatine sve 72 pročitala, pa čak i po nekoliko puta, a čitala sam i Šeldona, i Bronsona, mada tada nisam kontala mnogo šta, ali znala sam ujutro sva garava od kandila biti, ali popuštala nisam
< Poruku je uredio mama alma RR -- 15.7.2010 12:47:47 >
15.07.2010, 12:54
mamina princeza
1856
Neki ljubić teži, da odplačem podobru turu, hahahahahahah
a, i ja sam Agatine sve 72 pročitala, pa čak i po nekoliko puta, a čitala sam i Šeldona, i Bronsona, mada tada nisam kontala mnogo šta, ali znala sam ujutro sva garava od kandila biti, ali popuštala nisam
Izgleda smo sve slicne bil e... joj kad se sjetim:) Ja sam imala 10-14 godina u ratu sigruno nisam pola kontaal aal sam sto kaze mama alma crna bila od kandila .Mozda zato i sada volim knjige i nijedan sajaam ne mogu dda preskocim :)