cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: PROXEED

clock-img

10.05.2009, 01:41

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

Evo da se i ja javim na ovu temu jer i ja sam u tim problemima..Prija godinu dana moj MM je operisao varikokelu nalaz se jes popravio ,ali nije baš najbolji.70 % Pokretljivi 30% progresivni pokretni dobijo j terapio Proxsidd  pijo je dava ipo mjeseca,sad bih trebao obnoviti nalaz. Jeli kome pomogo proxsidd,a da mu je ovakav nalaz kao kod mog muža?user posted image

clock-img

11.05.2009, 14:25

clock-img

prevareni

pencil-img

159

Ja sam pio Proxsed i meni nije nista ili sasvim malo pomogo,sa 34%na 40% Progresivno pokretni,za 6,5 mjeseci.a Pro-fertil kapsule za 3 mjeseca su mi pomogle sa 40% na 55% Progresivno pok.a jeftinije Pro-fertil petoduplo mozda i vise.

clock-img

12.05.2009, 10:35

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Na zalost ne poznajem nikoga kome su ove tablete pomogle. Svi su u najboljem  slucaju imali isti spermiogram i ostali kraci za 2000 KM user posted image
MM i ja smo se na startu dogovorili da necemo ni pokusavati s njim...

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

15.05.2009, 19:23

clock-img

prevareni

pencil-img

159

Leva svaka ti čast.Da se ja pitam ja bi PROXEED,zabranio da se prodaje.A svima ko ima problema da obavezno mora piti,Pro-fertil.

clock-img

15.05.2009, 20:42

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Ja bih jos dodala poreded proxeed-a i padutin kao bacanje para, na zalost.

clock-img

19.05.2009, 17:35

clock-img

slotem

pencil-img

1

Zdravo svima :-) ja sam vov na forumu pa zewleobih ako neko moze da mi pomogne kako da popravim kvalitet sperme na prirodan nacin
Hvala

clock-img

19.05.2009, 20:59

clock-img

prevareni

pencil-img

159

Pozdrav,sve teme na forumu malo pogledaj pa ces naci,svakakvih recepata.

clock-img

22.05.2009, 13:11

clock-img

Anoniman

Slažem seuser posted image  bacanje para....(proxeed)
MM je pio 2 puta po 3 mjeseca i ništa bolje...
Operisao varikokelu prije 3 godine,i opet zadnja dg:oligoastenospermija

< Poruku je uredio NINA 3 -- 22.5.2009 13:12:23 >

clock-img

02.06.2009, 19:17

clock-img

prevareni

pencil-img

159

Samo nabavite Pro-fertil i vidjecete sta je lijek,a troduplo jeftiniji.

clock-img

12.06.2009, 13:49

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

zaza kod mm je nalaz gori od tm i pio je proksed i jos gore.smajili se pokretni sa 21 na 8.znaci nije bilo efekta 

clock-img

13.06.2009, 21:20

clock-img

prevareni

pencil-img

159

Zar ima i sada neko da pije Proxseed,zar nije povucen iz Apoteka zato sto narod samo đaba daje pare a nalaz isti ili gori,zato trazite da nabavite lijek,sa malo para a peterostruko pomaze u svim vidovima kod muskaraca ko ima problema sa Spermogramom.Sretno.

clock-img

17.06.2009, 01:24

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

imam jedno pitanje za vas dali je neko probao trojnu terapiju za pobojšanje spermograma kod travarke Matija ,i imali kakve fajde??? 
mina minka žao mi je što i ti prolaziš kroz iste svari kao i jauser posted image ,ali se moramo bazirati samo na mužev nalazuser posted image da popravimo nekako kvalitet inače đabe nam je piti klomid i raditi stimulacije user posted image žao mi je ali tako je, ali idemo dalje biće aBd.pusa ti velika od mene

clock-img

01.07.2009, 02:10

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

zašto nema niko na ovoj temiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa daj ljudi koji su popravili spermogram od čega i kako,niko ništa nepišeuser posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 07:59

clock-img

nella

pencil-img

2402

zazaa evo ja da ti kazem da je mm upravo popravio nalaz od proxeeda,vidim da ovdje ima i onih koji ga bas ne odobravaju,ali eto njemu je bas on pomogao!
jeste da je jako skup,ali treba biti uporan,mm ga je pio 6 mj.i nalaz se pravo popravio,i sveden na normalu!
takodjer je pio i tesiceve travkice,ali jako malo,pio je vit E i C, i bioastin.

sve ce se ovo jednom zvati juce

clock-img

01.07.2009, 10:41

clock-img

Starka

pencil-img

510

Nella, tako mi je drago da je dragi popravio spermogram user posted image user posted image . Sad u akciju user posted image user posted image

I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala.
II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica.
III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena.
IV AIH, beta 0
V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0

clock-img

06.07.2009, 11:29

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

nela bas mi je drago sto je bar nakome pomogao.jel ga pio 2 puta na dan?mm je pio 3mjes i jedanput na dan i onda izvadio nalaz i nista i dr je rekao da ne pije vise.

clock-img

06.07.2009, 13:37

clock-img

nella

pencil-img

2402

mina minka mm je pio 2x dnevno,6mj.ali sam malim prekidima,ali u tom periodu bi nastavio piti druge vitamine i cajeve,ali to je bilo kratko,tako da smo misljenja da mu je samo proxeed pomogao!

tebi i tm zelim puno srece!user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio nella -- 6.7.2009 13:39:30 >

clock-img

07.07.2009, 00:36

clock-img

zazaaa

pencil-img

40

Draga nella pijo je i proxid 3 mjeseca i ništa nalaz gori kako sam već i napisala.Sad sam mu kupila neke čajeve i med kod matije.Dali je neko od vas uzimao?

clock-img

07.07.2009, 08:51

clock-img

nella

pencil-img

2402

draga zazaa samo znam da koja je god terapija u pitanju treba biti uporan.
mm je bio uporan samo kad je u pitanju proxeed, a sve ostalo je brljavio, hocu reci bilo da su u pitanju cajevi, med ili vitamini, on je sve to pio kratko i u prekidima.
sad neka tm samo bude uporan sa tom terapijom, pa ces onda vidjeti na cemu ste?
SRETNO!!!!

clock-img

07.07.2009, 11:21

clock-img

A Iman

pencil-img

85

nama su pomogle...jako (uz kombinaciju e i c vitamina)

clock-img

10.07.2009, 09:48

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

nela pa ti si u pravu ,ono pise i na kutiji da se pije 6mje 2puta.al dr je nama rekao da pije jedanput i tako da nije uspjelo

clock-img

10.07.2009, 12:29

clock-img

prevareni

pencil-img

159

Pozdrav,daj boze da nekom moze pomoci Proxeed,moze malo pomoci ili nimalo,meni za 6,5 mje.se nalaz popravio 6%,a Pro-fertil za 3mje.15%,i ostale stvari u nalazu su se popravile fenomenalno.A za ostale terapije nisam cuo jeli kome pomoglo,a kome sam ja preporucio da pije Pro-fertil,svi su bili prezadovoljni.pa izvolite.Sretno svima.

clock-img

10.07.2009, 14:39

clock-img

nella

pencil-img

2402

prevareni vidis da ipak postoje oni kojima je proxeed pomogao, ako tebi nije, a sto mi je zao, ipak kod nekog u velikoj mjeru ima uspjeha!
ne znaci ako tebi nije pomogao, da nikome nece?
zelim ti puno vise srece sa pro-fertilom,ako vec nisi imao sa proxeedom!user posted image user posted image user posted image
SRETNO!!!!

clock-img

21.10.2012, 09:13

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ima li na našem tržištu kupiti proxeed lubrikant ili nekii drugi sperm friendly lubrikant?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Zadnji članci

article-img