cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Laskanje iliti podilazenje

clock-img

06.12.2009, 14:57

clock-img

akica b

pencil-img

448

IZVORNA PORUKA: dafri

Meni je neugodno kada mi se neko ulizuje,dok pričam sa takvom osobom ne mogu je gledati u oči jer je mene sramota zbog lažne patetike.Nastojim što manje komunicirati sa takvim osobama,e ,ali takve osobe imaju razlog zašto se ulizuju,i oni nastoje da ostvare svoje ciljeve i da što više laskaju. I onda dolazimo u neugodnu situaciju,ja pokušavam pobjeći a ta me osoba pokušava impresionirati laskanjem.
Ja ne znam laskati,tek to bi me bilo sramota.
I ja sam skoro vidjela sličnu situaciju kao Niobe,gdje je glavnokomandujući Općine pričao nebuloze a svi se oko njega grohotom smijali,kikotali,grcali od smijeha,ma mislila sam da će se utušitiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volim negativne komentare jer me tjeraju da budem bolja!

clock-img

15.01.2010, 15:00

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Onaj ko govori samo lijepe rijeci ima loš karakter.

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

15.01.2010, 15:08

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

user posted image

clock-img

15.01.2010, 16:05

clock-img

milenium

pencil-img

6133

ne podilazim nikome niti se imam potrebe ulizivat.
a najgore mi je kad na fb vidim komentare ''slatko''divno'',''ma prekrasna si'' (ono samo radi reda),a ovamo bi ti oči iskopalauser posted image user posted image

clock-img

15.01.2010, 16:10

clock-img

ivana st

pencil-img

1361

IZVORNA PORUKA: milenium

ne podilazim nikome niti se imam potrebe ulizivat.
a najgore mi je kad na fb vidim komentare ''slatko''divno'',''ma prekrasna si'' (ono samo radi reda),a ovamo bi ti oči iskopalauser posted image user posted image

Potpisujem u potpunosti! Moja mama  uvijek kaže  "Čuvaj se onih što pune slade"

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

clock-img

15.01.2010, 16:13

clock-img

milenium

pencil-img

6133

uh dašta!al vidi se to na čoviku.vidi mu se u licu u očima kad se ulizuje.i to mi je tako jadnooooooo.

clock-img

15.01.2010, 16:16

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: milenium

...a najgore mi je kad na fb vidim komentare ''slatko''divno'',''ma prekrasna si'' (ono samo radi reda),a ovamo bi ti oči iskopalauser posted image user posted image

Zato meni FB služi samo za PRIJATELJE.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

Zadnji članci

article-img