Kod mojih prijatelja je mala od 18 mjeseci tako imala prvo visokutemperaturu, pa je krvarila, imala i skroz mekanu stolicu daa i se ispostavilo da je mala jela lizalo u autu. Prilikom kocenja ona je progutala citavo lizalo. Organizam nije mogao preradit plasticni stapic od lizala. Taj stapic joj je poderao crijeva, svi organi su joj bili u krpama gnoja i bila je najtezi bolesnik na klinici. Oni su vodili dijete dr, ali niko nije znao sta je dok na peleni nisu nasli taj stapic.
Kod mojih prijatelja je mala od 18 mjeseci tako imala prvo visokutemperaturu, pa je krvarila, imala i skroz mekanu stolicu daa i se ispostavilo da je mala jela lizalo u autu. Prilikom kocenja ona je progutala citavo lizalo. Organizam nije mogao preradit plasticni stapic od lizala. Taj stapic joj je poderao crijeva, svi organi su joj bili u krpama gnoja i bila je najtezi bolesnik na klinici. Oni su vodili dijete dr, ali niko nije znao sta je dok na peleni nisu nasli taj stapic.
Joj, Maida izvini, ali vjeruj mi ovo meni izgleda tako jezivo, a donekle i nestvarno. Ne kažem, da nije istina, jadno dijete.
Duša draga, mogla se i udaviti, pa nije mi jasno kako je progutala onaj štapić, uhhhh, sva sam se naježila.
Denisa, malog bi ipak trebali odvesti dr, kako neko reče, ako jedan dr ne valja, valja drugi, treći i slično, Ja sam takva, čim nešto čudno primjetim nazovem brate dr. i pitam. Prvo se konsultujem, a ako je noć i kasno, neću da je bihuzurim pravac Hitnha. Ne bih ja mogla zaspati, a da znam da moje dijete ima neki probmel.
Ne znam možda sam ja malo preosjetljiva i prepanična u slučaju moje Lajle.
Nadam se da je dječak bolje i da je sve to prolazno i bezazleno.