Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
u prosjeku dva puta mjesecno kupujemo i mm i ja...nasa kucna biblioteka dosegla je brojku 500
Tri najneobicnije rijeci Kada izgovaram rijec Buducnost, prvi slog već odlazi u proslost. Kada izgovaram rijec Tišina, narusavam je. Kada izgovaram rijec Nista, stvaram nesto sto se ne smjesta u bilo kakvo nepostojanje.
24.12.2009, 16:08
Amelaa RR
3309
Eh kako je mene ova tema mogla preskociti pitam se, pitam.. Koliko cesto kupujem...hm..evo sad kontam nisam odavno, a htijedoh otici na sajam...i nisam a sutra se zavrsava..pu, bas mi je vokri... Kupujem inace online...na interliber i knjiga.ba rijetko u knjizarama jer su cijene dosta vece nego kada narucujem preko neta.
Jooj, ja nažalost tako malo! A ni ne poklanjam, vidiš nikad mi to ne padne na pamet, a super je poklon!!!
24.12.2009, 23:12
Skvo RR
4542
Evo, Amela,,,,(vidim da me prozivas na drugoj temi ) samo za tebe- Knjige koje sam pazarila na Sajmu
Mario Puzo- Cetvrti Kenedi Anja Seton-Katarina Kejti Hikman- Vrata Krletke Sofi Kinsela- Djevojka iz dvadesetih Dzozef Marfi- Aktivirajte moc podsvjesti Robin Sarma- Kaludjer koji je prodao svoj ferari
I za Umicu- slikovnica Ziveo engleski,,,,,
Eto,,,,,,,Thats all Folks!!!
< Poruku je uredio skvo -- 24.12.2009 23:18:52 >
24.12.2009, 23:17
Amelaa RR
3309
Ljepe oci mojeee...hvala ti ...i naravno nisam sumnjala u izbor...extra..ja nazalost nisam uuspjela doci na sajam al sta Boze ...drugi put.
Danas i sutra je bespatna clanarina u bibliotekama grada Sarajeva inace kosta 15 KM ko voli citati,pravac sutra po clansku
30.05.2012, 22:15
Selminja
284
Pa eto, kad imam priliku, nije to tako često, ali kupim tu i tamo. Vise radi posudba, ja tebi -ti meni, knjiga za knjigu, iskustvo za iskustvo, šta bolje možemo si posuditi Čitam, otkad znam za sebe...otkako je beba tu, malo manje, ali kako vrijeme prolazi sve više bježim knjizi. Možda će rezultirati loše po moj društveni život, no sve više imam želju skloniti se od ljudi a družiti s knjigom.