cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: kasni mi, a test negativan

clock-img

18.12.2009, 23:23

clock-img

amina24

pencil-img

15

Ja vas sviju redom ugnajvi pitanjim izviniteuser posted image

clock-img

18.12.2009, 23:24

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Imas temu beta hc...pa ukucaj u pretrazivacu...a  da se krv..i ako si trudna taj hormon se nalazi u krvi.. mislim da trebas otici ljekaru opce prakse i traziti uputnici za taj test..a mozes i na privatnim klinikama ..

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

18.12.2009, 23:26

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: amina24

Jeli treba da izvadim krv ili???

da da izvadis krv to ti je trebaal uraditi radi sigurnosti , mada ja mislim da ona nema sumnaje kod tebe :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

18.12.2009, 23:28

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ona je mogla na urinu i krvi vidjeti jesil trudna i jel sve OK ma ako imas strah sutra DOktoru nekom drugom radi sebe i ciste savjesti  

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

18.12.2009, 23:29

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

http://www.ringeraja.ba/forum/BETA_HCG/m_7026/tm.htm

http://www.ringeraja.ba/forum/beta-hcg--gdje/m_461263/tm.htm

evo ovdje imas sve o beti i gdje je uraditi

Amina sretno...a ja odoh pokusavti sa svojim dragim napraviti jednu user posted image ..al cisto sumljam da cemo uspjeti...

< Poruku je uredio ledy blue -- 18.12.2009 23:30:50 >

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

18.12.2009, 23:33

clock-img

amina24

pencil-img

15

Nedaj se uspjet će te samo polako, koliko sebi želimuser posted image toliko tebiuser posted image

clock-img

18.12.2009, 23:40

clock-img

aicha

pencil-img

739

amina, krvaris li sad?mislim ono smeckasto?

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

19.12.2009, 00:08

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: aicha

nema amine ti zakasnila sa savjetima dje si ti cio dan :))) moracete vi sutra meni tam u cekaonici opravdanje da doneste user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

clock-img

19.12.2009, 00:38

clock-img

aicha

pencil-img

739

IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: aicha

nema amine ti zakasnila sa savjetima dje si ti cio dan :))) moracete vi sutra meni tam u cekaonici opravdanje da doneste user posted image user posted image user posted image user posted image

bolje je da sam zakasnila jer ja na smeckaste iscjetke odmah alarmiram hahahah

ma evo u obavezama nekim..prosla mi menga user posted image
uredna je bila 7 dana

sad me malo probada na lijevoj strani, osjetim bol u jajniku... ja Rabbenauser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

clock-img

27.01.2010, 13:37

clock-img

Vava74

pencil-img

9

evo i mene sa sličnom pričom. Na dan kada sam trebala dobiti M( kako se nije pojavila) napravila sam test koji je bio negativan. Za tri dana sam ga ponovila, i opet negativan. Već sam bila i odustala mislila sam da ću morati piti tablete da dobijem i čisto zbog nekih drugih stvari koje sam trebala obaviti ponovim test opet nakon tri dana(dakle 7 dana kašnjenja) i test pozitivan. Inače imam dug ciklus - oko 35 dana. I sad evo čekam sutra, imam zakazan pregled, pa se nadam .Drzite mi i vi palčeve molim i sretno svima. Inače imala sam kiretažu prije godinu i pol poslije koje nisam mogla nikako zatrudnjeti

clock-img

27.01.2010, 13:41

clock-img

Radoznalica

pencil-img

280

Vava držimo ti fige da sve bude u redu. Ako ti je test pokazao user posted image , onda si sigurno trudna, čestitamuser posted image Na pregledu ti mogu samo potvrditi trudnoću, i ako je mala sumnjam da će još moći vidjeti plod, ali bar ćeš biti mirnija kad ti sve potvrde. Sretno!

Nikada nemojte mnogo govoriti o sebi, jer drugi uvijek imaju više za kazati o toj temi

clock-img

27.01.2010, 13:43

clock-img

Vava74

pencil-img

9

ma hvala za dobre želje, samo sam taj put kod kiretaže imala blight ovum pa mi je sam pregled i potvrda veliki stres.. Puse i sreće svima

clock-img

28.01.2010, 20:13

clock-img

Vava74

pencil-img

9

Evo me s pregleda. Trudnoća je potvrđena, ali se srculence još ne vidi. Izgleda da mi je ovulacija bila skoro deset dana nakon onog što sam ja računala i to se slaže sa mojim rezultatima testa. Sad ostaje čekati da vidimo srculence. Puno vam sreće svima.

clock-img

29.01.2010, 19:14

clock-img

ena0002

pencil-img

8723

Vava cestitam i sretno user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 21:24

clock-img

mina minka

pencil-img

1715

i ja cestitamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2010, 23:45

clock-img

nadam se73

pencil-img

485

IZVORNA PORUKA: Vava74

Evo me s pregleda. Trudnoća je potvrđena, ali se srculence još ne vidi. Izgleda da mi je ovulacija bila skoro deset dana nakon onog što sam ja računala i to se slaže sa mojim rezultatima testa. Sad ostaje čekati da vidimo srculence. Puno vam sreće svima.

vava74 cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Znaj da pomoć dolazi nakon strpljenja, a izlaz nakon nedaće i uvijek reci:"Zadovoljan sam s onim sto mi je Gospodar moj propisao!"

clock-img

30.01.2010, 00:19

clock-img

aidicaa

pencil-img

1008

Vava cestitke i od mene user posted image  user posted image  user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

clock-img

30.01.2010, 00:19

clock-img

misica

pencil-img

665

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.02.2010, 09:15

clock-img

Vava74

pencil-img

9

Evo dizem temu opet. Bila na pregedu imamo srculence. Znaci definitivno negativni testovi ne moraju biti negativne vijesti. Svima vam od srca želim da mi se što prije pridružite. Puse

clock-img

11.02.2010, 09:17

clock-img

Leva

pencil-img

4538

Iskrene cestitke user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

clock-img

11.02.2010, 09:21

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene cestitke i od mene!

clock-img

11.02.2010, 11:09

clock-img

yasemin

pencil-img

344

user posted image user posted image user posted image  čestitka i od mene od srca

clock-img

11.02.2010, 19:04

clock-img

AMELIC

pencil-img

1152

Vava čestitam...ja nemam hrabrosti ni da uradim testuser posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

clock-img

11.02.2010, 23:13

clock-img

Lilipop

pencil-img

295

Vava cestitam!user posted image user posted image user posted image

3 x IUI -0

clock-img

12.02.2010, 12:59

clock-img

dana8

pencil-img

21

Evo da se i ja prikljucim na ovu temu...mi smo godinu ipo u braku,mm imao mao los spermogram pa smo radili dvije nazalost neuspjele inseminacije.
Sad smo jedan mjesec odmarali jer poceo da pije neki caj i gle cuda bas mi ovaj mjesec kasni evo vec 5 dana.Uradila sam test cim je kasnila 2 dana jer mi stvarno do sada nikad nije kasnilo i test pokazao negativan.Sad nemam hrabrosti za novi test,reko sacekat cu jos dva-tri dana.
Ne znam sta moze biti,necu da se radujem prije vremena da se nebi poslije razocarala.
Nemam doduse nikakve siptome,samo sto me malo boli stomak i idem puno da mokrim.
Uglavnom izvjestit cu vas bilo pozitivno ili negativno...

Zadnji članci

article-img