IZVORNA PORUKA: ajla86
da li je iko radio vto zbog pcos???mehmedbasic mi je jednom prilikom rekao da kod pcos nebi ni vto dalo rezultata zbog inzulinske rez. nisam tad ga puno ispitivala mislila sam da cu uspjeti prirodno.sad razmisljam da se zavalim kreditno da idem u sloveniju da sta uradim ali kontam dal je mehmedbasic imao pravo sto se toga tice...jeli iko sa psos radio vto i uspjesno iznio???
e pa meni je stvarno tog mehmedbasica preko glave
a posljednja cijena spermiograma od 150 km treba da govori kakav je on čovjek! Ok mi je imati interes, ali imati ga iznad svog dostojnastva i tuđer muke-to mi je stvarno bolesno.
ja imam
pcos i svaki mi je dr rekao da su oba kao svicarski sir..moj prl je bio preko 1000 ( imala sam mikroadenom hipofize, vise nemam )
ajla jesi li probala sa stimulacijama, kakav je nalaz tm, mislim na spermiogram? izvini sto mozda pitam po drugi put, ali nesto se ne sjecam
pa meni je na tel rekao "ja vam garantujem da ne mozete prirodno"..mislim ok ako ne mogu, ali nisi ti niko da možes da garantuješ! voljela bih da ga onako bezze sretnem..nikad ga nisam susrela..ali imam jako ruzno misljenje o njemu. agresivan, napadan, ubi ga pria..bukvalno nagovara da does...to je moje iskustvo sa njim preko moba.
< Poruku je uredio gerberka -- 10.6.2011 14:14:05 >
beta 08.06.2011 3282 :)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru