cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: dojenje i mrsavost

clock-img

27.03.2010, 01:11

clock-img

lely

pencil-img

1265

IZVORNA PORUKA: Majč'ca

Kod mene je '"e ''to o"ako b'lo - n''am 'e puno udebljala u trudnoc', nakon poroda '"e 'palo al' m' je nakon toga k'laza pocela opadat' jo' "''e. Takodje 'am to '"e pr'p'''"ala dojenju ' umoru - beba, kuca, muz, go't' ' 'l, al' kad 'am urad'la nalaze 'mala 'am 'ta da "'d'm - 't'tnjaca prorad'la<'mg 'rc="http://www.r'ngeraja.ba/forum/'m'ley'/'m'ley13.g'f"> . Rad'la je ubrzano, tako da 'u 'e k'le 'amo top'le, ja b'la '"e tanja ' umorn'ja, pul' m' b'o cak 100. Kako ne b'h prek'dala dojenje rad' l'jeko"a, jer ta po'tporodjajna h'pert'reoza je prolazna, doktor m' je prop''ao 'trogo m'ro"anje ' ja 'am nakon mje'ec pono"'la nalaze ' 't'tnjaca 'e "rat'la na 'taro. Ja jo' u"'jek 'mam problema 'a 't'tnjacom, kod mene je u'porena, al' to 'to 'e de'' nakon poroda nek'h 7% zena nema "eze 'a mojom 't'tnjacom. Zato b'h '"'m mamama koje "rtogla"o mr'a"e nakon poroda preporuc'la da 'z"ade hormone 't'tnjace. Mozda je 'amo lazna uzbuna, al' bolje 'pr'jec't' nego l'jec't'.
Jo' da napomenem da ubrzan rad 't'tnjace ob'cno prat' znojenje, uce'tala 'tol'ca ' jo' nek' ''mptom' koj' 'u "ezan' za ubrzan metabol'zam.

Sretno '"'m mr'a"'m mamama doj'ljama!

Kod mene se isto nesto cudno desava.Dr. poznanica internista mi je rekla da odem provjeriti stitnu z. jer kod mene je vidna (a ja to sve pripisivala debljini,jer ne znam ni kakav mi vrat treba biti zbog ovih kila).Evo ja nikako da se nakanim da odem sram me bilo user posted image ,ali svakako cu otici jer i meni se nesto cudno sa kilama desava.
Prije trudnoce sam bila vise mrsavica nego i tamam,ali poslije poroda nikako da smrsam onih viska 10 kg,mada nisam neka izjelica i cudim se da nista ne pali.
Joj blago vama mrsavicama,mada znam da je i to veliki teret,jer samnekad i sama takva bila,a imam rodcu koja ni kile da se udeblja a jede vise od mene-mrsava je.Mozda je malo OT ,sta cu ja se raspisala user posted image

Zadnji članci

article-img