cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: sexualne fantazije

clock-img

23.02.2010, 23:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja jedino fantaziram o normalnom krevetu, jer ovaj vise nista ne valja user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.02.2010, 23:35

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: nikita

de onda vesela aj reci koju svoju fantaziju user posted image
evo ja vec dugo fantaziram o sexu u autu kao nekad , bas mi nesto fali taj osjecaj kad ne mislim hoce li se maleni probuditi i prekinut nasuser posted image

e jojjjjjjjjjjjjjjjjj...čuj u autu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kraljice

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.02.2010, 23:40

clock-img

nikita

pencil-img

1945

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja jedino fantaziram o normalnom krevetu, jer ovaj vise nista ne valja user posted image

sto si ga razvalilauser posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

23.02.2010, 23:40

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Hanady

evo ja vec dugo fantaziram o sexu u autu kao nekad , bas mi nesto fali taj osjecaj kad ne mislim hoce li se maleni probuditi i prekinut nasuser posted image

e jojjjjjjjjjjjjjjjjj...čuj u autu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kraljice

vala ostarilo se za te exibicije, sto veci i udobniji krevet to bolje! ionako me stalno bole ledja, i mene i mm, ko bi se jos krivio u autu user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.02.2010, 23:41

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ostvarivala fantazije user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2010, 23:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

nije od fantazija garant...mašta ne ruši krevetuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

24.02.2010, 01:33

clock-img

milenium

pencil-img

6133

nedostaje mi i na haubi a ne u autuuser posted image

clock-img

25.02.2010, 23:47

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

ja sam svoje sve fantazije ostvarila hahahahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vise ih nemam :P

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Zadnji članci

article-img