cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Veš za trudnice

clock-img

02.12.2011, 18:19

clock-img

Hurma

pencil-img

662

IZVORNA PORUKA: gerberka

ne znam jel neko već spominjao, msrko mi sve citati. Uglavnom Alma ras ima liniju za trudnice. Gacice su 6 KM, predicne su user posted image  i preeeslatttkkeee user posted image  kupila sam i grudnjak i spavacicu..sve je med  medeni user posted image   onaj dio to ide preko stomaka bude i u drugim bojama..npr gacice be ili ljubicas_te  boje,a taj dio roza boje user posted image  mene licno zuljaju ove obicne gace i njihova guma, trebaju mi dva broja vece nego sto nosim da me nebi guma stezala. Trudnicke gace nosim moj broj , a guma fino ide na stomu. i ne mora taj dio ici skroz preko stomaka, ali meni je toplije user posted image user posted image user posted image   da dodam da se u njima osjeam bas sexi user posted image   i uskladu sa stanjem user posted image

da, predobre su, i ja sam si uzela par komada... bas roze i jos neke... mekane, udobne... a nisu staracke...

clock-img

16.12.2011, 19:45

clock-img

treće

pencil-img

17

ja sam zadovoljna s ovim turskim grudnjacima od 15 KM u fis- u oni su pamuk, ovi od 5 KM kineski na pijaci i u fisu su imitacija pamuka i nekako mi ne pašu pogotovo se ovaj dio ispod znoji. Koliko su ovi Alma ras ? Ja volim da ih imam više pored blaznica zna mlijeko podljevat.

clock-img

17.12.2011, 19:38

clock-img

treće

pencil-img

17

ispravka ovi grudnjaci za dojilje u fis u su 10 KM, I IMAJU DOBAR IZBOR BODIJA za bebe jednobojnih i printanih

clock-img

17.12.2011, 19:54

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

ja cu sutra u fis pa nadam se da cu naci svasta user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

17.12.2011, 20:00

clock-img

treće

pencil-img

17

možda ti prozori na grudnj. budu izgledali kao da se nedovoljno otvaraju, ja danas kupila jedan da vidim rekoh valja li i u redu je.

clock-img

17.12.2011, 20:21

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

jesil te grudnjake u fisu kupila? jel oni budu sa ostalim grudnjacima il negdje drugo?

clock-img

17.12.2011, 20:25

clock-img

treće

pencil-img

17

u fisu u SA stoje s grudnjacima ali u kutijama su gumus se zovu

clock-img

17.12.2011, 20:35

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

ok, hvala user posted image

Zadnji članci

article-img