Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja Umi stavljam dudu, kada se penjemo na planinu. Negdje sam procitala, da ona pomaze izjednacavanju pritiska u usima, logicno dijete cucla, pa ne znam da li ti koristis dudu za bebu, ako ne, mozes pod tvojom patronazom dati bebiju da nesto zvace dok se ne popenjete na planinu.
11.01.2010, 15:29
w.pooh
1021
On i duda su na vi nikad je nije htio a sad misli da je igračka pa se igra sa njom pa ako će pomoći to da nešto jede onda ću tako i uraditi..hvala
12.03.2010, 10:45
mamica87
518
Zna li koja od vas kakav je hotel Blanca na vlasicu?
Ne znam kakve su im sobe, ali bila sam u njihovom ski baru...sve je novo, osoblje ljubazno...na super je mjestu...Eto nadam se da sam malo pomogla....
12.03.2010, 13:27
mamica87
518
Hvala skvo na informaciji,mi smo planirali sutra da idemo pa da ostanemo preko vikenda pa me je zanimalo da li je neko bio u tom hotelu i kakva su iskustva
12.03.2010, 18:37
lekica83
689
evo da i mi podijelimo svoje iskustvo. Bili smo na Bjelasnici 6 dana kada je bebi bilo 51 dan. Kada je kisa padala i kada je bio vjetar nismo hodali a cim izadje sunce mi po petnaestak minuta uzivamo na svjezem vazduhu. Lana je odlicno spavala i godio joj je zrak i kada je bila u sobi. Savjet mamama, slobodno idite s bebicama na planinu, sada s iskustvom mogu reci da bi mi bilo beskrajno zao da nismo otisli..
12.03.2010, 18:43
Ivona
931
Bas mi je drago sto je tema aktivna Samo da prijavimo da smo mi bili vec mali milion puta na planini-ooooteeegla se zima,brate mili Od pocetnika smo brzo presli na nivo straih skijasa
mi smo bili na planini prvi put prije 10-ak dana kad je lana imala skoro 5 mjeseci. nismo se usudili prije zbog hladnoce, a taj dan je bio suncan i ne toliko hladan pa smo fino prosetali. lana je uzivala, malo je zmirkala na suncu i malo spavala. ovih dana nismo isli jer je bilo hladno. jedva cekamo da otopli pa da opet idemo...
29.02.2012, 13:07
Daja_sa
461
Procitah ja ovdje svega...pa sam pomalo zbunjena... Planiramo jedan produzeni vikend na Bjelasnici...iznajmili smo apartman... Ponajvise zbog S i svjezeg zraka ali i zbog E kojoj je 6 mjeseci :) Obje zdrave i vesele :) i smatram da ce im ovaj svjez zrak na planini samo koristiti...mozda se ovoj maloj smizli i otvori apetiti za mlijeko
29.02.2012, 18:13
Skvo RR
4542
ma uzivajte..mi smo sa ravno 40 dana isli sa emirkom.