Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Eh kad bi se svi ljudi na planeti pridrzavali bar nekoliko clanova Konvencije o pravima djeteta ovaj svijet bi bio daleko sretniji .A nazalost skoro svi smo svjedoci svakodnevnih narusavanja djecijih prava,pa cak i osnovnog prava prava na zivot,a o dostojanstvenom zivotu djeteta-mnogi cak ni ne znaju,pa neznanje seze do te mjere da su ubijedjeni da djeca ni nemaju nikakva "prava" .Bilo bi tako lijepo kad bi svaki dan bio dan djeteta i da se djecijaprava svakodnevno promovisu.
19.11.2010, 23:30
mrvicaa
80
I da zao mi je sto se na ovu temu tako malo javilo clanica RR,a na drugim temama npr.bebe,kuhajmo zajedno...pa i posljednje druzenje forumasica vi ste me odusevile probudile u meni tako lijepa osjecanja...Dajte drage moje gdje ste,pa vi organizujete uspjesne humanitarne akcije vi ste zaista pokretacka snaga zajednice,pa hajde pomozite da promovisemo djecija prava-prava nase djece. Ja kad odvedem moju mrvicu kod pedijatrice koja mene i mm skoro pa uvijek pita zaplacel ona kad kod nas, nama bude krivo.A sta se sve desava sa djece svakodnevno
20.11.2010, 00:03
leona81
6373
kako da nabavim zutu trakicu?
20.11.2010, 10:32
samedi
1047
Mozemo li same staviti zutu trakicu,bilo koju?
Nazalost,danas u 21. vijeku prava djeteta se i dalje ne postuju i jako malo se na tome radi,eto bas sam tuzna na ovaj datum,kada pomislim samo koliko djece je sad nesretno,gladno,zlostavljano,bolesno ....
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
21.11.2010, 14:00
SdZ
2784
S malim zakasnjenjem, svoj djeci ovoga svijeta SRETAN NJIHOV DAN. Zelim im puno srece, zdravlja, veselja, smijeha, igre, maste, slatkih snova, slatkisa.... Zelim da ih svako zlo zaobidje i da izrastu u zdrave i pametne ljude koji ce ovaj svijet uciniti boljim. Poljupce saljem svoj djeci planete.
21.11.2010, 14:13
Medić*
29
Očima djetetaPoželi si oči i srce djeteta koje veselo vrišteći trči zabranjenim travnjakom, klikće zbog jedne sićušne ribice što klizi kroz vodu; raspituje se o zvijezdama, i tko ih je zapalio, pozeli se djeteta koje te nikad ne voli zbog tvoga debelog novčanika nego zato što se znaš igrati i smijati, jer znaš pripovijedati fantastične priče i pjevati vesele pjesme.(Phil Bosmans) Za svu djecu svijeta neovisno o boji koze, kose ili ociju, neovisno koje su nacionalnosti ili spola, to su nasa djeca ma gdje bila, neka su ziva, zdrava i sretna....
21.11.2010, 14:51
M kao Mama
5536
Te žute trakice su dijeljene prošle godine u Sarajevu, ja ne znam gdje je moja i baš mi je krivo, negdje se zagubila u kući, imala sam i rozu, to su one trakice iste kao za Borbu protiv karcinoma dojke, samo žute