13.02.2014, 16:33
154
AAvalonka,klemzi,hannan...POTPIS KO KUCA..
Svilac i ostale nove forumasice vama niko ne brani da iznosite svoja misljenja,cak naprotiv..ovdje je svako dobrodosao,ali je i vise nego ocigledno po vasem broju objava i vasoj aktivnosti na RR da ste ovdje iz samo jednog razloga...da reklamirate doticnu dr.i da barem na neki nacin pokusate da spasite to malo njenog ugleda koliko joj je ostalo...Njena pacijentica iskreno nikad nisam bila(niti bi mi palo napamet) ali dugo godina poznajem sestru koja je za nju radila i dobro sam upucena u sve malverzacije koje je doticna dr sporovodila,od pacijenata pa svega ostalog.Ja razumijem i vase misljenje,ako ste zaista njene pacijentice,a ne samo neko ko se prijavio da bi makar koju lijepu rijec za nju rekao,ali ima dosta toga sto je za vas obicne pacijente skriveno iza kulisa...istina je skroz drugacija...
''I mada svaki put uredno nešto poželim, želje mi se baš i ne ispunjavaju. Negdje je zapelo. Možda se ispunjavaju nekom drugom? Ne bi bilo prvi put. Nema veze, ne ljutim se. Dobre su to želje, šteta bi bilo da samo tako propadnu''.
13.02.2014, 21:24
17
Pa dobro onda,po vasoj logici dalo bi se zakljuciti da se onda ovdje reklamiraju i svi ostali doktori.Prvo trebate da se uvjerite i same u necije sposobnosti,pa onda pricajte tako o nekome.Ova tema nije otisla u pogresnom smjeru,naprotiv sve smo mi dale svoju preporuku i ne vidim nista lose u tome.A teorije zavjere ostavite po strani i pazite da ne uvrijedite nekoga,jer ja imam sina zahvaljujuci dr.Tinjic.Ako hocu preporucit cu je jos milion puta,a sto se mene tice slobodno se nadjemo i uzivo pa porazgovaramo...