cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: NIKITA RODILA SVOG ANDJELA!!!!

clock-img

19.12.2009, 14:56

clock-img

lida

pencil-img

421

Draga moja iskrene cestitke i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Izvini sto ovoliko kasnim u zadnje vrijeme neuspjevam da se ukljucim na RR.
nadam se da mi ne zamjeris

Irhana 28.11.1999.

Mirza 26.04.2008.

clock-img

19.12.2009, 15:16

clock-img

adannn

pencil-img

946

IZVORNA PORUKA: lida

Draga moja iskrene cestitke i od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Izvini sto ovoliko kasnim u zadnje vrijeme neuspjevam da se ukljucim na RR.
nadam se da mi ne zamjeris

Potpisujem,evo i ovdje da čestitam rođenje sinčića....Sve najbolje od srca mu žele Nejra i njena mama:))))Tebi draga čestitke takođe,što prije da se oporaviš i uživajte u najvećoj sreći:-)))Pusa

Nejra 28.02.2008

clock-img

24.12.2009, 16:01

clock-img

nikita

pencil-img

1945

Hvala svima na cestitkama,
nek sam i ja na ovoj temi rodili smo user posted image
Tek sad mogu reci da sam se oporavila i "uštelila" u majcinskoj ulozi i napokon punim srcem uzivam. Uskoro ide porođajna prica user posted image Mislim da sam bila brza i od Nunichi i od enise_sare user posted image user posted image user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

Zadnji članci

article-img