Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Drzimo fige draga moja! Uz tebe smo i jedva cekamo divne vijesti... Ljubimo te... _____________________________Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.
Nikita sretno
Niki SRETNO
sretno Nikita... sretno Emanuele... jupliiiiiiiii bice jos bebaaaaaaaaaa
Drzim fige da prodje sa sto manje bolova! _____________________________Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica
Sretno Nikolina _____________________________Nejla 06.01.2006 - 07.01.2006 :( Sadin 08.11.2007 :) Dzana 19.01.2012 :)
ej sretno draga nikita , budi hrabra i želim ti lagan porod i da nam se što prije pridružiš sa pričom _____________________________09.02. 2010. H mamin prvacic 26.06. 2015. A veliki nestasko
sretno drzim fige da sto bezbolnije prodje
Punooo srece,nek bebica dode sto prije i neka ne namuci puno mamu. _____________________________"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."
Nikita draga SRETNOOOOOOOOOOOOO, ma zacas ces ti to. _____________________________Keno mamino zlato 22.11.2009.
Draga Nikita od srca ti zelim da nam se sto hairlije porodis i sto brze porodis..Saljemo ti puno poljubacaa i pozitivni vibri..Kiss _____________________________1. ICSI Bahceci-Sarajevo 22.07.2013pocetak bockanja 04.11.2013 Beta 1:( 2. ICSI Bahceci-Sarajevo 26.06.2015 - Beta 73-80 biohem 3. 17.11.2015 Beta 0,1 4. 30.09.2016 Beta pozitivna 10.11.2016 Spontan 5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna
niki sretno,da nam se sto prije vratis sa bebicom.. _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Nikita,zelim ti svako dobro ovog svijeta...Sretno! _____________________________Lako je riječima donositi vatru, buditi njima mržnju i zavist – riječima treba donositi mir. Takve su riječi slične svjetlosti...
Jos jedan ,super .Ovo je sve zbog utakmice u subotu,pozurile bebe da gledaju revans
želim ti puno sreće Nikita _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
draga moja zelim ti puno srece i da se brzo i hairli porodis!! mila,drzimo ti i fige i uz tebe smo!!! _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
Ko nikada nije imao Tetku, nije imao sreću da poseduje neizmerno bogatstvo sažeto u jednoj osobi....
Odgoj, razvoj i njega
Nije meni teško udovoljiti. Ne trebaju mi skupi restorani, spa centri, luksuzan smještaj, da bih ...
Mama poslije porođaja
Stručnjaci su napravili tablicu spavanja koja pokazuje koliko je prosječnim bebama potrebno sna, ...
Sve o bebama
Njega nećeš tući, ni u pojam ni u naletu besa i nemoći. Moraćeš prvo preko mene, a ne dao ti Bog ...