Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Eh drage moje, da se i ja javim na ovu temu. Mi nismo mogli iscekati kraj 40nice, dosli smo samo do 27 dana i keksali se. Malkice je samo bolilo pozada, ali je super boli, i ako sam i ja sivena. Ali ja vise nisam mogla cekati, jer u trudnoci nisam mogla. Muz mi se brino da nije rano i htjeo cekati 41. dan ali ja vise nisam mogla.
03.12.2010, 00:46
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: SailorMoon
Eh drage moje, da se i ja javim na ovu temu. Mi nismo mogli iscekati kraj 40nice, dosli smo samo do 27 dana i keksali se. Malkice je samo bolilo pozada, ali je super boli, i ako sam i ja sivena. Ali ja vise nisam mogla cekati, jer u trudnoci nisam mogla. Muz mi se brino da nije rano i htjeo cekati 41. dan ali ja vise nisam mogla.
dobro si izdražala i 27.
Super... mene pitaju nakon 40 dan kao jesi išla na gin. pregled jel sve Ok, ja im kažem ih znam ja da je Ok ima već haman mjesec...15 dan mi plafon bio da čekam nakon prvog poroda
03.12.2010, 00:46
veeseelaa
20552
e nek si se sestro sexala, drago mi je zbog tebe sex je lijek za sve i za ranu od epi
03.12.2010, 00:48
SailorMoon
1300
Ma ja sam rekla odma, meni 40 dana ko godina. Nema nista od toga. Htjela sam ja jos prije, nije me nista bolilo ali ipak reko malo da sacekam za svaki slucaj. Uhh bas mi lakse da je sve ok
03.12.2010, 09:00
Mirkica
6978
prvi put sam cekala tih 41 dan jedva smo izdurali a drugi put je proslo i 2 mjeseca :(
04.01.2011, 21:48
peky
105
Drage moje forumasice, Imam jedno veoma, pa rekla bih,tesko pitanje za vas. Naime proslo je 70 dana odkad sam se porodila i jos nisam imala sex sa svojim draganom... Kad bi me pitali do cega je ne bi vam znala odgovoriti , nije mi jednostavno do toga, mozda me beba drzi toliko zauzetom da jednostavno i ne razmisljam o tome.... Medjutim.... .... pocela sam primjecivati da mi dragan uzasno smeta, jednostavno covjeka vise ne mogu ocima da gledam...ne znam sto...ali na svaku imam odgovor i sve sto radi pogresno radi heheh.... Kad god mi pridje blize, pokusa nesto ,ja ga odbijem....zasto - ne znam!!!!? Pa mi sestra na ovo sve odgovori da je do toga sto se jos nismo sexali??????????? Pa bi da vas pitam sta vi mislite? Jel do nedostatka sexa?? Jel se vama desavalo da nikako nemate zelju za sexom, da vam se sama pomisao na to gadi??? Ako jeste, kako se lijeci??? Do njega nije .... uvijek sam bila zadovoljna....
04.01.2011, 22:02
tekja
1957
peky, samo cu ti reci sex nakon poroda, mnoooooogo bolji..pa ti cekaj...
naravno da ti nije do toga, umor, navikavanje na bebu, nesanica, MM i ja smo se svadjali u prosjeku 1000 puta na dan prva tri mjeseca...
nabavi lubrikant, ne ignorisi TM, dopusti co'eku da dodje do izrazaja i vidjeces kako problemi zvani gadjenje iscezavaju
04.01.2011, 22:04
mamabb
1235
IZVORNA PORUKA: peky
Ako jeste, kako se lijeci???
Sexom...nešto slično je bilo kao kod tebe, mislim da je prošlo i više od 2,5 mjeseca nakon poroda. Porod je bio bljak, a poslije rana mi je bila brrrr i bio me strah, međutim, kad je žena probala, pravo se navadila Kad se ono hoće uvijek se nađe vremena :)
04.01.2011, 22:19
Idina mama
340
IZVORNA PORUKA: peky
Drage moje forumasice, Imam jedno veoma, pa rekla bih,tesko pitanje za vas. Naime proslo je 70 dana odkad sam se porodila i jos nisam imala sex sa svojim draganom... Kad bi me pitali do cega je ne bi vam znala odgovoriti , nije mi jednostavno do toga, mozda me beba drzi toliko zauzetom da jednostavno i ne razmisljam o tome.... Medjutim.... .... pocela sam primjecivati da mi dragan uzasno smeta, jednostavno covjeka vise ne mogu ocima da gledam...ne znam sto...ali na svaku imam odgovor i sve sto radi pogresno radi heheh.... Kad god mi pridje blize, pokusa nesto ,ja ga odbijem....zasto - ne znam!!!!? Pa mi sestra na ovo sve odgovori da je do toga sto se jos nismo sexali??????????? Pa bi da vas pitam sta vi mislite? Jel do nedostatka sexa?? Jel se vama desavalo da nikako nemate zelju za sexom, da vam se sama pomisao na to gadi??? Ako jeste, kako se lijeci??? Do njega nije .... uvijek sam bila zadovoljna....
Draga moja,
ja nisam imala nikavu zelju za sexom punih 20 mjeseci poslije poroda. I nismo ga imali. MM je bio divan i strpljiv. I onda mi se odjednom pojavila zelja. I bilo je bolje nego prije poroda. A ni prije poroda nisam imala bas neku zelju. Imate li za ovo lijek? Nisam primjetila da se manje otresam na mm otkako (odkako ili otkako?) smo imali sex. Pred menstruaciju sam uzasna. Gora nego prije.
08.01.2011, 18:20
kitty_kat
1
Mi smo čekali nekih 30 dana, viš enismo uspjeli izdržati, ja bi i prije, ali se mm bojao za mene, bio je strašno bolan i još sam malo i prokrvarila nakon sexa. Ne znam šta se desilo s porodom, ali je sex sada puno, puno bolji, skroz drukčiji osjećaj, puno više uživam
08.01.2011, 19:06
Anoniman
Cekaj...vi se seksate kad imate...?
08.01.2011, 19:18
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
ko je to spomenuo
08.01.2011, 19:24
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
ko je to spomenuo
Procitala sam da neke zene stupaju u odnos za 15, 20 dana...Zar su vec prestale krvariti?
08.01.2011, 19:33
teacher75
5394
ko je to spomenuo
Procitala sam da neke zene stupaju u odnos za 15, 20 dana...Zar su vec prestale krvariti?
mozda su ranije prestale krvariti
08.01.2011, 21:12
Anoniman
ko je to spomenuo
Pa bas me to i zanima...
27.01.2011, 19:27
RICI
222
poslije carskog reza sam krvarila 10 dana, s tim da sam jos oko 5 dana imala jaci roskasti iscjedak, a sex sam imala nakon 28 dana od dana poroda, mada mi je smetala suhoca rodnice al sve to je vezano sa dojenjem. Durex gel zakon hahaha
27.01.2011, 21:06
Hanady RR
18727
ko je to spomenuo
Pa bas me to i zanima...
Pa narvno da sam prestala krvariti. Ne ja se ne sex-a, kada imam nikada
< Poruku je uredio Hanady RR -- 27.1.2011 21:13:40 >
14.02.2011, 20:58
škorpija
6649
hej a mene interesira jel žene koju su rodile carskim rezom krvare (ne na rezu, nego dole )
14.02.2011, 21:03
tekja
1957
skorpija, bas me ...
aha, nego sta, isto kao i kod pr.po.
14.02.2011, 21:05
ema_28
237
Drage moje, mi smo probali, evo proslo je skoro 40 dana ali mene boli. Sva sam se preznojila od bola i na kraju nista od keksa. A zelja postoji. Katastrofa
14.02.2011, 21:06
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: tekja
skorpija, bas me ...
ma daaaaj, ne mogu vjerovati, ali zašto . eto da sam jučer umral to ne bih znala
14.02.2011, 21:08
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: škorpija
IZVORNA PORUKA: tekja
skorpija, bas me ...
ma daaaaj, ne mogu vjerovati, ali zašto . eto da sam jučer umral to ne bih znala
mislim, ja sma mislila da , ma ne znam ni šta sma mislila
ih ema ja sam čekala haman tri mjeseca , bolilo je uhhhh
14.02.2011, 21:10
pumababy
53
hej a mene interesira jel žene koju su rodile carskim rezom krvare (ne na rezu, nego dole )
Eh draga skorpija ja sam imala carski rez,i prvih dana nisam nimalo krvarila,dr se cudili svi krvare kod mene nista ,medjutim kad je proslo nekih sedam,osam dana nastupilo je jako krvarenje i trajalo nekih 10 dana a sve je bilo uredu sa mnom tad sam i prestala dojiti
14.02.2011, 21:13
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: pumababy
Eh draga skorpija ja sam imala carski rez,i prvih dana nisam nimalo krvarila,dr se cudili svi krvare kod mene nista ,medjutim kad je proslo nekih sedam,osam dana nastupilo je jako krvarenje i trajalo nekih 10 dana a sve je bilo uredu sa mnom tad sam i prestala dojiti
ja sam fakat mislila da je to krvarenje povezano sa prirodnim porodom, kontam ljekari kad izvade bebu iz pupe i posteljicu, sve to fino očiste i pokupe i nema šta krvariti
14.02.2011, 21:17
many
400
IZVORNA PORUKA: pumababy
ja sam fakat mislila da je to krvarenje povezano sa prirodnim porodom, kontam ljekari kad izvade bebu iz pupe i posteljicu, sve to fino očiste i pokupe i nema šta krvariti
ja sam rodila na crski i nisam ni malo krvarila,niti sam imala mengu naredna dva mijeseca,tako da mislim da je to individualno,dok su zene koje su lezale smenom i isto rodile na carski krvarile prvih par dana...