Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ignorisi i ti njega. Kad dijete navece uspavas, svoj ti poso, citaj nesto, isfeniraj se natenane, odmori na neki nacin koji tebi godi. S njim pricaj onako usput, bezveze. Ja Boga mi nit bih sta pitala, nit bih razgovarala, nit oblijetala oko njega. Nadoce on, polako.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 25.1.2013 15:09:50 >
01.03.2013, 11:20
mamaibabo
324
pomoooooc
drage zene ja imam vejiki problem zovese -nezelim sex neznam stami je al ja to nemogu nikako ,nikakve zelje nit ista,mm jadan oko mene skace te ovo te ono a ja kamen pa kamen..... jel to do hormona il sta sta da radim kaze mi seka pa bona naci ce neku a ja nista kontam u sebi pa bijo bi sevap da nadje kakvu sta mi je ciniti
01.03.2013, 11:28
tinkivinki
876
hormoni,kad se oni vrate u normalu vratice se i libido.a da probas med i orahe
01.03.2013, 11:37
mamaibabo
324
hvaja tinki joooooj bas se grozno osjecam
ma zao mi mm a meni svejedno a kad se hormoni stabilizuju mislim ima li neki rok p.s. "ja dolazim na bejbi bazar nadam se da cu te upoznati....tako bih voljela..."
01.03.2013, 11:57
tinkivinki
876
imas pp
01.03.2013, 12:18
mamaibabo
324
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
imas pp
nema tiki
01.03.2013, 12:21
tinkivinki
876
IZVORNA PORUKA: mamaibabo
IZVORNA PORUKA: tinkivinki
imas pp
nema tiki
vidim da nisu otisle,a 2 poslala,probacu ponovo
02.03.2013, 10:30
veeseelaa
20552
drage zene ja imam vejiki problem zovese -nezelim sex
kako bona de se malo skoncenriši istuširaj se u nekoj lijepoj kupki, namaži se nekom kremom, osjećaj se seksi, pogledaj se na ogledalu i baci se u zavodjene tm bito je započeti, poslije ide bez problema
02.03.2013, 11:29
ajla86
1198
posveti se malo sebi,cesto nam nije do sexa jer imas tonu obaveza,stres,umor....sve kad obavis sto kaze vesela onda se posveti sebi i muz ce te podjetiti na neke ljepe momente
11.03.2013, 12:06
loomasa
48
meni se ni prije ni neposredno poslije poroda nije desilo da ne želim sex.
11.03.2013, 12:29
saninica
69
ja isto tako nisam imala sa tim problema...
11.03.2013, 12:35
mamaibabo
324
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
kako bona de se malo skoncenriši istuširaj se u nekoj lijepoj kupki, namaži se nekom kremom, osjećaj se seksi, pogledaj se na ogledalu i baci se u zavodjene tm bito je započeti, poslije ide bez problema
draga vesela gdjecu se osjecati sehi kad imam sike d poda,visak kila i grozne podocnjake ....cccccc neka jos malo da se uredim pa aljda cu i sama pozeljet....
11.03.2013, 12:46
ajla86
1198
draga vesela gdjecu se osjecati sehi kad imam sike d poda,visak kila i grozne podocnjake ....cccccc neka jos malo da se uredim pa aljda cu i sama pozeljet....
bitno se osjecati nebudali majke ti....moras se trgnuti.....i ja sam propala nakon poroda i kad smo izasli za 8 mart sve napucane zene,utegnute a ja se razvukla ko harmonika svaku noc radim neke vjezbice da se zategnem malo....i odmah se bolje osjecam.....nemoj se dovoditi da tako mislis o sebi,potrudi se onda ...bitno je znati to sve upakovati...kamuflaze malo
11.03.2013, 12:59
mamaibabo
324
IZVORNA PORUKA: ajla86
bitno se osjecati nebudali majke ti....moras se trgnuti.....i ja sam propala nakon poroda i kad smo izasli za 8 mart sve napucane zene,utegnute a ja se razvukla ko harmonika svaku noc radim neke vjezbice da se zategnem malo....i odmah se bolje osjecam.....nemoj se dovoditi da tako mislis o sebi,potrudi se onda ...bitno je znati to sve upakovati...kamuflaze malo
ajla lolim te ti si moja kraljica ti i smajli ma da upravu si al ja prvo trebam da sebe prihvatim ovakvu
11.03.2013, 13:05
ajla86
1198
IZVORNA PORUKA: ajla86
ajla lolim te ti si moja kraljica ti i smajli ma da upravu si al ja prvo trebam da sebe prihvatim ovakvu
ma prihvataj se sto prije,nebudali....ja imam 100 kg pa sta?treba me ubiti zbog toga....a spavaca sva u ogledalima ugasim svjetlo i uzivam....poceela sam raditi na korekcijama nekim...brze dolazi sebi,ako se ti nevolis,necjenis kako ce te muz?
11.03.2013, 13:08
mamaibabo
324
ajla
stavit cu slike na najparovi prije i poslje poroda hihihihih nemoj se rugati
11.03.2013, 15:36
ajla86
1198
ova slika je prije poroda jel
11.03.2013, 15:45
mamaibabo
324
tu bila trudna nepuna dva mjeseca slika s palmom na temi upoznajmo se
< Poruku je uredio mamaibabo -- 11.3.2013 15:58:00 >
11.03.2013, 16:03
Alma_27
1326
ti pravo u teretanu, imas i na youtube aerobik. ja sam se jednom davno navukla na onu cindy i bas sam se zategnula. svaki dan sam vjezbala. tonus vaginalnih misica sam sredila tako sto sam ih zatezala kad god sam stigla (kegelove vjezbe). 4 mjeseca nakon poroda su bili super. i to utice na tvoj uzitak a samim tim na volju za sex
da dodam da sam i ja dugo bila nafurana da nisam vise pozeljna kao nekad iako brzo sam vratila i kilazu. sve je bilo u glavi (pa i ti vag misici su mi smetali tek kasnije mi je muz rekao da su se brzo vratili - on nije ni znao sta mi smeta pa nije nista ni govorio ranije)
< Poruku je uredio Alma_27 -- 11.3.2013 16:05:24 >
11.03.2013, 16:06
veeseelaa
20552
ma ti si to malo uveličala
11.03.2013, 17:40
mamaibabo
324
IZVORNA PORUKA: Alma_27
ti pravo u teretanu, imas i na youtube aerobik. ja sam se jednom davno navukla na onu cindy i bas sam se zategnula. svaki dan sam vjezbala. tonus vaginalnih misica sam sredila tako sto sam ih zatezala kad god sam stigla (kegelove vjezbe). 4 mjeseca nakon poroda su bili super. i to utice na tvoj uzitak a samim tim na volju za sex hvala alma pocela sam s vjezbicama i super mi ide ,moram radi sebe mao se uredit
da dodam da sam i ja dugo bila nafurana da nisam vise pozeljna kao nekad iako brzo sam vratila i kilazu. sve je bilo u glavi (pa i ti vag misici su mi smetali tek kasnije mi je muz rekao da su se brzo vratili - on nije ni znao sta mi smeta pa nije nista ni govorio ranije)
11.03.2013, 19:06
ajla86
1198
bjezi ba zalis se nesto......da vidis mene utjesila bi se....zatu suti i voli sama sebe...kad se zavolis pocet ces raditi na sebi vjeruj mi
11.03.2013, 22:17
loomasa
48
@saninica
a u vezi tod izgleda poslije poroda... ne znam, ja mislim da žene općenito preuveličaju to sve, naravno da se tijelo promijenilo (meni svakako sike padaju svaki dan po bezbroj puta nakon dojenja :D), mislim da muškarci to uopšte ne vide tako, ako i primjete promjene to je na nekom minimalnom nivou koji njima opet ne umanjuje privlačnost koju su i prije toga osjećali prema svojoj ženi. i ja se nekad pravo zabezeknem - muž oduševljen dijelom tijela kojeg se ja gnušam :D tako da, sve je to u glavi, pozitiva razmišljanje i samo će nadoći ;)
29.03.2013, 23:39
Angie84
15
Hej, ne brini se da nisi privlacna. Cim muz leta oko tebe znaci da te zeli, tebe kao svoju zenu. Na trenutak stavi sa strane to da si majka i sjeti se onih lijepih momenata koji ste provodili kada ste bili sami vas 2, prije bebe. Kad bebu stavis na spavanje, malo pricajte, ljubite se i mazite, ne morate odmah na sex preci. Vjeruj nadoce to, nista se ne sekiraj ;)
30.03.2013, 07:21
mamaibabo
324
IZVORNA PORUKA: Angie84
Hej, ne brini se da nisi privlacna. Cim muz leta oko tebe znaci da te zeli, tebe kao svoju zenu. Na trenutak stavi sa strane to da si majka i sjeti se onih lijepih momenata koji ste provodili kada ste bili sami vas 2, prije bebe. Kad bebu stavis na spavanje, malo pricajte, ljubite se i mazite, ne morate odmah na sex preci. Vjeruj nadoce to, nista se ne sekiraj ;)
hvala drugarice al ja sam fakat promasen slucaj do hormona je bila kod dr. sad sam dobila da pijem nesto piiiih