IZVORNA PORUKA: zanara
i opet ja,,htijela sam da vidim dali tako malojbebi smijem dati zasladjenu kamilicu,,jeli normalnu kamilicu ili onu instant,,sa toplomjerom nepomaze,,i do kada smije cekati na dohrani da nema stolicu,,hvala unaprijed,,lijep pozdrav
to je mala beba...nemoj davati ništa drugo.
totalno pogrešno je mišljenje da će kamilica zalsađena pomoći. evo lokiga, šećer nadima, i zatvara pa gdje je onda pravilo da će pomoći...neće mila..
Pošto ti bebu dohranjuješ...
ja bih te ovo pitala...
koju hranu joj daješ kao dohranu i jesi sigurna da joj godi? Možda vam treba neka pro biotik tipa hipp pre on je kažu najlakši za porbavu jer ti je dojiš i dohranjuješ.
Kod beb koje su isključivo na siki normalno je i do 15 dana da ne kake bez prevelike panike ali sa dohranom do 5 dana beba može trpiti preko 5 dana bebi je tvrda stolica.
masiraj joj stoma kružnim pokretima...radi vježbice nonama ako znaš ispravno jer ne znam dali ste bile na kukovima,
i ako joj već želić pomoći...stavi komadić sapuna...mrvicu u guzu, i sačekaj da se olakša.