cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Oprema za dojilje

clock-img

17.07.2012, 14:41

clock-img

KupusLivada

pencil-img

-27

sto, sta ti treba? ma meni je jedino to problem naci, ostale opreme ima u izobilju...

clock-img

17.07.2012, 14:43

clock-img

mo girl

pencil-img

976

pa valjda i na druge stvari koje su to vecneznamuser posted image
a mene zanima kako se rijesiti da se "farovi" ne ocrtavaju na svakoj majici sad su mi bas izrazeni i nenormalno me zivcira pa sam kupila one tufere za dojilje al se puno ocrtavaju tacno se vidi krug na majici.jednom sam na tv gledala da postoje neki silikonski "pokrivaci "koji se umetnu u grudnjak al sam svugdje trazila niko nikad nije cuo za to!kolliki ce tek biti kad mljijeko nadodje pa poludicuuser posted image .ima li iko kakav savjet al oni grudnjaci sa kosarama nemogu jer jednostavno mi njihovi modeli ne paasu paq moram naci neko rijesenje

clock-img

17.07.2012, 14:44

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ne treba mi ništa.... nako pitam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

17.07.2012, 14:49

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ne treba mi ništa.... nako pitam

Ma u opremu ti spada svašta, znaš kakvo je konzumerističko društvo user posted image Ali dobro si rekla, ništa ti ne treba, sve već imaš user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

17.07.2012, 15:56

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: mo girl

a mene zanima kako se rijesiti da se "farovi" ne ocrtavaju na svakoj majici sad su mi bas izrazeni i nenormalno me zivcira pa sam kupila one tufere za dojilje al se puno ocrtavaju tacno se vidi krug na majici.jednom sam na tv gledala da postoje neki silikonski "pokrivaci "koji se umetnu u grudnjak al sam svugdje trazila niko nikad nije cuo za to!kolliki ce tek biti kad mljijeko nadodje pa poludicuuser posted image .ima li iko kakav savjet al oni grudnjaci sa kosarama nemogu jer jednostavno mi njihovi modeli ne paasu paq moram naci neko rijesenje

Ja sam od jedne naše forumašice naručila one pamučne tufere i super su mi bili, jer se nisu ocrtavali...Ovako izgledaju:
user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

17.07.2012, 16:22

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Super Beba

IZVORNA PORUKA: mo girl

Ja sam od jedne naše forumašice naručila one pamučne tufere i super su mi bili, jer se nisu ocrtavali...Ovako izgledaju:
user posted image

imam i ja iste al mi se ocrtavaju krugovi, inace ih redovno nosim, samo pazim kakvu cu majicu obuci, ne ocrtavaju se ispod svake

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

17.07.2012, 17:14

clock-img

mo girl

pencil-img

976

ja sam kupila one u dm babylove i bas se vide nekako su debeli mozfa ce moci za zimskih dzempera al na ovim ljetnim tregeracama se bas vide

clock-img

04.08.2013, 13:27

clock-img

Mama2013

pencil-img

31

Da podjelim sa vama.... u novootvorenom Womens Secret u BBI-u (pored Lindexa) imaju super grudnjake za dojilje..samo jedan model ali meni su puno ljepsih od ostalih sto sam vidjala... skroz jednostavni pamucni sa malo dubljim izrezom da mozete i V majicu obuci..kostaju 60KM ali je sada snjizenje 20% tako da sam ja svoj platila 48KM.

clock-img

19.08.2013, 10:10

clock-img

kaye

pencil-img

62

na pijaci sirano imaju grudnjaci za dojilje u bijeloj, crnoj i bez boji kome trebaju... :) kostaju 5 km, pamucni i meni bas dobri... pregledala sam sve od lisice, sarajevo tekstila, bbi, alma ras ali velike razlike osim u cijeni nema

Zadnji članci

article-img