cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

Šta rade ti maleni zubići?

clock-img

11.11.2009, 11:08

clock-img

Anoniman

Ovo je bio nov krevetić, ali kad su počeli da niču zubići nastalo je ovo
user posted image

user posted image

user posted image

Da li ste imale i vi ovakva iskustva?

Ja nisam mogla vjerovati da to maleni zubići mogu izdržati, čak sam mislila da će i ostati na toj ogradici, al hB izdržali suuser posted image ...

clock-img

11.11.2009, 11:10

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Hahhahaha....jesam se nasmijala....Popravila si mi jutro....user posted image user posted image user posted image  
Mi nismo imali ovakav slucaj....jao presmijesno je....user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemoj zamjeriti Breskva, ali bas sam se ismijala.....

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

11.11.2009, 11:12

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

aaaaaa ma ne mogu da vjerujem da je Alim ovo napravio
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
djeca su veliko čudo, svaki dan nas sve više iznenađuju...moj nikad nije grizao krevetić ali je zato sve što mu dođe pod ruku stavljao u usta i grizao

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

11.11.2009, 11:14

clock-img

dana3

pencil-img

2128

Zamisli smo kako glodje ogradu user posted image .ma kazu da mi pojma nemamo koliko boli nicanje zuba.Ja sam predmet grizenja,imam na ruci par ujedauser posted image  a cipelicu sma bacila-pojeo je ko cuko.nisam se sjetila da je uslikam.user posted image

Bas dobra tema -user posted image

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

11.11.2009, 11:14

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

hehehe,nevjerovatno.ovo jos nikad nisam vidjela.bravo maleniuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

11.11.2009, 11:16

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Ovako i naš izgleda ali kad se izbliza gleda pošto je samo prelakiran user posted image . Mislim da tu dosta doprinese i pljuvačka koja se uvijek cijedi niz prečkice ako ne uđeš iste sekunde kad čuješ da se probudila user posted image .

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

11.11.2009, 11:20

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image Ja sam ovaj krevetic vidjela uzivo. I nisam mogla vjerovati da je on to uradio. Dusa mala... user posted image
Moja upravo jede one podne puzzle. user posted image

Evo kako sretno trenutno izgleda.  user posted image

user posted image

clock-img

11.11.2009, 11:20

clock-img

Anoniman

Breskva, pa ne merem vjerovati, ahhaahaahahhahaah, al' je jako dijete, mi jos nemamo nista slicno, vidjecemo sta ce se desiti kad niknuuser posted image , bravo za malog tigrauser posted image

clock-img

11.11.2009, 11:21

clock-img

Anoniman

Zarice, ma ljubi teta sahara, samo ti njopaj, slatko preslatko pileuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 11.11.2009 11:22:13 >

clock-img

11.11.2009, 11:26

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Evo jubi i ona teta saharu i djugajicu! user posted image
Tek sad vidim na slici da mi je mrak u kuci. user posted image
Evo sad je presla na baby phone... user posted image

clock-img

11.11.2009, 11:35

clock-img

Anoniman

Žene drage nemojte me zabrinjavati pa nije zar moj samo ovakav, šta će biti kad mu izniknu sviuser posted image
Nunichi nabavila si puzzleuser posted image , to ja zovem Alimov keksić, njih redovno žvače...

clock-img

11.11.2009, 11:37

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Pa kako je otimala Alimu njegove, hajde rekoh da uzmemo. user posted image Za sad su joj zanimljive, do kad vidjecemo. user posted image

clock-img

11.11.2009, 11:58

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Jao,vidi ti Alimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da nisam vidjela ne bih vjerovala,naš krevetić je čitav ništa slično nije pretrpiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bar znamo da nam Alim ima jake zubeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

11.11.2009, 12:18

clock-img

anitaMO

pencil-img

1384

imamo na komodi par tragova ostalo je sve čitavo.user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 5.1.2008.

clock-img

11.11.2009, 12:38

clock-img

mišur

pencil-img

1329

Jesam se ismijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bogami, ima jake zubiće, mašalauser posted image

Moram priznati da ovo još nisam vidjela...
Luka je svašta stavljao u usta, pa i ove kockice, ali ovo što je Alim napravio, još nisamuser posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 12:55

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

'vako je u nasuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.11.2009, 13:34

clock-img

Tidzi

pencil-img

894

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moji to nisu zvocali, al zato je mala obozavala da jede podne puzzle, pa smo ih morali skloniti!

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

clock-img

11.11.2009, 13:39

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

Ja nemam ovakvo iskustvo...a razlog je vjerovatno što na toj gornjoj stranici krevetić ima plastičnu zaštitu....a ja se pitala što je tu taj plastični umetak?! user posted image
I evo tek sada dobih odgovor.

clock-img

11.11.2009, 13:44

clock-img

Anoniman

av,avuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kraljeviuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.11.2009, 13:48

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ma ova moja sve jede, krevetac, podove, stolove, stolice, stolnjake, kese, plastiku itduser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.11.2009, 13:48

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

auuuuuu  moj ujeda  sve..moglo bi i  u nas  tako biti :))))user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

11.11.2009, 13:49

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

hahaha što se slatko nasmija, naš krevetić je čitav ali zato pojedine igračke izgledaju kao da su prošle bojno poljeuser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

11.11.2009, 14:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma ova moja sve jede, krevetac, podove, stolove, stolice, stolnjake, kese, plastiku itduser posted image user posted image user posted image

Alim i Ajša mogu pod ruku...user posted image

clock-img

11.11.2009, 14:53

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Moj mene kad ga nosam hoce pojesti sve mi lice izbali...ali Breskva tvoj je pravi a ui ti zubi vise...cilibari izgleda slabo pomazu...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

11.11.2009, 19:22

clock-img

Anoniman

Evo jošuser posted image
user posted image

Zadnji članci

article-img