Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
marina ja sam vec okitila jelku sporty javi ako sanas kad je,možemo se nac tamo pa popit kavu anita u nasem vrticu nitko nista ne spominje,mislim da nece nista biti..
Nista ne saznah, u piramidi niko nista nije rekao... Ali saznala sam da u franjevackoj ima poslije vecernje mise dodjela paketica, za svu djecu besplatno, na sv.NIkolu Nije nista previse, ali eto da se djeca malo upoznaju sa Nidom, a Marijana nasoj djeci je tada i imendan
02.12.2010, 15:41
iv@ncica
2115
jojjj... ja sam svake godine u ova doba kitila jelku...ali sad ne mozem...bolesna sam..nisam pocistila kucu..uradim generealku...pa ondsa kitim...a sad kako nam s e sve iskompliciralo i svi bolesni ne smijem se zamarati s tim ..no mozda je bolje..andrej bi je mozda srusio ili ko zna sto ;)))
evo vam link s radovima djece..slikice nisu naj bolje..ali pomalo se vidi.....sve je bolje u zivo i prodaja nam kazu ide ok...ja sma na bolovanju ;(
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
02.12.2010, 15:49
Apotekarka
3918
Ne mogu otvoriti ivancice...kako si ti Poznajem momka jednog koji je radio u Mostaru u takvoj ustanovi kao ti ali s manjom djecom
02.12.2010, 16:03
iv@ncica
2115
evo radi l,ink...samo je puna starnica slika pa malo sacekaj
02.12.2010, 16:09
Apotekarka
3918
Ne može nema sanse mozda je do interneta na poslu vidjet cu kod kuce Veceras kad podjem kuci navratiti cu u prodavnicu d lkupim Antoniu poklon za Sv.Nikolu a ne znam sto bi o tome kontam...
02.12.2010, 16:22
š t a
524
Ja imam 2 Božića i nemate pojma kako je to super.........sa 27 godina sam okitila prvu jelku joj te radostiiiiiiiiiiiiiiiiii naime ja sam se rodila u pravoslavnoj porodici a pravoslavlje je malo kruto sa običajima al je jako duhovno pa je Božić pun vjere i starih običaja punih mira i blagostanja,.............. kasnije po udaji prešla sam na katuličanstvo i sad sam kul presrećna ovom dopunom i mješavinom dobrote, vjere,ljubavi i prvi Božić mog sina me veseli do neba................
02.12.2010, 16:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: š t a
Ja imam 2 Božića i nemate pojma kako je to super.........sa 27 godina sam okitila prvu jelku joj te radostiiiiiiiiiiiiiiiiii naime ja sam se rodila u pravoslavnoj porodici a pravoslavlje je malo kruto sa običajima al je jako duhovno pa je Božić pun vjere i starih običaja punih mira i blagostanja,.............. kasnije po udaji prešla sam na katuličanstvo i sad sam kul presrećna ovom dopunom i mješavinom dobrote, vjere,ljubavi i prvi Božić mog sina me veseli do neba................
Isto i kod mene samo sto su kod mene roditelji mama pravoslavka, otac katolik, uvijek se sve slavilo i obiljezavalo, mada sam ja odrasla sa maminom mamom i familijom pa sam vise upucena u pravoslavnu tradiciju....
I Bog da ptici da nebom leti... i skoljki da biser stvori... a majci podari djecu da radja... njen let beskrajima, njene bisere oko srca..! 02.07.2010.
02.12.2010, 17:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
evo radi l,ink...samo je puna starnica slika pa malo sacekaj
Predivna stranica,zao mi sto nisam dole inace bih pola radova kupila, stvarno prelijepo . pohvale djecici i osoblju....
02.12.2010, 22:03
iv@ncica
2115
hvala drage moje...izlozba ide fino..lagano se sve rasprodaje marina- bitna je tvoja volja i veliko srce za ovakve dogadjaje..postoje ljudi koje nista ne dotice, a zive ovdje....evo jedan primjer ruzan i nisam zlopamtilo, ali nesto ovako covjeku prisijem na lice za cijeli zivot...evo kad smo kod ove izlozbe vec, taj prostor smo rezervirali ima nekoliko mjeseci, te morali dobiti jos masu odobrenja...nekoliko dana prije izlozbe ja sam opet za svaki slucaj sve provjerila i potvrdila.....no na sam taj dan, rano jutro- ja i ekipa se okupili i dolazi mi upravnik centra i kaze da se bas taj jedan gazda izjasnio kako ce mu smetati ta djeca pred izlogom njegova butika....a ja sam ostala sokirana na takvu hladnocu i rekla mu da mu svaka marka u zemlju propala i da ima srce pomagao bi ovu djecu i njihove obitelji, a ne to radio....covjek je pobjegao..a ja imam zelju na sva zvona okaciti takve ljude..inace njegov izlog je nedugo zatim prekrila ogromna jelka...a mi smo se preselili na drugu stranu
02.12.2010, 22:10
Anoniman
Ivancice...predivno
02.12.2010, 22:18
Anoniman
joj moram sve iz pocetka pisati
Sram ga bilo, tog covjeka
< Poruku je uredio MarinaDK -- 2.12.2010 22:19:32 >
02.12.2010, 23:46
sporty mamaa
3211
Ivancice, ja cu sutra malo virnuti, nesto sam i zapikala ako se vec nije prodalo
02.12.2010, 23:54
sporty mamaa
3211
Mostarke, jel znate da ce ove godine biti Bozicni sajam u Rodocu Ajmo se organizirat pa jedan dan otic sa djecicom zajedno, noi je najblize pa nam moze biti vodic
03.12.2010, 12:24
anitaMO
1384
Ivančice ko je,da mu ne ulazim nikad više.
03.12.2010, 12:31
nikita
1945
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Mostarke, jel znate da ce ove godine biti Bozicni sajam u Rodocu Ajmo se organizirat pa jedan dan otic sa djecicom zajedno, noi je najblize pa nam moze biti vodic
ja cu ici , ne daj Boze samo ovaj mali da bude bolestan ...
03.12.2010, 22:06
iv@ncica
2115
anita onaj preko puta darovnog , kraj lifta
04.12.2010, 20:40
sporty mamaa
3211
Ivancice ja sam bila, kupila neko drvce... Kaze mm, pa mogla si nesto drugo izabrat, to mi izgleda isto lizalo veliko A ono meni se bas svidilo
04.12.2010, 22:06
iv@ncica
2115
jest jest..meni je ko slajo...probralo se dosta..ostalo ponesto kad sam ja danas dosla..onako s inekcija produzila da vidim situaciju..ma hvala svima koji su nam dosli u ime djece
15.12.2010, 00:06
sporty mamaa
3211
Jeste li posadili psenicu??? Sv.Lucija
15.12.2010, 00:09
Anoniman
svekrva i mama to odrade a ja narucim kod obadvije u slucaju da jednoj ne uspije mene zanima koliko ce biti karta za Bozicni sajam nece valjda preĆerat
15.12.2010, 00:16
sporty mamaa
3211
Ne znam stvarno, a nebi trebala vise od 3 km Ajd ti provjeri sta ima tu, pa nam javi da vidimo isplatil se dolazit...
15.12.2010, 00:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
svekrva i mama to odrade a ja narucim kod obadvije u slucaju da jednoj ne uspije mene zanima koliko ce biti karta za Bozicni sajam nece valjda preĆerat
sorry ot ali tek sad vidjeh ...Noa svidja mi se tekst ispod