cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Gdje kupiti - igračku?

clock-img

11.10.2011, 00:19

clock-img

Anoniman

selebriti, imas i u merkuru na Otoci, radnja na drugom spratu, e sad Robot ti je garant povoljniji ali eto otidji pa vidiuser posted image

clock-img

14.10.2011, 12:05

clock-img

mamana

pencil-img

531

Babri kućucu orginal Mattel.

clock-img

14.10.2011, 12:40

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamana

ja mislim, i ovo sto vidjeh da se kod nas moze tj. ne moze kupiti, da ces kucu naci tek negdje preko granice...ja auto nisam vidjela...ma odjecu zasebno nisam vidjela...a kamoli te vece stvari.

A ako vam nije zahmetli...i ako ti je muz spretan...mozete je napraviti od iverice...kupite samo pink tapete i pink boje user posted image i eto vam barbi kucauser posted image ...a jos lakse...kupiti otvorenu policu..recimo cetiri kvadrata (bilo je takvih u merkatoru na ilidzi, pa ona radnja  gdje je garaza)...kupis samoljepljive tapete... napravite joj rezidencijuuser posted image
sjooooooj ja bih sad to mogla praviti...evo mi sve neke ideje nalijecuuser posted image

clock-img

14.10.2011, 12:49

clock-img

beba258

pencil-img

7

gdje u sa kupiti crtani Učimo engleski sa Nodijem???

Hvala

clock-img

14.10.2011, 12:55

clock-img

d.dita

pencil-img

299

gdje u sa kupiti crtani Učimo engleski sa Nodijem???

A gdje u Tuzli?

clock-img

14.10.2011, 13:05

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: mamana

ja mislim, i ovo sto vidjeh da se kod nas moze tj. ne moze kupiti, da ces kucu naci tek negdje preko granice...ja auto nisam vidjela...ma odjecu zasebno nisam vidjela...a kamoli te vece stvari.

A ako vam nije zahmetli...i ako ti je muz spretan...mozete je napraviti od iverice...kupite samo pink tapete i pink boje user posted image i eto vam barbi kucauser posted image ...a jos lakse...kupiti otvorenu policu..recimo cetiri kvadrata (bilo je takvih u merkatoru na ilidzi, pa ona radnja  gdje je garaza)...kupis samoljepljive tapete... napravite joj rezidencijuuser posted image
sjooooooj ja bih sad to mogla praviti...evo mi sve neke ideje nalijecuuser posted image

Dobro si- ja evo citam ovo i sjetih se kako je meni tata, kad sam bila mala, napravio "pravu" malu kuhinjicu...Zaserafio na zid onaj drzas za kasike, kutljace...Ispod drvenu policu, pa na njih karirane "zavjese"...pa sudje, sporetic...ljepota. Hem jeftinije, hem originalnije..a vrijeme koje djevojcica provede sa svojim tatom/ babom dok ovo pravi- neprocjenjivo user posted image user posted image user posted image . Narocito se sad ima kupiti svakakvih "pomagala" za solo- mahere user posted image .

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

14.10.2011, 13:34

clock-img

mamana

pencil-img

531

Vijela je na reklami na Super RTL i hoće tu. Donijela joj ja par slika sa drvenim kućicama sa Interneta i neće tu, ne sviđa joj se.

clock-img

01.11.2011, 16:35

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

gdje da nadjem romobil koji je upotrebljiv i poslije  4 godine (onaj u bbi u one to play je do 4 godine) a da nije sad bas preskupo nekih 80KM. Vidjela sam u beba kidsu u ferhadiji al je preko 100 KM pa mi je nesto puno. Gdje jos da pogledam jel zna neko... 

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

30.11.2011, 19:53

clock-img

Anoniman

Ima li se gdje kod nas ovo kupitiuser posted image
user posted image

clock-img

30.11.2011, 19:59

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Breksva imaš slično u one2plac ponudi...znači ove trakice čupkave koje s elako savijaju pa s emogu napraviti neke igračke...imaju i neke okice i usnie pa se sve to sastavi...
ima manji kreativni set i veći...oko 30 KM je veći a manji oko 16 Km...eh sad je sniženje u konzumu i baš sam sinoć vidjela da je veliki 19 KM kod njih bio.

pokušat ću ti naći fotografiju da vidiš na što ja mislim ako sma ''potrefila''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.11.2011, 20:02

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

http://webshop.one2play.hr/proizvod/fuzzoodles-cupava-ekipa/669/440
ovouser posted image http://webshop.one2play.hr/proizvod/fuzzoodles-veliki-kreativni-set_/677/440
http://webshop.one2play.hr/proizvod/fuzzoodles-luckaste-zivotinjice/670/440

< Poruku je uredio Hanady RR -- 30.11.2011 20:03:50 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.11.2011, 20:22

clock-img

Anoniman

clock-img

30.11.2011, 20:22

clock-img

bananica

pencil-img

4330

imas na e-bayu i amazonuuser posted image user posted image

clock-img

30.11.2011, 20:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Breskva

nije ovo
ovo što ja hoću je ko plastelin koji je u obliku trakica i savija se, nije čupavuser posted image ...

e to nemauser posted image
skuhaj plastelin pa napravi trakiceuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.11.2011, 20:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bananica

vidjela sam šta misliš koliko će me oderat poštarina

clock-img

30.11.2011, 20:27

clock-img

bananica

pencil-img

4330

IZVORNA PORUKA: bananica

vidjela sam šta misliš koliko će me oderat poštarina

nisam gledala, idem vidjeti, al nece punouser posted image

clock-img

30.11.2011, 20:35

clock-img

bananica

pencil-img

4330

jesam ti rekla da nece, niko do nas ne dostavljauser posted image

clock-img

30.11.2011, 20:39

clock-img

bananica

pencil-img

4330

http://www.bendaroosstore.com/?tag=he|af&a_aid=4bab813671d5d&a_bid=b152eadb&data1=CD1366

mozda ovi dostavljajuuser posted image hajd pogledaj

clock-img

30.11.2011, 20:39

clock-img

Anoniman

ništa novouser posted image , evo i ja gledam i da mi je da dobijem ponudu da gdje zbrišem odaVleuser posted image ...da mogu ko čojk kupit sebi building sticksuser posted image
Pogledat ću u TL možda imaju nešto slično.

clock-img

30.11.2011, 20:42

clock-img

bananica

pencil-img

4330

ništa novouser posted image , evo i ja gledam i da mi je da dobijem ponudu da gdje zbrišem odaVleuser posted image ...da mogu ko čojk kupit sebi building sticksuser posted image
Pogledat ću u TL možda imaju nešto slično.

ma daj, cuj zbrisati, vidis kako nam je lijepo, ne daju nam ni pare da trosimouser posted image

clock-img

01.12.2011, 22:20

clock-img

Anoniman

user posted image

Pa breskva, u katalogu one2play imaju ove stvarcice, razni paketi, ako zelis mogu ti pogledati u njihovoj radnji u BBI, ne znam imate li vi u TZuser posted image

clock-img

01.12.2011, 22:38

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image

Pa breskva, u katalogu one2play imaju ove stvarcice, razni paketi, ako zelis mogu ti pogledati u njihovoj radnji u BBI, ne znam imate li vi u TZuser posted image

ma nema ovo sahara...

ovo je kao plastelin u trakicama...
u one2 plav imaju čupave trakiceuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.12.2011, 22:41

clock-img

Anoniman

Ma neki dan uzela katalog kod njih i ima u katalogu, sad ne znam je li samo u Hrvatskoj ili i kod nas, nisu te cupave na koje ti mislisuser posted image

clock-img

01.12.2011, 22:48

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: sahara

Ma neki dan uzela katalog kod njih i ima u katalogu, sad ne znam je li samo u Hrvatskoj ili i kod nas, nisu te cupave na koje ti mislisuser posted image

aaa sad vdijeh u katalogu i ja našem banderoos kretaivni setovi...al nisma sigurna d aima u one 2 play...baš ću vijeti u utorak...
jer d aima mi bi to skontale...
mis mo uzele malo pkavenj ovih čupavaca fuzoodiesuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.12.2011, 22:57

clock-img

Niina

pencil-img

977

ja ne znam gdje se imaju kupiti te trakice plastelina, ali imam konstruktivan prijedlog.
uzmes plastelin, malo ga zagrijes.
uzmes onu masinu za pravljenje rezanaca, istanjis na dbljinu koju ti hoces i fino sijeces na te tanke trakice.
i eto ti plastelin u trakicama.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

Zadnji članci

article-img