cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Gdje kupiti - igračku?

clock-img

29.09.2017, 15:01

clock-img

LieToMe RR

pencil-img

3057

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: emči

Zna li neko gdje ima da se kupi tabla za pisanje ona stojeca,veca, sa jedne strane se pise kredama a sa druge onim flomasterima sto se mogu brisati. Nadam se da imate preporuku gdje mogu pogledati. Hvala ☺

Mi smo kupili klasicnu tablu sto visi na zidu u radnji Master kids cini mi se...kod bbi...mislim da to ima u knjizarama

white boar ili ti tu bijelu tablu ima kupiti u knjizari exkluziv (cesto sam tamopa znam) ali ne znam da li na poledjini ima onu obicnu zelenu. a ove zelene ima svugdje i u peniju, i u konzumu vidjala, ne znam za bingo...ove vece prodavnice igracaka (master kids i denis imaju 100%) mi smo svoju zelenu kupili u master kidsu

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

clock-img

29.09.2017, 15:35

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

Bijele velike table ima kupiti i u Knjižara kultura u Alti
Kunemo se u nju godinama ...jako praktična i kad počne škola pa se na njoj lako objašnjava

trenutno na njoj stoji neka lego skalamerija user posted image

a što se tiče tih stojećih tabli čini mi se da sam vidjela u Jumbo...ono s jedne tabla a s druge kao ona bem li ga kako se zove...ama računaljka valjda

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

29.09.2017, 17:08

clock-img

emči

pencil-img

89

Hvala vam puno na prijedlozima, sve cu to obici pa pogledati.

Srecu ne mozes kupiti ali je mozes roditi.

Zadnji članci

article-img