Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Zna li neko gdje ima da se kupi tabla za pisanje ona stojeca,veca, sa jedne strane se pise kredama a sa druge onim flomasterima sto se mogu brisati. Nadam se da imate preporuku gdje mogu pogledati. Hvala ☺
Mi smo kupili klasicnu tablu sto visi na zidu u radnji Master kids cini mi se...kod bbi...mislim da to ima u knjizarama
white boar ili ti tu bijelu tablu ima kupiti u knjizari exkluziv (cesto sam tamopa znam) ali ne znam da li na poledjini ima onu obicnu zelenu. a ove zelene ima svugdje i u peniju, i u konzumu vidjala, ne znam za bingo...ove vece prodavnice igracaka (master kids i denis imaju 100%) mi smo svoju zelenu kupili u master kidsu
29.09.2017, 15:35
Visnja RR
15102
Bijele velike table ima kupiti i u Knjižara kultura u Alti Kunemo se u nju godinama ...jako praktična i kad počne škola pa se na njoj lako objašnjava
trenutno na njoj stoji neka lego skalamerija
a što se tiče tih stojećih tabli čini mi se da sam vidjela u Jumbo...ono s jedne tabla a s druge kao ona bem li ga kako se zove...ama računaljka valjda
29.09.2017, 17:08
emči
89
Hvala vam puno na prijedlozima, sve cu to obici pa pogledati.