Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Alannah, vidjela sam i ja na ebayu, ali radije bih negdje ovdje ako slučajno nađem. Ako ne, to mi ne gine, gdje bude najmanji shipping...
13.10.2014, 20:51
Alannah
518
I mi smo trazili pocoya sad za rodjendan,nema bas nista.Na kraju nam je jedna teta napravila jestive slike za tortu,a pocoya sam narucila preko ebaya.
14.10.2014, 07:31
Just smile
86
Sinoć mi reče jedna prodavačica u dječijoj radnji da ima u nekoj kineskoj radnji u Mercatoru (sadašnjem Konzumu)na Alipašinom na prvom spratu Kineska radnja i da je ona uzimala tu i Pokoya i Mašu nedavno..
29.11.2014, 08:32
Jeca_Perec
181
i ja sam u potrazi za Poccoyom, da li ste ga slucajno spazili u nekoj radnjici ?! da li je neko isao u ovu kinesku radnu na Alipasinom, gdje je receno da se ima kupiti?!
30.11.2014, 22:39
Lavić
229
Pokojo sam vidjela u Importane na -1, ne znam kako se radnja zove.
A na Skenderiji, gdje stoji tramvaj šestica, ima knjižara na uglu, u kojoj nema šta nema.
08.12.2014, 12:27
shej
103
Gdje kupiti one tvrde kartonske slikovnice po nekim normalnim cijenama?
08.12.2014, 16:35
minie
165
IZVORNA PORUKA: shej
Knjizare Svjetlost :)
14.12.2014, 00:24
Full Moon
534
...igracke pokojo i ekipa, ima li igdje???
14.12.2014, 01:40
Pikapolonica
221
IZVORNA PORUKA: Full Moon
Vise puta su ovdje pitali i cini mi se da niko nije nasao. Valjda je nekad bo u Bambini Mondu, mada ja licno nisam vidjela. Po meni je za te stvari eBay zakon. http://m.ebay.co.uk/itm/161423646710?nav=SEARCH
14.12.2014, 09:27
Full Moon
534
IZVORNA PORUKA: Pikapolonica
Vise puta su ovdje pitali i cini mi se da niko nije nasao. Valjda je nekad bo u Bambini Mondu, mada ja licno nisam vidjela. Po meni je za te stvari eBay zakon. http://m.ebay.co.uk/itm/161423646710?nav=SEARCH
Upravu si, ali hajd rekoh da nema slucajno sta brze i blize
14.12.2014, 10:33
lepetetka
615
IZVORNA PORUKA: shej
vidi na sajmu sada, valjda su snizili cijene.. Je li neko išao??? Ako ko izvidi neka javlja i meni bi trebalo slikovnica za djecu..
Upravu si, ali hajd rekoh da nema slucajno sta brze i blize
I ja sam uvijek za tu varijantu, ali cesto se odlucim i za eBay i kad ima nesto kod nas, iz prostog razloga sto me cesto jeftinije dodje.
canim, bas super izgleda, moze cijena i detalji na pp
14.12.2014, 21:38
canim
4126
canim, bas super izgleda, moze cijena i detalji na pp
Nemogu da ti posaljem poruku, ne znam zasto, posalji mi ti prvo pa cu ti odgovoriti.
14.12.2014, 22:26
Alannah
518
canim,ovo izgleda odlicno. Molim te,ajd i meni posalji pp
14.12.2014, 22:52
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: Alannah
canim,ovo izgleda odlicno. Molim te,ajd i meni posalji pp
ajde canim i meni :)
14.12.2014, 23:01
canim
4126
Ovako, s obzirom da vas ima puno zainteresovanih i ovdje i na pp ja cu nju zamoliti da nekako napravi fb profil ili neku stranicu pa vi svi nju tamo kontaktirajte i dogovarajte se oko narudjbi,detalja i slicno.
Reci cu joj nek postavi slika ako ima i sta moze napraviti ali zaista zena bas fino uredno radi i sve sa pamucnim koncem, ja recimo znam heklati ali ovo sto ona radi bas moras imati zivce i osjecaj za takve detalje, nisam ja plaho za tog, tako da, sta god ova moja cura hoce, ja kod nje narucim
Ovako, s obzirom da vas ima puno zainteresovanih i ovdje i na pp ja cu nju zamoliti da nekako napravi fb profil ili neku stranicu pa vi svi nju tamo kontaktirajte i dogovarajte se oko narudjbi,detalja i slicno.
Reci cu joj nek postavi slika ako ima i sta moze napraviti ali zaista zena bas fino uredno radi i sve sa pamucnim koncem, ja recimo znam heklati ali ovo sto ona radi bas moras imati zivce i osjecaj za takve detalje, nisam ja plaho za tog, tako da, sta god ova moja cura hoce, ja kod nje narucim
Postavit cu vam link kad mi jave.
Super, je li ona u BiH ? Ž Obavezno nam javi, narucila bih nesto za svoje :) Omiljene crtace :)
15.12.2014, 11:42
canim
4126
Medic jeste u Bih, u Sarajevu ali vec kad pitas rodjena je tamo gdje vjecno sunce sja
Poslala mi je njena cerka link stranice, Mali pleteni svijet pa eto nadjite je na fb, ja cu predloziti medic, pa vam medic moze predloziti svidjanje, ako ne nadjete.
15.12.2014, 12:04
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: canim
Medic jeste u Bih, u Sarajevu ali vec kad pitas rodjena je tamo gdje vjecno sunce sja
Poslala mi je njena cerka link stranice, Mali pleteni svijet pa eto nadjite je na fb, ja cu predloziti medic, pa vam medic moze predloziti svidjanje, ako ne nadjete.
u pjesmi kazu : tamo gdje je Makedonija
Odoh potraziti, hvala :)
15.12.2014, 13:28
canim
4126
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: canim