cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Gdje kupiti igracku ?

clock-img

20.02.2014, 14:24

clock-img

minie

pencil-img

165

I ja sam ga vidjela u Konzumu u Wisi

clock-img

04.06.2014, 14:21

clock-img

salmana

pencil-img

321

Zene, gdje sada kako se zatvorio One2Play kupujete igracke? Mislim konkretno na LalaLupsi, MyLittlePony, LittlestPetShop I tako neke kojih nema u drugim prodavnicama ili ima lai je losa ponuda skroz?

Za rodjendan se evo ubih ne znam gdje da nadjem prodavnicu da mi zamijeni One2Play :(

clock-img

14.06.2014, 21:17

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: salmana

Zene, gdje sada kako se zatvorio One2Play kupujete igracke? Mislim konkretno na LalaLupsi, MyLittlePony, LittlestPetShop I tako neke kojih nema u drugim prodavnicama ili ima lai je losa ponuda skroz?

Za rodjendan se evo ubih ne znam gdje da nadjem prodavnicu da mi zamijeni One2Play :(

vecinu imas u Mercator centrima, mi smo tamo kupovali i LPS, Monster High, MLP, a imas i Lalalupsi..

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

14.06.2014, 21:17

clock-img

leona81

pencil-img

6373

gdje kupiti lutke iz Frozen crtanog...ili nesto s tim likovima?

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

14.06.2014, 23:03

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

IZVORNA PORUKA: leona81

I meni bi dobro došao Olaf :)

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

14.06.2014, 23:06

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: leona81

e ja nisma nigje ništa nšala još... pa ni majice...baš me čudiuser posted image mislim do sada je već trebalo biti do šešira do tena
...i mene zanima gdje ima...bilo što sa sestrama i olafom :)
Elsa naravno najbitnija svimauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 14.6.2014 23:07:15 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.06.2014, 08:26

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Frozen majice su bile u H&M ali u radnji, i princesa Sofia, nije bilo on line...a igracke nisam nigdje vidjela...sad ste me zadeveraleuser posted image

clock-img

15.06.2014, 10:13

clock-img

MajkaTereza

pencil-img

128

IZVORNA PORUKA: salmana

O bas tim igrackama ne znam stvarno, ali meni je za rodjendan recimo dobro dosla prodavnica igr. u Importanne centru, a u BBI, na onomspratu gdje je Lego ima jedna prodavnica koja je prilicnookopremljena, i baby centar ofkors, ako zelis da dodas cvaju na cijenu user posted image I ima iMerkator nesto malo, ali mi smo se uspjeli snaci u pomenutim.. Da ti kazem samo da prvo odes u Importanne, jer sam ja uLegu kupula neku garazicu za 36 KM, i onda odem u Importane i tamo je bila 19 KM. Kad se nisam pojedikus.. Pa rekoh da neko ne napravi slican ffaul user posted image

clock-img

15.06.2014, 12:07

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ja sam u grand centru nasla male likove al su grozni kinesko smece neko, a ima i lutka al takodjer je losa 15 KM kosta Elsa. medjutim M se ne svidja pa me interesuje imaju li negdje prave disney

clock-img

15.06.2014, 12:10

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Frozen majice su bile u H&M ali u radnji, i princesa Sofia, nije bilo on line...a igracke nisam nigdje vidjela...sad ste me zadeveraleuser posted image

hvalaaaaaaaaaaaa
naručenoooooooooooouser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.06.2014, 16:44

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

hvalaaaaaaaaaaaa

Naruci koju viskauser posted image , nije bilo brojeva kad sam ja bila...

clock-img

16.06.2014, 19:36

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

hvalaaaaaaaaaaaa

Evo rekla sam ako bude 122 nek uzme....eh. a meni treba info rosle od 35 broja pa ako moze da se mogu ono razvuciuser posted image stnici ruke ,noge...cijene...gdje u gradu po njih...kavo je stanje intersporta cijene znal neko...rozr..lila...aravno

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.06.2014, 23:37

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

hvalaaaaaaaaaaaa

Evo rekla sam ako bude 122 nek uzme....eh. a meni treba info rosle od 35 broja pa ako moze da se mogu ono razvuciuser posted image stnici ruke ,noge...cijene...gdje u gradu po njih...kavo je stanje intersporta cijene znal neko...rozr..lila...aravno

122 je bilo, nama je to veliko ;)
...role i stitnici u sport life radnjama, ako nisu snizene role su oko 75 KM, stitnici oko 14 KM set...

clock-img

16.06.2014, 23:42

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

uh odoh reći 116 onda...to je 110/116 ...do petka će u novi šoping :)))
hvala za role...
spremamo s eza rođkas..očito jeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

17.06.2014, 23:52

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

uh odoh reći 116 onda...to je 110/116 ...do petka će u novi šoping :)))
hvala za role...
spremamo s eza rođkas..očito jeuser posted image

Hej, to za mene je liuser posted image , hvala punouser posted image

clock-img

18.06.2014, 00:09

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

31.07.2014, 18:00

clock-img

frckica

pencil-img

26

Dosta kupujem na ovom profilu https://www.facebook.com/igrackepolovne.zabebe ono sto nemaju u ponudi, u vecini slucajeva mi nabave. Jako sam zadovoljna i sa igrackama i sa uslugom :) Ko voli neka izvoli. Pozz mamite

clock-img

25.08.2014, 09:16

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Jutro, jeste li vidjele negdje torbu za fizicko sa disney frozen likovima?

clock-img

31.08.2014, 19:56

clock-img

Medi_87

pencil-img

1472

Gdje kupiti Robo fish kod nas user posted image

clock-img

31.08.2014, 21:35

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

221

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Pogledaj u Bimaco-u u SSC-u i u onoj radnji Denis u BBI-u, sto se otvorila umjesto One2Play.

The world is mine!
A. 21.08.2011.

clock-img

31.08.2014, 22:44

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

U merkatoru, ako mislimo na istouser posted image

clock-img

31.08.2014, 22:51

clock-img

minie

pencil-img

165

IZVORNA PORUKA: Pikapolonica

Pogledaj u Bimaco-u u SSC-u i u onoj radnji Denis u BBI-u, sto se otvorila umjesto One2Play.

Ima Denis i u Grand centru, a ja sam tu ribicu vidjela i u Fisu (ako mislimo na isto)

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

clock-img

31.08.2014, 23:24

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: babina beba

Jutro, jeste li vidjele negdje torbu za fizicko sa disney frozen likovima?

Na pik.ba...
Ali je bas jeftina, pa ne vjerujem u kvalitet...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

10.10.2014, 20:35

clock-img

Just smile

pencil-img

86

Da li neko zna ima li igdje kod nas da se kupi Masa iz crtanog filma "Masa i medvjed"? :)

clock-img

10.10.2014, 21:08

clock-img

Alannah

pencil-img

518

Kod nas nisam nigdje vidjela Masu,ali na ebayu ima svasta,od lutkica do pribora za jelo sa Masom i medom.

Zadnji članci

article-img