cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Gdje kupiti - igračku?

clock-img

23.12.2010, 21:19

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ja sam tražila Pocoya i ekipu ali su mi u TL rekli da su sve te igračke povučene jer im je istekla ...nešto ...licenca ili nemam pojma sta mi rece... i da ih nece dobijati duže vrijeme user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 23.12.2010 21:22:33 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

18.01.2011, 11:01

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

nije igracka...ali je slikovnica, velikog formata (mislim A1), debelih, nepoderivih i plastificiranih listova i korica, sigurna sam da je bilo na sajmu knjige, da li je neko kupovao, koliko kosta, i gdje bi mogla ovu slikovnicu pronaci u gradu ili naruciti preko interneta? hvala

clock-img

18.01.2011, 11:04

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Gdje u moj okolini(zivim u Gracanici) naci Doru&companyuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

18.01.2011, 11:11

clock-img

idacha

pencil-img

1681

u TL u Mercatoru ima veeeeeelika Dora, preslatka je..
ddji na kafu i kupi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

clock-img

18.01.2011, 11:27

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: ĐoIsA

nije igracka...ali je slikovnica, velikog formata (mislim A1), debelih, nepoderivih i plastificiranih listova i korica, sigurna sam da je bilo na sajmu knjige, da li je neko kupovao, koliko kosta, i gdje bi mogla ovu slikovnicu pronaci u gradu ili naruciti preko interneta? hvala

tema slikovnice?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

18.01.2011, 11:36

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

mislim da ima kao slikovnica npr. sa medvjedicima, ali bez teksta nego svaki list ima iscrtanu drugaciju temu, kao medvjedici na zeljeznickoj stanici, pa u parku, u slaticarnoj nesto tako...mislim da je na sajmu bilo i fotografije zivotinja u slikovnici, pa na svakom listu dr. zivotnje ptice, sumske zivotinje i sl. ,,tada mi naravno to nije trebalo i ne znam cijenu i gdje bi to mogla naci u gradu,,,specificno je sto je to bas, bas velika slikovnica... tema nije bitna, bitno je da je to ogromna slikovnica..

clock-img

18.01.2011, 13:18

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja sam tražila Pocoya i ekipu ali su mi u TL rekli da su sve te igračke povučene jer im je istekla ...nešto ...licenca ili nemam pojma sta mi rece... i da ih nece dobijati duže vrijeme user posted image

user posted image

Pokoya smo dobili...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

13.02.2011, 16:49

clock-img

Nejrica

pencil-img

351

Drage moje,zanima me jeste li u posljednje vrijeme negdje vidjeli drvenog konjica za ljuljanje?Ljetos ih je bilo svukuda,ali sada nesto nema,ako i naletim,bude plasticniuser posted image .Hvalaaaa!!!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

clock-img

13.02.2011, 17:38

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Mi smo predivnog konjica za ljuljanje dobili za rockas...user posted image
Nas je kupljen u One2Play,pa mozda da tamo pogledas...Ja sam konjice,ali one fine vidjala i u Mercatoru,ali podavno...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

13.02.2011, 17:56

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

konjice sam vidjela u merkatoru u Grandu- Ilidža ... i u prodavnici igračaka na sprtu Granda  al je bio skroz mali konic

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

13.02.2011, 21:47

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Ja sam konjice plisane vidjela u Bingu na AP,bilo ih je razlicitih velicina

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

13.02.2011, 21:49

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: Nejrica

Drage moje,zanima me jeste li u posljednje vrijeme negdje vidjeli drvenog konjica za ljuljanje?Ljetos ih je bilo svukuda,ali sada nesto nema,ako i naletim,bude plasticniuser posted image .Hvalaaaa!!!

sorry ne vidjeh da trazite drvenoguser posted image a ne mogu prepraviti por
drvenog sam vidjela u One2play

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

13.02.2011, 22:13

clock-img

shejla

pencil-img

1136

ja sam isto vidjala u Bingu...
A danas sam vidjela super zeku za ljuljanje, kao foteljica, a dole na onim istim drvenim nogama kao i konj...ali ima fino naslon iza...ma extra. Samo je roza, bas za curicu... U importaneu na -1 spratu ona radnja igracaka.... oko 70 KM

< Poruku je uredio shejla -- 13.2.2011 22:14:03 >

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

13.02.2011, 22:23

clock-img

shejla

pencil-img

1136

IZVORNA PORUKA: ĐoIsA

mislim da ima kao slikovnica npr. sa medvjedicima, ali bez teksta nego svaki list ima iscrtanu drugaciju temu, kao medvjedici na zeljeznickoj stanici, pa u parku, u slaticarnoj nesto tako...mislim da je na sajmu bilo i fotografije zivotinja u slikovnici, pa na svakom listu dr. zivotnje ptice, sumske zivotinje i sl. ,,tada mi naravno to nije trebalo i ne znam cijenu i gdje bi to mogla naci u gradu,,,specificno je sto je to bas, bas velika slikovnica... tema nije bitna, bitno je da je to ogromna slikovnica..

imaju ogromne slikovnice u Svjetlosti, na Titovoj... Ne znam cijenu...

A da li je neko vidio neki mali klavir ili sintisajzer, ali onako malo ljepsi...da nisu ovi neki iz Robota, sto vidis na njima da ce se raspasti za 2 dana user posted image

clock-img

14.02.2011, 10:10

clock-img

Nejrica

pencil-img

351

Puuuuuno vam hvala na informacijamauser posted image user posted image user posted image !!!Sad idemo onda da obidjemo te radnje,nadam se da cemo ga naci!

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

clock-img

14.02.2011, 14:32

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: shejla

A da li je neko vidio neki mali klavir ili sintisajzer, ali onako malo ljepsi...da nisu ovi neki iz Robota, sto vidis na njima da ce se raspasti za 2 dana user posted image

Znam da su bili u TL-u, svi muzički instrumenti, pa i mali sintisajzer.
Sve je dobro dok ne dođu u fazu bubnja - nama je mozak odvajao se od glave vikendom u 07,00 sati :(

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

16.02.2011, 22:06

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Jaoj pomagajte, gdje mogu naći lutku Noddy ili Pepu prase? Ili neki komad odjeće?

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

16.02.2011, 22:45

clock-img

shejla

pencil-img

1136

pepa pig je bila u One2play....a Nody-ja nisam nikad, cini mi se, vidjela user posted image

clock-img

17.02.2011, 07:53

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

Hvala shejla, moraću otići da pogledam. A Nodija sam vidjela na nekom srbijanskom sajtu, ali ne vrše isporuku za BiH user posted image . Moraću se nekako organizovati za to.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

clock-img

18.02.2011, 11:43

clock-img

martajay

pencil-img

400

zna li neka gdje se ima kupiti, u sarajevu, ona krpena lutka, koja se navuce na ruku, i onda se kao pomera, prica.... znate na sta mislim?

7.4.2009.

clock-img

18.02.2011, 11:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: martajay

zna li neka gdje se ima kupiti, u sarajevu, ona krpena lutka, koja se navuce na ruku, i onda se kao pomera, prica.... znate na sta mislim?

vidjela sam to u one2play-u cini mi se

clock-img

18.02.2011, 11:50

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Ben 10 figure- ali ne kineske ?
Do sada smo samo nasli Psinu u One 2 Play ali ostalo je nestalo...?

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

18.02.2011, 11:52

clock-img

HanaBana

pencil-img

1182

Pepa pig ima u TEMPU u Lukavici.
A krpene lutkice sto se navuku na ruku pa se prica sa  njima za manju djecu ima u svakom soping centru a u konzumu ima citavo pozoriste, scena, platno i lutkice koje se nataknu na prst.

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

clock-img

18.02.2011, 11:53

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Amrino, pa sve je sada iz Kine

clock-img

18.02.2011, 11:56

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Amrino, pa sve je sada iz Kine

jeste ali ben 10 figure koje se kupe u rajlovcu i kineskoj pordavnici strašno se razlikuju od onih kupljenih u TL...
ja sam onoga vatrenog čekala 2 mjeseca i nazvali nas da je došao i kupila sam a vatreni iz binga toliko je smrdio da je bilo strašno za pomislit da nam neko dijete to stavio u rukeuser posted image

U kini jest jeftina radna snaga i svi tamo rade porizvodnju ali sirovine uvoze iz druge zemlje a ne kine. jedino ako hoćete nešto kupiti kod kineza neka bude na njima made in bangladeš neće smrditi i služit će svrsiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img