cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Gdje kupiti - igračku?

clock-img

20.01.2012, 12:57

clock-img

leona81

pencil-img

6373

Meni su ti laptop folovi nidje veze iskreno, ako bas moras, jer si obecala da mu ga kupis, uzmi neki jeftiniji...ti Minis i dinosaur koje sam ja vidjela u one2play su precijenjeni jer imaju tako mali ekran da je to nevjerovatno. ja sam neki obicni plavi laptop, bio je bas za decke, uzela mojoj M jer je bio najjeftiniji i razvalila ga je za 7 dana, svirao je, imao neke pjesmice, abeceda, izgovarao na engleskom slova i rijeci, mozda je kostao 12 KM u bivsem sam shopu u Kralja Tomislava, sad je tu radnja sa igrackama

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

20.01.2012, 12:57

clock-img

miracle

pencil-img

281

user posted image user posted image Hvala.....

clock-img

20.01.2012, 12:58

clock-img

miracle

pencil-img

281

leona....znam da će ga razvaliti garant,jer je još mali...ali obećala sam mu....i moram ga kupiti...

Hvalauser posted image

clock-img

20.01.2012, 13:01

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: miracle

leona....znam da će ga razvaliti garant,jer je još mali...ali obećala sam mu....i moram ga kupiti...

Hvalauser posted image

joj znam, ista sam takva...vidis ova opcija od Tajre nije losa, nisam odavno bila u Robotu...ali eto znas sad da ima i u toj radnji u K. Tomislava, bilo je raznih od jeftinoce do skupih:)

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

20.01.2012, 13:36

clock-img

zagy

pencil-img

351

U fazi smo Angeline balerine, pa me interesuje ima li se gdje kupiti igračka ili garderoba sa njenim likom ?

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

21.01.2012, 00:27

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

zna li neko gdje ima kupiti plisani strumf, malo veci, oko 25 cm i posto je?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

21.01.2012, 00:46

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: zagy

U fazi smo Angeline balerine, pa me interesuje ima li se gdje kupiti igračka ili garderoba sa njenim likom ?

nikad čula za tu zvrk hanumu!user posted image

clock-img

21.01.2012, 01:06

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: milenium

Dok je Nemirko bio u fazonu skupljanja slicica bio je album i slicice sa Andjelinom a igracku nisam vidjala. Za garderobu ne znam, ne zalazim medju rafove za curice iz zdravstvenih razlogauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

21.01.2012, 01:09

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: milenium

Dok je Nemirko bio u fazonu skupljanja slicica bio je album i slicice sa Andjelinom a igracku nisam vidjala. Za garderobu ne znam, ne zalazim medju rafove za curice iz zdravstvenih razlogauser posted image

Igracku nisam ni ja vidjela nigdje, a jedno vrijeme i moj F je bio po vazdan balerina Andjelina user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

21.01.2012, 21:16

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: teacher75

vidjela sam samo male, oko 10 cm, bili su 7 KM u konzumu

clock-img

21.01.2012, 21:44

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

ja sam ih vidjela na onom standu kod as.a na socijalnom vise strumfovi zajdeno sa dorom i ostalom rajom. Cijenu ne znam.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

21.01.2012, 22:03

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: teacher75

vidjela sam samo male, oko 10 cm, bili su 7 KM u konzumu

hvala, narucili smo ovog od 25cm preko ebay-auser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

21.01.2012, 22:29

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Bilo je i Strzmfova svakakvih u One"Play :)

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

22.01.2012, 09:27

clock-img

leona81

pencil-img

6373

gdje ima plisana dora mala? i inace sve u vezi s dorom, ova moja je opsjednuta...jel neko posteljinu vidio negdje?

clock-img

22.01.2012, 11:27

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

gdje ima plisana dora mala? i inace sve u vezi s dorom, ova moja je opsjednuta...jel neko posteljinu vidio negdje?

Na fbuser posted image

Ukucaj djecija odjeca po narudzbiuser posted image

Posteljine su od 55-65 KM, igracka oko 30 KM...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

22.01.2012, 12:10

clock-img

MajkaTereza

pencil-img

128

Moja rodica kupila curici na piku Dora zidne stikere, preslatki. Mala tako ponosna, kad joj dodju drugarice samo ponavlja: ja imam Dorinu sobu user posted image Ne znam tachno shta je ukucala,ali eto da vam javimuser posted image

clock-img

22.01.2012, 14:01

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: tajra

Na fbuser posted image

Ukucaj djecija odjeca po narudzbiuser posted image

Posteljine su od 55-65 KM, igracka oko 30 KM...

vidjela sam to al ta dora ne lici na doru, a posteljine su na ebay 10 funti plus 5 funti dostave...ako ima negdje za nekih 30ak KM to mi je ok, sve preko se ne isplati, za igracku takodjer...

clock-img

22.01.2012, 14:02

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: MajkaTereza

Moja rodica kupila curici na piku Dora zidne stikere, preslatki. Mala tako ponosna, kad joj dodju drugarice samo ponavlja: ja imam Dorinu sobu user posted image Ne znam tachno shta je ukucala,ali eto da vam javimuser posted image

hvala hvala:) mozda to uzmemo

clock-img

22.01.2012, 14:11

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Molim mamice ove malo starije djece da mi daju ideju sta bi djecaku od 5g moglo biti zanimljivo, nesto "pametno" ...ja nikako da skontam, kontam onu garazu sa auticima, neki dan sam gledala ono nesto "pazi tatu da ne probudis" ne znam tacno kako se zove je li neko uzimao, vrijedi li?

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

22.01.2012, 14:16

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

ne znam djeca su razlicita, ali cinimi se da lego kocke nikad ne dosade pa cak se i stariji zaigraju user posted image

ja usput da pitam gdje bi mogla nabaviti igracku super mario ako uopste ima?user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

22.01.2012, 14:22

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: Hannan

Molim mamice ove malo starije djece da mi daju ideju sta bi djecaku od 5g moglo biti zanimljivo, nesto "pametno" ...ja nikako da skontam, kontam onu garazu sa auticima, neki dan sam gledala ono nesto "pazi tatu da ne probudis" ne znam tacno kako se zove je li neko uzimao, vrijedi li?

Super igrica. Moja kcerka to ima i svi se igramo (prava porodicna igra kada imas dijete od 4-7 godina uzrasta, mada se sada i ova mala igra s nama). Ja sam par puta to kupila za poklon i svi su bili odusevljeni. Inace su mi te drustvene igre super poklon. Zabavi se dijete sa roditeljima, sa bratom/sestrom, sa drugarima kada dodju.

clock-img

27.02.2012, 14:01

clock-img

tap3ah

pencil-img

358

Trebao bi nam neki robot - igračka. Pa ako ko ima iskustva s kojim neka preporuči

:) ..... šprinc je stigao ........... :)

clock-img

27.02.2012, 14:14

clock-img

Hurma

pencil-img

662

i ja ponekada ne znam koju igracku uzeti... ali sam skontala da autice od nas vise nece dobiti... sad mu muz sa puta donio TImmytime igracku, nesto se kaci pa kao ne smije da skoci ovo ono... pa se on trudi nesto, stima... malo skuplja igracka, ali bas malo da razvija mozak i motoriku... vise se jezim na puzanja i guranje po stanu autica... fakat treba uzimati inteligentnije igracke... one2play u BBI je vrg... ali je poskup, a opet kazem bolje mjesecno jedna kako treba nego sedmicno neka koja vrlo brzo zavrsi u kontejneru... ako imate prijedloge, molim dajte...
moj malac ima 2,5 godine... hvala :)

clock-img

03.03.2012, 23:31

clock-img

leonela

pencil-img

45

ne znam da li znate ali second hand baby,tako nesto, na dobrinji ima super igracke,i kvalitetne i jeftine,moze se naci dosta did.igracaka.A kad si kod tog timija i mi imamo isti i super je user posted image .

clock-img

03.03.2012, 23:35

clock-img

draguljče

pencil-img

1049

PINO TOY. Eto igračaka. I što manje to bolje.

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Zadnji članci

article-img