Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nemoj da se bojis, dr ce ti pogledati na uzv i reci da li je trudnca, mozda ti treba terapija da ucvrstu trudnocu, a i ako je spontani bio moras uzmati terapiju..ne boj se mila, spremi se i do bolnice..
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
09.03.2012, 14:13
choirgirl
375
Drage zenice,
ja sam imala pobacaj u 7.sedmici trudnoce, 20. februara, jako krvarenje prva 3 dana, nakon toga jos par dana, ukupno sam krvarila sedmicu. Beta nakon toga nula, potvrdjeno da nisam trudna vise.
Medjutim ja opet pocinjem malo krvariti sad zadnji ponedeljak, to je tacno 2 sedmice nakon pocetka pobacaja, s tim sto nije prava krv, jako tamna, bas cudno...
Je l se nekom ovo desilo? Sta moze biti u pitanju, nekakav hormonalni disbalans ili?I zanima me kad se obicno ocekuje prva menstruacija nakon spontanog?
Ici cu doktoru u iducu srijedu, ali jako me brine ovo, jer se spremam za VTO, pa bi bilo super ako mi neko odgovori...