writing-img

RE: Kuhinjski aparati i kuhinja općenito

clock-img

10.04.2012, 22:59

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

hvala cure...kazu da narandzasta povecava apetit user posted image zato sam na Dukan dijeti user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

10.04.2012, 23:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

moja vesela kuhinja koja budi apetit user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

IZVORNA PORUKA: Amam

Visnja,kuhinja ti je bas cakana user posted image ,prava veselica .

Ovo sam i ja htjela reci. Lijepo upakovana, sve 'pod konac', vesela i pomalo 'otkacena'. Super. Neka je sa srecom novi homeuser posted image user posted image

Sad nesto kontam...koliko ti zeno imas prostora u kuhinjiuser posted image Blago tebeuser posted image

clock-img

22.10.2012, 23:30

clock-img

lorus

pencil-img

54

Drage dame, ima li neka od vas iskustva sa indesit aparatima (frizider, masina za sudje)?

U fazi sam uredjenja kuhinje pa molim preporuku na osnovu vasih iskustava.

clock-img

22.10.2012, 23:42

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: lorus

Drage dame, ima li neka od vas iskustva sa indesit aparatima (frizider, masina za sudje)?

U fazi sam uredjenja kuhinje pa molim preporuku na osnovu vasih iskustava.

kod mene je indesit mašina sa veš + sušilica 2 u 1....generalno nemam zamjerni...ni na cijenu ni dosadašnji kvalitet...
sad nedavno sam čitala da u slučaju servisa se duže čeka...meni hB nije trebao no eto sad bih se dodatno i o tome raspitala nakon ove informacije...

frižider je takođe indensit, al je mlad poprilično za sada super...ugrandbeni...u kuhinju smo ga gorenje ugurali...

mašina na suđe mi nije indesit al da sam našla tada istu u dimenzijama i boji i cijeni koja mi dogovara uzela bih bez ramišljanja...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

23.10.2012, 18:23

clock-img

lorus

pencil-img

54

Hvala Hanady,, molim vas ako jos neko ima iskustva nek se javi.

clock-img

26.10.2012, 00:00

clock-img

pepika

pencil-img

863

JA imam masinu za ves indesit i nisam zadovoljna,poslije 2 godine koristenja joj je otisao neki dio koji kosta 250 km,kako smo prokontali isplatnije nam je uzeti novu masinu. Ima neki problem nece da okrece u desno,mislim sad hoce sad nece,ma haus. Prvom prilikom mjenjam je. I sad kad mi neko preporuci marki Indesit ne bi uzela nema sanse. To je moje iskustvo

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

clock-img

26.10.2012, 18:51

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

Ja imam Indesitovu mašinu za veš

+sušilicu i električni šporet s ravnom pločom. Prezadovoljna sam, sljedeće što budem kupovala bit će Indesit.

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

27.10.2012, 02:03

clock-img

leona81

pencil-img

6373

imam indesit susilicu, evo 3 joj je godina, servis dodje u roku od 24 sata(gorenje servis)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

27.10.2012, 09:40

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: leona81

servis dodje u roku od 24 sata(gorenje servis)

Da znas kako si me utjesila...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.10.2012, 10:19

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: tajra

IZVORNA PORUKA: leona81

servis dodje u roku od 24 sata(gorenje servis)

Da znas kako si me utjesila...user posted image

ja uvijek samo njih zovem, doduse u 3 godine nam nije trebao servis uopste za susilicu, ali kad ih zovem za masinu za ves, za sporet, bojler ili bilo sta, jednom su samo onako pregledali susilicu usput i sve je bilo ok, dodju uvijek u roku od 24 h, meni se nije nikad desilo da ih duze cekam, a i moja mama i svekrva zovu samo njih i dodju isto tako brzo, malo jesu skuplji nego kad dodje majstor(ali i to je diskutabilno) ali daju garanciju ako nesto zamjene sto je meni jako bitno

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

29.10.2012, 18:03

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Trebamo kupit novi elektricni sporetu i hocemo onaj sa staklokeramickom plocom.trebaju mi savjeti
koji je dobar,kakvi su uopste ovi sporeti i na stzo trebam obratiti paznju.gledam malo na netu i vidim milion specifikacija.sad bi bas kupila neki dobar

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

29.10.2012, 20:54

clock-img

srećicaa

pencil-img

21

Upravo dogovaramo izradu nove kuhinje, pa mi treba jedan savjet. Imam mogućnost da šporet stavim ispod prozora i da ne ugrađujem napu, ali ne znam koliko mi je to pametno. Prije sam imala neku Gorenje-najobičniju napu i više sam koristilo njeno svjetlo nego ventilaciju jer nije baš nešto dobro vukla, ali možda sam trebala uzeti neku malo jaču ili bolju. Trebaju mi vaši savjeti koliko vam zaista koristi napa i da li mislite da je veći efekat napa ili otvoren prozor?
Hvala user posted image

¨*..*°•. ¸.•°*°•. ¸.•°*°•..•°¨*
Imala sam puno toga u životu, ponekad i previše, ali niz godina nisam imala pravu sreću. Sada je mama sa tobom dobila sve što je ikada željela-život, sreću i ljubav-sve ostalo je prolazno.
16.03.2013.

clock-img

29.10.2012, 21:04

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

obicna napa je samo ukras i koristim svjetlo a njoj...ali da nesto vuce ma slabo...

ako imas mogucnost za onu sa dimnjakom kupi nju...
mada prozor iza sporeta ti je super rjesenje ... Mislim da sam (ili haluciniram) nesto slicno vidjela kod Ilhane

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

29.10.2012, 21:08

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ka sam napu sa dimnjakom kupila u sklopu kuhinje...
i poklonila...
svjetlo je ejdino što bih korstila kao i moja mama...
ja imama porzor u kuhinji i godinama nemam potrebu za napom a fakat se dosta kzha u kuhinji i pretis radi nemilice...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

29.10.2012, 21:12

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

kod mene je ona vanjska i zaista je super, a želja mi je da ma onu modernu kao na trokut pa gore onaj sulunar, kod mene je beko ona standardna i super radi, s vremena na vrijeme filter promjenim

clock-img

29.10.2012, 21:19

clock-img

Alhemicarka

pencil-img

260

IZVORNA PORUKA: srećicaa

Upravo dogovaramo izradu nove kuhinje, pa mi treba jedan savjet. Imam mogućnost da šporet stavim ispod prozora i da ne ugrađujem napu, ali ne znam koliko mi je to pametno. Prije sam imala neku Gorenje-najobičniju napu i više sam koristilo njeno svjetlo nego ventilaciju jer nije baš nešto dobro vukla, ali možda sam trebala uzeti neku malo jaču ili bolju. Trebaju mi vaši savjeti koliko vam zaista koristi napa i da li mislite da je veći efekat napa ili otvoren prozor?
Hvala user posted image

Ja sam imala šporet ispod prozora, i čim smo adaptirali kuhinju sam to promjenila. Ne možeš naprati prozor, sve ono što prska po pločicama i samom šporetu će ti biti na prozoru - plus 10 puta vidljivije i teže za oprati. Sad imam ispod prozora element od 40 cm, pa šporet. Napu nemam, a ne bih je ni kupila da nema prozora. Moja mama ima u kuhinji bez prozora i nikad je ne uključuje, a to je katastrofa za čistiti.

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

clock-img

29.10.2012, 21:34

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: bebacha

Trebamo kupit novi elektricni sporetu i hocemo onaj sa staklokeramickom plocom.trebaju mi savjeti
koji je dobar,kakvi su uopste ovi sporeti i na stzo trebam obratiti paznju.gledam malo na netu i vidim milion specifikacija.sad bi bas kupila neki dobar

ja sam u istoj dilemi bila i odabrala ovaj:
http://www.gorenje.ba/aparati_za_kuhanje/samostojeci_stednjaci?c=270122
Jos samo da ga kupim:)

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

30.10.2012, 00:19

clock-img

srećicaa

pencil-img

21

Hvala Vam svima na savjetima. Mislim da će biti varijanta bez nape. Ne znam kako se postavlja ta sa dimnjakom-da li je potrebno da je zid na koji se montira vanjski zid ili baš treba da iznad nje bude dimnjak user posted image
Najvjerovatnije da ću poslušati i ovaj savjet i eventualno šporet postaviti samo malo lijevo od prozora, da baš ne prska po prozoru, ali da je blizu njega, pa da para i mirisi brže izlaze.
Moja napa-iako kupljena prije par godina, Gorenje je bila bezveze, ali pošto sam kupila tu neku jeftiniju kontala sam da je možda omjer cijene i kvalitete.

¨*..*°•. ¸.•°*°•. ¸.•°*°•..•°¨*
Imala sam puno toga u životu, ponekad i previše, ali niz godina nisam imala pravu sreću. Sada je mama sa tobom dobila sve što je ikada željela-život, sreću i ljubav-sve ostalo je prolazno.
16.03.2013.

clock-img

30.10.2012, 05:47

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: palachinken

i meni je ovaj najbolji.znas li slucajno kakve su cijene kod nas za ovaj sporet

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

30.10.2012, 08:08

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: palachinken

i meni je ovaj najbolji.znas li slucajno kakve su cijene kod nas za ovaj sporet

Najjeftinije sam našla 760 za keš, a ide i do 930 po onim internet prodavnicama.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

30.10.2012, 08:09

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: srećicaa

Hvala Vam svima na savjetima. Mislim da će biti varijanta bez nape. Ne znam kako se postavlja ta sa dimnjakom-da li je potrebno da je zid na koji se montira vanjski zid ili baš treba da iznad nje bude dimnjak user posted image
Najvjerovatnije da ću poslušati i ovaj savjet i eventualno šporet postaviti samo malo lijevo od prozora, da baš ne prska po prozoru, ali da je blizu njega, pa da para i mirisi brže izlaze.
Moja napa-iako kupljena prije par godina, Gorenje je bila bezveze, ali pošto sam kupila tu neku jeftiniju kontala sam da je možda omjer cijene i kvalitete.

Ne mora ici u dimnjak. Ako nema dimnjaka u kuhinji, izbuši se rupa na vanjskom zidu i stavi mrežica s vanjske strane. Nape ne bi uopšte trebale ici u dimnjak, nego u posebne ventilacione otvore za napu.

clock-img

14.11.2012, 14:33

clock-img

kolikoo

pencil-img

5

clock-img

15.12.2012, 23:29

clock-img

lorus

pencil-img

54

Dobro vece drage dame, kupujem kombinovani sporet struja-plin, odgovarao bi mi onaj u smedjoj boji, pa ako neka od vas ima iskustva s odrzavanjem istog...dvoumim se izmedju smedjeg i bijelog jer bijeli, kako sam vidjela zuti u dijelu iznad rerne, zbog isparavanja tokom pecenja, to se moze malo ocistiti, ali ne potpuno. Koncar ili gorenje?

clock-img

15.12.2012, 23:38

clock-img

Amam

pencil-img

659

IZVORNA PORUKA: lorus

Dobro vece drage dame, kupujem kombinovani sporet struja-plin, odgovarao bi mi onaj u smedjoj boji, pa ako neka od vas ima iskustva s odrzavanjem istog...dvoumim se izmedju smedjeg i bijelog jer bijeli, kako sam vidjela zuti u dijelu iznad rerne, zbog isparavanja tokom pecenja, to se moze malo ocistiti, ali ne potpuno. Koncar ili gorenje?

Imala kombinovani onaj crni/tamno smedjo,gorenje
on je super fercerao,ali svaka kap,cak i ciste vode,ako se sasusi i ostane fleka,svaka praskica se vidi,sluzio me punih 6 god bez ijednog servisa....s bijelim nemam iskustva.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

16.12.2012, 00:10

clock-img

ananas_ze

pencil-img

317

Ja sam prosle godine kupila kombinovani struja- plin, BEKO, nista mi nije zuto, i ja sam zasad prezadovoljna, tipkam s mob.a mogu kasnije sliku postavitiuser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

Zadnji članci

article-img