Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Starijima ne znam točno, ali do 10-og dana je otpao, a sad bebi tek 24 dan.
01.09.2015, 09:18
rose
8709
IZVORNA PORUKA: rose
velikoj curi 7 dan...maloj jos stoji (12 dana)
eto otpao 13-i dan...i ne otpao koliko se vrti ona stipaljka kod uzimanja bebe, presvlacenja i slicno...a nisam imala nacin da je bolje fiksiram ...sad hidrogen i bivacin i valjda ce biti ok
Mojoj otpao 9-ti dan..ona stipaljka je stvarno prevelika za maleni stomacic,sjecam se da je moja stalno bacakala nozice i dirkala stipaljku nogicama te je zbog toga znao i krvariti..vidjela sam da je i boli....a dugo je rana zarastala,cak i mjesec...
02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....
05.10.2015, 11:46
tičerica
28
8.dan. S tim da je zarastanje trajalo jos 10-tak dana.
07.10.2015, 23:12
rose
8709
IZVORNA PORUKA: Vanne
Mojoj otpao 9-ti dan..ona stipaljka je stvarno prevelika za maleni stomacic,sjecam se da je moja stalno bacakala nozice i dirkala stipaljku nogicama te je zbog toga znao i krvariti..vidjela sam da je i boli....a dugo je rana zarastala,cak i mjesec...
i nama je ovako bilo...prestala krvariti i pocela se susisti kada sam ja prestala da je posipam bivacinom i prscem hidrgeno i octeniseptom...i skinula gazu...v
E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."
23.02.2019, 10:38
emy24
222
evo i nas na ovoj temi...danas nam je 13 ti dan i jos nam nije otpao...fino se susi...kad smo bili kod pedijatra kaze da nije upaljen...ovo dvoje djece kad su bili mali jednom je otpao 5ti dan a drugom 6ti..sve tretiram kao i sa njima..pospricam oktaniseptom i ocistim sterilnom gazom...stavim malo i praska...pazim da ne kvasim...ali jedva cekam da otpadne
23.02.2019, 14:51
vortex RR
656
IZVORNA PORUKA: emy24
evo i nas na ovoj temi...danas nam je 13 ti dan i jos nam nije otpao...fino se susi...kad smo bili kod pedijatra kaze da nije upaljen...ovo dvoje djece kad su bili mali jednom je otpao 5ti dan a drugom 6ti..sve tretiram kao i sa njima..pospricam oktaniseptom i ocistim sterilnom gazom...stavim malo i praska...pazim da ne kvasim...ali jedva cekam da otpadne
Ne brini, nasoj bebi je otpao 11 dan. Uredno je kvasen (po preporuci patronazne), koristili isto octenisept i ponekad prasak. 2 dana prije otpadanja se poceo okretati lagano, 11 jutro ga nasli u peleni.Rekla nam je patronazna da i do 20 dana zna da se zadrzi i da se ne treba brinuti i da je sve to individualno
24.02.2019, 12:26
emy24
222
utjesila si me...ma on se drzi na koncu samo sto nije...sve me strah da nesto pogresno ne radim
28.02.2019, 08:29
vortex RR
656
IZVORNA PORUKA: emy24
utjesila si me...ma on se drzi na koncu samo sto nije...sve me strah da nesto pogresno ne radim
Otpao?
28.02.2019, 20:37
Amelaa RR
3309
Nama je otpao 12 dan, tako da je i meni se bilo oduljilo..al ok je.