cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Gdje mijenjate pelene kad ste u gradu?

clock-img

10.11.2009, 16:36

clock-img

dana3

pencil-img

2128

Tema je super kao prvo!
kao drugo i ostalo evo ovakva je situacija:presvalcimo se u kolicima ,autu ili(posto ovde svaki centar ima WC sa dodatkom za bebe i invalide)onda tu:uvijek nosimo torbu za njega i njegovima stvarima a tu se nalaze mala pakovanja(Putna)sa samponom i uljem pa tako ako bi bilo i situacija II smo spremni.Dok sam dojila radila sam to na klupama u trgovackim centrima ,pokrivena njegovm dekicom ili mojim sirokim salom a u jednom centru su uredili i spec mjesto za dojenje.
Daske za presvlacenje prekrijem nasim papirnim podloscima ima ih i pampers i libero koji se bace poslije.Naravno,ne ostajemo nikad cijeli boziji dan u gardu da je to cesto bilo.Sad od kuce krenemo suhi i presvalcimo se nakon dva -tri sata kod kuceeee

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

clock-img

11.11.2009, 12:32

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

E da ste me juce vidjele user posted image ...ustvari, da me vidio bilo ko...user posted image user posted image user posted image .
Expresno presvlacenje u garazi Merkura (na Stupu) na prednjem sjedistu auta. Jos mi dijete u tregericama, stramplama, dux, jakna...puna oprema user posted image ...ali sto ti je iskustvo... Bio je upakovan za par minutica...nije ni skonto sta sam mu uradila a i bio je kooperativan, mora se priznati.

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

11.11.2009, 13:01

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

i moja curica kao i Hamzuljak user posted image ima dobru probavu pa kaki najmanje   pet put na dan tako da se nekad desi da se ukaki napolju. Mada u zadnje vriejeme ima svoj cosak u koji sjedne kad kaki pa bez njega tesko i kaki :) Vezalo se djete za njega :)))

Sad mi je lakse jer je veca pa moze i stati i sve , maad nije nikad koopersivna kad se presvlaci pa mi je uvijek muka kad moram al eto. Kad je bila mala bas je bio problem gdje presvuci da legne  iako sam uvijek nosila podlogu z apresvlacenje. I stalno sam psovala ugogostiteljima i ostalim sto nemaju.
A posebno u dubrovniku kad smo bili....Sve je za 5 , skoro u svemu su ispred nas al po ovom uzas... bas nigdje kao sto ivana rece.....

Kad smo u gradu i ukaki se i ja imam srecu pa mi mama stanuje na "zgodnom" mjestu pa sam stalni gost.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

11.11.2009, 13:24

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Amrino RR

E da ste me juce vidjele user posted image ...ustvari, da me vidio bilo ko...user posted image user posted image user posted image .
Expresno presvlacenje u garazi Merkura (na Stupu) na prednjem sjedistu auta. Jos mi dijete u tregericama, stramplama, dux, jakna...puna oprema user posted image ...ali sto ti je iskustvo... Bio je upakovan za par minutica...nije ni skonto sta sam mu uradila a i bio je kooperativan, mora se priznati.

nije valjda da se ukakao kralj? user posted image ovaj moj to jos nije nikad vani obavio...u tom slucaju nema presvacenja vani, vec pravac kuca jer kod njega to sve iscuri bukvalno "do zavrata" user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

11.11.2009, 13:30

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Ukakio se nego stauser posted image . I ovom je prije curilo...user posted image a vidjet ces poslije sta te ceka...To ti je sad miomiris ko francuski parfem....sta je ovo "pravo" . Uzas user posted image user posted image user posted image .
Ali bar je sreca sto ne curi.
Sorry cure na detaljisanju user posted image .

P.S  I meni su prije one prostirke iz DM- a bile zakon i nigdje nisam mogla maketi bez njih!

< Poruku je uredio Amrino RR -- 11.11.2009 13:31:38 >

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

11.11.2009, 13:31

clock-img

delly

pencil-img

888

ja obavezno nosim torbu za presvlacenjem s pelenama i jednim pa nekad i dva presvlacila, zna se ukakit do zubauser posted image bas nju briga gdje je ,.. a kod doktora na kontroli obavezno mu prdne user posted image user posted image user posted image dok, naviko vise .. presvucem je u autu i ok je ,. a ovako na javnim mjestima ,javnim toaletima iako ima ono za presvlacenje ja nisam za tu varijantu ,

25.07 -dosla je nasa princezica

clock-img

11.11.2009, 13:40

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Kolica, auto, čak smo znali biti u FIS-u i kad vidim na kojem je nivou higijena mjesta nanjenjenog na presvlačenje - izaberem opciju kolica. I moj dječak kaki...uh....sinoć smo bili u gostima i taako se ukakario da me prosto bilo stid, ma ja kad nisam pala u nesvijest. Uvijek nosimo rusak i u njemu svu opremu od prostirke do rezervne odjeće nikad se ne zna.

A kad nemamo ni kolica ni auto, zovemo tatu da dođe po nas i trk kući ili kod dede ili gdje nam je već blizu.

24.12.2007.
24.o9.2013.

Zadnji članci

article-img