writing-img

RE: Perive boje za zidove

clock-img

14.06.2011, 13:52

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

Imaju se kupiti u svakoj boljoj opremljenoj prodavnici boja i lakova. Mi smo svoje kupili u Merkuru na Stupu, i nanosili smo ih na "hrapave" zidove.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

06.07.2011, 13:13

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: Amrino

Posto smo mi vec u fazi da ispoljavamo kreativnost tako sto saramo po zidovima...bilo bojicama bilo rukicama umocenim u Monte ili pekmez...user posted image ...zidovi su nam, blago receno, KRIZA!
Da krecim- necu. Ne isplati se...jer cu samo djaba baciti pare- bit ce ubrzo unisteno. Razmisljala sam o tapetama...ali onda sam nacula da postoje te perive boje za zidove.
Uzela sam juce u OBI- ju neki katalog Dulux boja te vrste i zvuci (a i izgleda ) zaista super. Cijene nisam ni gledala....pa me zanima ima li ko iskustva sa ovim...posto to zadovoljstvo kosta...i sve ostalo? user posted image
Hajmo zene- javljajte se user posted image user posted image user posted image .

svaka boja za zidove je periva pa i obicni polikolor,samo ako ti nije mrsko da peres .
ja sam juce oprala svoje zidove koji su kreceni obicnim polikolorom.da naglasim da su zidovi u boji i uopste nije ostalo sareno.smatram da su ove nove perive boje samo jedan dobar marketinski trik i dobar fazon za uzimanje novaca.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

06.07.2011, 15:33

clock-img

muby

pencil-img

730

IZVORNA PORUKA: Amrino

mamine oci- ja kako god da skontam ovo se pravo isplati. Boje jesu skuplje (ne tooooliko) ali ako se mogu prati i ako traju 5 godina onda je to djaba...Ja bih morala kreciti onda svakih 20 dana...Nema sta na zidovima nema...Montea, pekmeza...uzas user posted image .
Za sada cu okreciti kuhinju i trpezariju...ici cemo zid po zid jer mi fakat nije do velikih radova...nego polako.
Znaci skvo- ti zadovoljna? user posted image
Jesu li kod tebe ove Jupolove ili neke druge?

P.S boja mi je nesto slicno kao ova podloga na kojij pisemo postove user posted image .

Ja smatram da u projektu krecenja boja najmanje kosta, vise kostaju majstori i ciscenje poslije toga tako da se definitvno isplati platiti duplo i vise za dobru boju koja je periva i koja se nece morati obnavljati svake godine.

Ja sam uzimala jupol trendi (crvenu) i super je (ista koliko god puta da se premaze), ali prije par godina. Sad mi se desilo da mi je H monteom umazao jedan zid i kad sam to probala osprati ostali su tragovi. Ali to je vjerujem zbog dotrajalosti boje.

clock-img

06.07.2011, 15:42

clock-img

Anoniman

Kod mene su u vecini prostorija latex boje. Kod nas caparol seiden latex koji ti sam izaberes nijansu i onda toniras, samo je bitno da baza bude latex. Sto je meni najbitnije da je on paropropustan i ne zadrzava vlagu i nije stetan, a periv jeste, nema sta mi nije bilo po zidovima po kuhinji i sve sam oprala, evo treca godina kako je okreceno i ni ove godine kuhinju necu kreciti.

clock-img

21.01.2015, 10:54

clock-img

linica123

pencil-img

7

Kod mene su na svim zidovima Deluxe boje. Malo jesu skuplje, ali isplati se definitivno :)

< Poruku je uredio Visnja RR -- 22.1.2015 8:38:13 >

Zadnji članci

article-img