cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Sta bi vas ucinilo sretnim?

clock-img

05.11.2009, 10:59

clock-img

juni

pencil-img

1102

Mene bi usrecilo kad bi sva nesretna, izgladnjela  bica koja lutaju po ulici (psi i mace) nasla topal dom i nekoga ko ce ih voljeti i maziti user posted image

EMIL,7.9.2008.

clock-img

05.11.2009, 11:01

clock-img

new mama

pencil-img

2578

Mene bi usrecilo da promijenim posaouser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

05.11.2009, 11:04

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: juni

Mene bi usrecilo kad bi sva nesretna, izgladnjela  bica koja lutaju po ulici (psi i mace) nasla topal dom i nekoga ko ce ih voljeti i maziti user posted image

Čitaš mi misli.....mi smo kod nas napokon počeli raditi na tom pitanju i jako sam sretna jer su se stvari makle s mrtve tačke...a kad smo već kod toga bila bih jako sretna kad bi uspjeli u tužbi protiv jedne krmače koja je zlostavljala svog psa koji je na kraju morao biti uspavan user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

05.11.2009, 11:07

clock-img

Pretty mamma

pencil-img

1079

IZVORNA PORUKA: juni

Joj i ja bih to željela...ja sam udomila 2 mace, moja mama također. Ma kad im ne mogu odoljeti.

Laura je u mom naručju!

clock-img

05.11.2009, 11:10

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Bas sam zločesta ali danas bi me usrećilo da se svekrva odseli u svoju kuću na selu

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

05.11.2009, 11:14

clock-img

_melina_

pencil-img

218

Danas bi me usrecilo da moj svekar ode negdje 3-4 dana da se malo odmorim od njega i da provedem ta 3-4 dana sama sa svojim muzem i djetetom...

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

clock-img

05.11.2009, 11:15

clock-img

dzeni_nl

pencil-img

1326

Hvala Bogu sretna sam, nisam nikada puno ni ocekivala od zivota, ali  sada ne mogu da se pozalim. A sta bih me najvise ucinilo sretnom, to je da ponovo zatrudnim, ali da ovog puta sve bude u redu i da rodim zdravu i zivu bebu. O ovome najavise mastam i najvise zelim, nista drugo ne moze to da zamjeni ni da me vise usreci od toga.

I imam jos jednu zelju, a to je da mi dodju moji roditelji ovdje, da vide gdje zivim, kako zivim i da provedem sa njima bar 2-3 sedmice, ako ne moze vise.

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

clock-img

05.11.2009, 11:22

clock-img

Hocu bebu

pencil-img

703

Nikada zelje da stanu, uvijek iza one najvece , dodju jos vece...
Sve mi hvala Bogu potaman, pa nesto covjek i proguta i u tome trazim neku srecu.
Najvise ce me u zivotu usreciti zdravlje mojih najblizih i da ih Bog uvijek cuva.
Trenutno bi me usrecilo da zatrudnim, usrecilo bi me da su mi moji blize , usrecilo bi me da imam nekog malog cuku...
Ali cu zatrudnit jednom ako Bog da, moji ce mi doc jednom ako Bog da, a cuku cu imat jednom ako Bog da , dole u Bosni, i bice velik i cupav i volicu ga najvise na svijetu! user posted image

Ti si zelja iza koje druge zelje nema

clock-img

05.11.2009, 11:24

clock-img

ledy blue

pencil-img

2641

Sretna jesam..al srecu bi upotpunila bar jedna user posted image ...
Usrecila bi me Leva u ponedjeljak sa velikom betom..usrecile bi me moje ostale trudilice koje godinama pokusavaju ugledati svoj prvi plus na testu, da ga konacno ugledaju...

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

clock-img

05.11.2009, 11:35

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

Državljanstvo BiH!!!!

:-)

clock-img

05.11.2009, 11:45

clock-img

Anoniman

Kad sam pročitala naslov teme, malo sam kontala i zamislila se... pa reko hB ja sam sretna kad nemam šta poželit...ali slučajno odo i pogleda se u ogledalo i skonta seuser posted image ...
Učinilo bi me sretnom da se riješim ovih podočnjaka i da ne ličim na zombija...user posted image

clock-img

05.11.2009, 11:48

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Mnogo stvari bi me ucinlo sretno al evo nekoliko najvaznij:
da se bebica rodi zdrava,da se konacno poboslja finansijski situacija,da zavrsim fakultet,da rjesimo stambeno pitanje.Znam da je ovo puno zelja al to me bas muci,svaki dan.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

05.11.2009, 11:50

clock-img

Chuchi

pencil-img

563

IZVORNA PORUKA: new mama

Mene bi usrecilo da promijenim posaouser posted image

A mene da ga nadjem... user posted image

Samo su tri muškarca u mom životu ;))

clock-img

05.11.2009, 18:37

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

mene bi učinilo sretnom da kod ljudi nestane zlobe u srcima

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

05.11.2009, 18:40

clock-img

breskvicaa

pencil-img

2152

IZVORNA PORUKA: acudesa

mene bi učinilo sretnom da kod ljudi nestane zlobe u srcima

Svaka ti cast ko da si mi procitala misli i da zivimo ko normalan svijet svi user posted image

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

clock-img

05.11.2009, 18:57

clock-img

Anoniman

Hvala Allahu, sretna sam zena, a bila bih preeeeeeeeeeeeeeeeeesretna
globalno: kada bi prestala ubijanja, kada niko na svijetu ne bi bio gladan, kada bi se kriminalu i korupciji stalo u kraj, ...
lokalno: kada bismo napokon imali samo jednog predsjednika koji ima interes drzave ispred licnog interesa, kada bi u BiH svima bilo svejedno da li se neko zove Alma, Ana ili Dragana,kada bi svako mogao raditi ako to zeli( u svojoj struci), kada bi u BiH postojali samo "pravi" fakulteti,kada bi se socijalna pomoc digla na visi nivo, kada bismo mogli sigurno setati ulicama naseg grada u bilo koje doba dana....
licno: da rodim zdravog bebaca, da svi ovako ostanemo dobro i zdravo, da uvijek budem ponosna na svoju djecu, da se u blizoj buducnosti zaposlim i rjesimo stambeno pitanje...
RR: Da sve nase trudilice ugledaju svoje +ice, a mame da izvedu svoju djecu na "pravi" put i da ovaj forum (p)ostane forum plemenitih zena koje su spremne pomoci, a ne nekih mahalusa koje ovdje lijece svoje frustracije, siju nacionalizam i osjecaju se prozvane za svaku sitnicu...(nadam se da opet nece biti nekih replika na ovu zadnu recenicuuser posted image )

clock-img

05.11.2009, 19:09

clock-img

Private

pencil-img

521

Mene bi jos uvijek trenutno usrecili cevapi od Zeljeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.11.2009, 19:12

clock-img

Anoniman

uh bolji su ti iz Castela(mi bili za vikend prvi put...u zivotu boljih cevapa nisam jela)

clock-img

05.11.2009, 19:14

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

IZVORNA PORUKA: pahuljica farah

kada bismo napokon imali samo jednog predsjednika koji ima interes drzave ispred licnog interesa, kada bi u BiH svima bilo svejedno da li se neko zove Alma, Ana ili Dragana,kada bi svako mogao raditi ako to zeli( u svojoj struci), kada bi u BiH postojali samo "pravi" fakulteti,kada bi se socijalna pomoc digla na visi nivo, kada bismo mogli sigurno setati ulicama naseg grada u bilo koje doba dana....

RR: Da sve nase trudilice ugledaju svoje +ice, a mame da izvedu svoju djecu na "pravi" put i da ovaj forum (p)ostane forum plemenitih zena koje su spremne pomoci, a ne nekih mahalusa koje ovdje lijece svoje frustracije, siju nacionalizam i osjecaju se prozvane za svaku sitnicu...(nadam se da opet nece biti nekih replika na ovu zadnu recenicuuser posted image )

Bit ce replika, ali samo zato da kazem da se slazem user posted image

Ucinilo bi me sretnom da moja porodica bude na okupu i da zivimo kao prethodnih 15 dana.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

05.11.2009, 19:14

clock-img

Private

pencil-img

521

Ako me budu kritikovali radi reklamiranja,ja cu vam samo reci cevapi znate odakleuser posted image

clock-img

05.11.2009, 19:27

clock-img

teta berta

pencil-img

1361

Da mene i najblize prati zdravlje, duhovno blagostanje, skromnost, sreca i spremnost da budemo uvijek spremni pomoci drugima i biti primjer dobre i slozne obitelji(iako nekada nije tako)...
I da ljudi vise vjeruju u Boga, a manje u neke prolazne i nemoralne stvari iza kojih se krije zlo i propast...

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

clock-img

05.11.2009, 19:33

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Iskren prijatelj.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

05.11.2009, 19:38

clock-img

fatimica09

pencil-img

1435

da sto prije ostanem trudna i rodim zivu i zdravu bebicu....

clock-img

05.11.2009, 19:43

clock-img

ivanak

pencil-img

1767

Da me muž više cijeni i da više vremena provodi sa mnom i našim sinom.
I da aBd ovaj mjesec saznam da imam plusić....

clock-img

05.11.2009, 20:18

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

ucinilo bi me sretnom kad bih se vratila godinu unazad kada bih ono sto sam dozivjela bio samo jedan ruzan san i ja se iz njega probudila , rodial svog sina zivog i zdravog i on se sada igrao samnom i sa svojim babom ,, ali nazalost to nece biti nikada i zbog toga nikada ama bas nikada sta Bog da mi da u budnucnosti necu biti 100% sretna jer moja  i dusa i srce su okrnjeni za sva vremena  al zato bicu zadovoljna i uvijek zahvalna .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Zadnji članci

article-img