Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mene bi usrecilo kad bi sva nesretna, izgladnjela bica koja lutaju po ulici (psi i mace) nasla topal dom i nekoga ko ce ih voljeti i maziti
05.11.2009, 11:01
new mama
2578
Mene bi usrecilo da promijenim posao
05.11.2009, 11:04
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: juni
Mene bi usrecilo kad bi sva nesretna, izgladnjela bica koja lutaju po ulici (psi i mace) nasla topal dom i nekoga ko ce ih voljeti i maziti
Čitaš mi misli.....mi smo kod nas napokon počeli raditi na tom pitanju i jako sam sretna jer su se stvari makle s mrtve tačke...a kad smo već kod toga bila bih jako sretna kad bi uspjeli u tužbi protiv jedne krmače koja je zlostavljala svog psa koji je na kraju morao biti uspavan
05.11.2009, 11:07
Pretty mamma
1079
IZVORNA PORUKA: juni
Joj i ja bih to željela...ja sam udomila 2 mace, moja mama također. Ma kad im ne mogu odoljeti.
05.11.2009, 11:10
Nedi
1147
Bas sam zločesta ali danas bi me usrećilo da se svekrva odseli u svoju kuću na selu
05.11.2009, 11:14
_melina_
218
Danas bi me usrecilo da moj svekar ode negdje 3-4 dana da se malo odmorim od njega i da provedem ta 3-4 dana sama sa svojim muzem i djetetom...
05.11.2009, 11:15
dzeni_nl
1326
Hvala Bogu sretna sam, nisam nikada puno ni ocekivala od zivota, ali sada ne mogu da se pozalim. A sta bih me najvise ucinilo sretnom, to je da ponovo zatrudnim, ali da ovog puta sve bude u redu i da rodim zdravu i zivu bebu. O ovome najavise mastam i najvise zelim, nista drugo ne moze to da zamjeni ni da me vise usreci od toga.
I imam jos jednu zelju, a to je da mi dodju moji roditelji ovdje, da vide gdje zivim, kako zivim i da provedem sa njima bar 2-3 sedmice, ako ne moze vise.
05.11.2009, 11:22
Hocu bebu
703
Nikada zelje da stanu, uvijek iza one najvece , dodju jos vece... Sve mi hvala Bogu potaman, pa nesto covjek i proguta i u tome trazim neku srecu. Najvise ce me u zivotu usreciti zdravlje mojih najblizih i da ih Bog uvijek cuva. Trenutno bi me usrecilo da zatrudnim, usrecilo bi me da su mi moji blize , usrecilo bi me da imam nekog malog cuku... Ali cu zatrudnit jednom ako Bog da, moji ce mi doc jednom ako Bog da, a cuku cu imat jednom ako Bog da , dole u Bosni, i bice velik i cupav i volicu ga najvise na svijetu!
05.11.2009, 11:24
ledy blue
2641
Sretna jesam..al srecu bi upotpunila bar jedna ... Usrecila bi me Leva u ponedjeljak sa velikom betom..usrecile bi me moje ostale trudilice koje godinama pokusavaju ugledati svoj prvi plus na testu, da ga konacno ugledaju...
05.11.2009, 11:35
mama_debeljuca
908
Državljanstvo BiH!!!!
05.11.2009, 11:45
Anoniman
Kad sam pročitala naslov teme, malo sam kontala i zamislila se... pa reko hB ja sam sretna kad nemam šta poželit...ali slučajno odo i pogleda se u ogledalo i skonta se ... Učinilo bi me sretnom da se riješim ovih podočnjaka i da ne ličim na zombija...
05.11.2009, 11:48
bebacha
1170
Mnogo stvari bi me ucinlo sretno al evo nekoliko najvaznij: da se bebica rodi zdrava,da se konacno poboslja finansijski situacija,da zavrsim fakultet,da rjesimo stambeno pitanje.Znam da je ovo puno zelja al to me bas muci,svaki dan.
05.11.2009, 11:50
Chuchi
563
IZVORNA PORUKA: new mama
Mene bi usrecilo da promijenim posao
A mene da ga nadjem...
05.11.2009, 18:37
acudesa
7725
mene bi učinilo sretnom da kod ljudi nestane zlobe u srcima
05.11.2009, 18:40
breskvicaa
2152
IZVORNA PORUKA: acudesa
mene bi učinilo sretnom da kod ljudi nestane zlobe u srcima
Svaka ti cast ko da si mi procitala misli i da zivimo ko normalan svijet svi
05.11.2009, 18:57
Anoniman
Hvala Allahu, sretna sam zena, a bila bih preeeeeeeeeeeeeeeeeesretna globalno: kada bi prestala ubijanja, kada niko na svijetu ne bi bio gladan, kada bi se kriminalu i korupciji stalo u kraj, ... lokalno: kada bismo napokon imali samo jednog predsjednika koji ima interes drzave ispred licnog interesa, kada bi u BiH svima bilo svejedno da li se neko zove Alma, Ana ili Dragana,kada bi svako mogao raditi ako to zeli( u svojoj struci), kada bi u BiH postojali samo "pravi" fakulteti,kada bi se socijalna pomoc digla na visi nivo, kada bismo mogli sigurno setati ulicama naseg grada u bilo koje doba dana.... licno: da rodim zdravog bebaca, da svi ovako ostanemo dobro i zdravo, da uvijek budem ponosna na svoju djecu, da se u blizoj buducnosti zaposlim i rjesimo stambeno pitanje... RR: Da sve nase trudilice ugledaju svoje +ice, a mame da izvedu svoju djecu na "pravi" put i da ovaj forum (p)ostane forum plemenitih zena koje su spremne pomoci, a ne nekih mahalusa koje ovdje lijece svoje frustracije, siju nacionalizam i osjecaju se prozvane za svaku sitnicu...(nadam se da opet nece biti nekih replika na ovu zadnu recenicu )
05.11.2009, 19:09
Private
521
Mene bi jos uvijek trenutno usrecili cevapi od Zelje
05.11.2009, 19:12
Anoniman
uh bolji su ti iz Castela(mi bili za vikend prvi put...u zivotu boljih cevapa nisam jela)
05.11.2009, 19:14
Niobe
1841
IZVORNA PORUKA: pahuljica farah
kada bismo napokon imali samo jednog predsjednika koji ima interes drzave ispred licnog interesa, kada bi u BiH svima bilo svejedno da li se neko zove Alma, Ana ili Dragana,kada bi svako mogao raditi ako to zeli( u svojoj struci), kada bi u BiH postojali samo "pravi" fakulteti,kada bi se socijalna pomoc digla na visi nivo, kada bismo mogli sigurno setati ulicama naseg grada u bilo koje doba dana....
RR: Da sve nase trudilice ugledaju svoje +ice, a mame da izvedu svoju djecu na "pravi" put i da ovaj forum (p)ostane forum plemenitih zena koje su spremne pomoci, a ne nekih mahalusa koje ovdje lijece svoje frustracije, siju nacionalizam i osjecaju se prozvane za svaku sitnicu...(nadam se da opet nece biti nekih replika na ovu zadnu recenicu )
Bit ce replika, ali samo zato da kazem da se slazem
Ucinilo bi me sretnom da moja porodica bude na okupu i da zivimo kao prethodnih 15 dana.
05.11.2009, 19:14
Private
521
Ako me budu kritikovali radi reklamiranja,ja cu vam samo reci cevapi znate odakle
05.11.2009, 19:27
teta berta
1361
Da mene i najblize prati zdravlje, duhovno blagostanje, skromnost, sreca i spremnost da budemo uvijek spremni pomoci drugima i biti primjer dobre i slozne obitelji(iako nekada nije tako)... I da ljudi vise vjeruju u Boga, a manje u neke prolazne i nemoralne stvari iza kojih se krije zlo i propast...
05.11.2009, 19:33
manuela RR
2377
Iskren prijatelj.
05.11.2009, 19:38
fatimica09
1435
da sto prije ostanem trudna i rodim zivu i zdravu bebicu....
05.11.2009, 19:43
ivanak
1767
Da me muž više cijeni i da više vremena provodi sa mnom i našim sinom. I da aBd ovaj mjesec saznam da imam plusić....
05.11.2009, 20:18
Mirkica
6978
ucinilo bi me sretnom kad bih se vratila godinu unazad kada bih ono sto sam dozivjela bio samo jedan ruzan san i ja se iz njega probudila , rodial svog sina zivog i zdravog i on se sada igrao samnom i sa svojim babom ,, ali nazalost to nece biti nikada i zbog toga nikada ama bas nikada sta Bog da mi da u budnucnosti necu biti 100% sretna jer moja i dusa i srce su okrnjeni za sva vremena al zato bicu zadovoljna i uvijek zahvalna .